Zoeken naar stevig

Uw zoekactie voor stevig leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Tom 41 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Fun
Ik moet deze middag/namiddag in regio Zaventem zijn. Waar kan ik langskomen voor geile date Ik ben stevig geschapen bi top.  
18 dagen
Scenario's 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
De scenario's die ik zoek vanavond of ...
Scenario 1 welke man, mannen,trav wil zich afrukken net voor mijn gezicht terwijl ik aan zijn ballen of kontje lik en spuit mijn gezicht vol . Scenario 2 .welke klein geschapen man wil mij eens outdoor of cardate mondneuken en in mijn mond spuiten? Scenario 3 wie mag ik eens lekker stevig mondneuken met mijn 15cm pikje? Scenario 4 aan wie zijn ongewassen pik of kontje mag ik eens komen ruiken en proeven Scenario 5 wie wil mij dwingen zijn kont diep te rimmen met geile praat erbij. Of heb jezelf een geil scenario? Plassex kan ook altijd Zoek man of meerdere mannen en geile trav of sissy ook altijd welkom . Kan NIET ontvangen op dit moment  
Neukteef 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijke slet
Hey jongens, ik ben op zoek naar kerels die weten hoe ze moeten neuken om samen mijn bi maat stevig aan te pakken. Hoe harder hoe liever en kink is zeker bespreekbaar dus laat maar weten wat je wil doen met zo'n no limits, no mercy teef! teef: 36 185 75 ik: 40 190 86  

Mannelijke slet
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijke sletterige transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

mannelijke sletterige transjongen
21 dagen
justme 34 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
date gezocht voor deze voormiddag
heb je zin om je eens geil en stevig te laten leegpijpen ? dan ben je hier aan het juiste adres ! ik kan ontvangen en verwen je met een zalig pijpbeurtje nat en diep tot je hard gaat spuiten in mijn keeltje welke man komt mijn mondje vullen ?  
21 dagen
Vrij spel 32 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Hetero geeft vrij spel aan een leuke man vannacht
30j 1m83 80kg Hetero Vannacht laat ik eens alle remmen los en ontvang ik graag een propere man die mij stevig komt neuken en gebruiken. Ik doe wat je vraagt, zo simpel kan het zijn.  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
Sportieve en zeer discrete kerel met stats 168/72/19, donker haar en donkere ogen, stoppelbaardje en twinky gezicht en zoals de titel dus zegt aan het uitkijken naar een gezonde, hygiënische, discrete en geile-passionele top die me deftig kan ontvangen voor een lekkere date op zaterdag 11/05. Geen interesse in hotelkamers of dergelijke. Ik val op ouder en stevig gebouwd, dus géén slanke mannen aub. Behaard is plus, zelf ben ik geschoren op lichaam. Ik sta voor veel open, alsook foto/film voor privé gebruik en bij fijne date fuckbuddy. Iemand die graag en goed kan masseren ook interessant, zelf masseren doe ik niet. Verder hou ik van tongen, pijpen, gelekt worden en geneukt worden. Liefst lekker passioneel en langdurig waarbij je meerdere keren klaarkomt. Reageer enkel en alleen als je valt in wat en wanneer ik zoek, met deftige omschrijving en stats van jezelf en hoe je een date concreet ziet en met foto.  

Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
BigBalls 63 jaar Limburg - Heers
Klokkenluider gezocht
Wie weet er raad met een geile, besneden pik, netjes gewassen met uitdagende naakte eikel en bespeelt graag een koppel dikke hangballen in een sensuele, gladde zak? Dit klokkenspel mag zowel sensueel als stevig aangepakt worden, laat je fantasie maar de vrije teugels, ondeugend welkom, kinky ook.  

Klokkenluider gezocht
Trucker zkt tops 48 jaar Limburg - Tessenderlo
Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Welke liefst flink geschapen top komt mij vanavond goed en stevig gebruiken. Kan ontv in truck . Clean en gespoeld  

Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Senior Bottom 69 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Senior Bottom zoekt TOP
Wie verwent een geile Bottom 69/m77/103, kan pijpen tot het einde en wordt graag stevig gebruikt en geneukt. Sta voor veel open, maar geen shit en pis. Kan verplaatsen Gent +20km en ontvangen, ben van Mariakerke/Gent Geile groetjes.  

Senior Bottom zoekt TOP
  1   2   3   4