Zoeken naar stevig*

Uw zoekactie voor stevig* leverde 76 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottomman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
Onervaren biman zoekt stevige piemel om maandag safe geneukt te worden. Ik ben slank en heb een volledig glad lijf met gladde bilspleet ook. Ik kan het makkelijkst verplaatsen. Mail mij en vermeld uw stats en de grootte van uw piemel. Ik ben een absolute BOTTOM. Oefen zéér vaak met anale toys, maar een echte piemel in mij is jaren geleden!  

Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
Bottomman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
Onervaren biman zoekt stevige piemel om maandag safe geneukt te worden. Ik ben slank en heb een volledig glad lijf met gladde bilspleet ook. Ik kan het makkelijkst verplaatsen. Mail mij en vermeld uw stats en de grootte van uw piemel.  

Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijke sletterige transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

mannelijke sletterige transjongen
Robin 28 jaar Antwerpen - Brasschaat
Top gezocht
Welke top wil mij morgen ontvangen? Ben opzoek naar iemand die ik mag pijpen en me erna eerst rustig behandeld en vervolgens wat steviger aanpakt. Alle leeftijden alleen safe en hygiënisch  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Hulshout
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige 100% top (niet slank) die komend weekend deftig kan ontvangen voor geile seksdate. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Zelf gepijpt worden spreekt me niet aan. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik echter geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Geen marginalen aub. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
jan 36 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
op zoek naar grote lul(len)
Gehuwde biman van 36j 175/88 kan vanavond ontvangen vanaf 23u. Intiem geschoren en pijpgeil. Stevig gebouwd, sportief, botje. Eventueel chastity en sexy stringetje ofzo. Stuur je stats en wie weet zuig ik het zaad uit jouw lekkere paal. Meerdere mag ook ...  
Bibottom 49 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Zin in je lekkere pik
Deze avond tussen 21h45 en 22h30 zou ik graag een stevige pik afzuigen. Bij jou of in mijn wagen?  

Zin in je lekkere pik
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Gehuwde bi pijpslet
Hallo ik zoek een 55+ die goed geschapen is met een stevige dikke worst die ik mag verwennen, ik zuig graag en slik alles. 50/176/85/16 en 69 kan ook. Fotos op reply. Ik verplaats.  
Pijpdate 52 jaar Antwerpen - Retie
pijpdate gezocht
Welke man wil verlost worden van zijn volle ballen. Ik ben geil opgestaan en heb behoefte aan vers zaad. Ik zuig je lekker tot je diep in mijn keel spuit of je ballen over mijn gezicht / body leegt. Meerdere pikken of ander scenario zeker een optie. Ik 52, verzorgd, schoon, hygiënisch , normaal postuur, niet rokend. Jij.. intiem geschoren, niet rokend en een lekker stevige pik. Ik verplaats regio Mol, Turnhout, Kasterlee en Geel. ( ik doe geen buitendates ! ) Reageer met duidelijke omschrijving en bijvoorkeur voor snel contact !  
10 dagen
Tim 36 jaar Limburg - Halen
Top die van neuken/ass play houdt gezocht
Hoi, Ik ben een bottom die enorm houdt van ass play, anal training en lang en stevig geneukt worden. Dit mag best kinky zijn. Is er iemand die dit graag doet en mij ontvangen kan voor een leuke en geile tijd samen? Liefst met ervaring, speeltjes en niet gedaan na 30min ;) Grtjs  
  1   2   3   4   5   6   7   8