Zoeken naar stoppen

Uw zoekactie voor stoppen leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Bart 35 jaar Limburg - HASSELT
Voor nu
Voor nu! Ben momenteel (22u45) ter hoogte van Herentals en rij naar Tongeren. Ik wil graag onderweg stoppen voor wat fun. Sta voor zeer veel open. Liefst kom ik binnen, doe direct al mijn kleren uit en dan ben ik van jou. Reageer met stats en scenario. Jonger dan 50 aub.  
22 dagen
Johan 55 jaar Antwerpen - Aartselaar
Vanavond moet ik langs A12 passeren....
Waar mag ik stoppen... Mijn stats: 56j, 1,8m, 84kg en 17 besneden een kaalgeschoren. We nemen onze tijd, elkaar pijpen, jou neuken, porno kijken... veel kan. Mooie grote besneden pik heeft mijn voorkeur.... Discretie, respect en hygiëne. Bij een foto stuur ik graag een terug van mijn flinke pik...  
23 dagen
Geil 35 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Pijpdate
Hallo iedereen. Ik rij nu van Zaventem naar Dilbeek. Kan ik ergens stoppen om je te pijpen? Ik zoek iemand tussen 18 en 50 jaar, goed voorzien, met een normale lichaamsbouw en intiem geschoren. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Ik ben 35/182/82 en kan lekker pijpen tot het einde. Ik kan langskomen, of ergens buiten of in de auto afspreken. Indien interesse, stuur gerust een berichtje met je stats :). Groetjes  
23 dagen
Raven 30 jaar Antwerpen - Herentals
Pijpen
Hoi ik vertrek nu richting herentals bij welke lekker gast mag ik even stoppen om me toelaten pijpen car daet gaat ook natuurlijk  
23 dagen
Op zoek 35 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Soft date
Hallo iedereen. Ik rij vanavond rond 21 uur van Zaventem naar Dilbeek. Kan ik ergens stoppen om je te pijpen? Ik zoek iemand tussen 18 en 50 jaar, goed voorzien, met een normale lichaamsbouw en intiem geschoren. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Ik ben 35/182/82 en kan lekker pijpen tot het einde. Ik kan langskomen, of ergens buiten of in de auto afspreken. Indien interesse, stuur gerust een berichtje met je stats :). Groetjes  
23 dagen
Stef 54 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zijn hier kinky 65+ers?
Rij straks van Brugge naar Roeselare. Kan ik ergens bij een senior stoppen of car? Zou als 54 geh hetero onderweg graag klaargemaakt of gezogen worden.  
23 dagen
Jens 26 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Pijpen
Ik ben onderweg van Leuven naar Ternat. Kan ik ergens stoppen om me te laten pijpen? Ik goed geschapen. In ben in de auto. Geen gesprekkken. Ik doe mijn broek open. En je begint. Ik ben benieuwd. Wie wil?  
23 dagen
bare slet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Welke Arab top, goed voorzien met hoog libido en veel zaad, zoekt regelmatig blank sletje om zijn paal in te stoppen en zijn zaad diep te spuiten. Meermaals spuiten heeft voorkeur en ook meerdere mogelijk.  
24 dagen
Ikke 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zou graag een kleine pik proeven
Wie heeft er een kleine pik die hij graag in mijn mond zou stoppen, slel klaar komen is een plus. Ben gezond en wil dit zo houden. Niet jonger dan 60 aub.  
Kevin 43 jaar Antwerpen - Ekeren
Date vrijdag 24 mei voormiddag
Ik moet langs de A12 zijn voor een sollicitatiegesprek. Kan ik ergens stoppen voor een wederzijdse pijpdate? 180,85,15. Kan later mogelijks vaker als ik daar zou gaan werken. Kom uit het waasland. Regio: Merksem, Ekeren, Schoten, Stabroek etc. Alleen voormiddag, kan vanaf circa 8u.  

Date vrijdag 24 mei voormiddag
  1   2   3   4