Zoeken naar te geschapen

Uw zoekactie voor te geschapen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpertje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Lekkere lul gezocht om te pijpen
Hey heb er zin in om te pijpen rond gentse mannen tussen 18 en 40 hygiëne en met respect mooi geschapen mogen mijn mondje neuken tot ze klaarkomen. Geef ook graag body en penismassage met happy end en bij klik op regelmatige basis  
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Zin 29 jaar Limburg - Tongeren
Date donderdag 30 mei
Beste. Ik ben opzoek naar een date voor donderdag 30mei in de avond. Wederzijds pijpen en seks. Geen gepush. Ik zoek ook geen dekhengst. Liefst niet te groot geschapen. Indien interesse stuur een berichtje met je leeftijd en maat van je speelgoed. Groetjes x  
Lustforlife 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bestaan ze nog.......?
De echte zaad en plassletjes, maw zij die ervan houden om het in het mondje te krijgen zowel zaad als plas, al of niet slikken bepaal jezelf, eventueel neuk ik tussendoor je gespoelde kontje om toch uiteindelijk in je mondje te spuiten, geen ellenlange date maar eerder kort en bondig, geen gezoen of geknuffel hier maar direct actie.U bent slank tot normaal gebouwd, geen baard of snor, u bent vrij vanavond en kan en wil zich verplaatsen, indien niet te ver eventueel buitendate, graag reactie met uw stats en foto, mag onherkenbaar.Ik zelf ben slank gebouwd, intiem geschoren, normaal geschapen, lees pas vanaf 20h00 mijn mails.....ben eens benieuwd. Met natte geile groeten.  
cuckold 45 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zoek een dominante Bull
Zoek voor mijn onderdanige gekooide cuckold slet ( mijn man) een dominante bi Bull, goed geschapen zijn is de voorwaarde en zeer dominant. De bedoeling is om de cuckold te vernederen in het bijzijn van mij (wie weet?) Gelieve enkel te reageren met duidelijke foto en foto van het speelgoed. Geen elle lange mail verkeer, dit zou voor zo spoedig mogelijk zijn  

Zoek een dominante Bull
VOYEUR 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ontvang NU
Blote senior ontvangt nu exhibi senioren 55+ die zich graag naakt of in mooi ondergoed laten bekijken, betasten...; klein geschapen en lekker bol kontje = +++; melden met stats en evt. foto of profiel  
Sirk 47 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Wie komt me neuken
47j knappe bottem is op zoek naar geile top liefst groot geschapen die zin heeft om me te neuken . Ik kan discreet ontvangen en als je wilt kan ik je ook anoniem ontvangen . Dan zet ik me naakt op mijn knieën op bed met een blinddoek aan . Leg condoom en glijmiddel klaar en laat achteraan de deur los zodat je binnen kan .  

Wie komt me neuken
Biman 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Aan wie mag ik mijn kleine clit laten zien ...
Ben niet groot geschapen, maar daarom niet minder geil. Laat me graag naakt bekijken en betasten. Wil je experimenteren, of iets anders, speciale fantasie, ik sta voor veel open, niks moet.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek, neem je pik in mijn mond en begin te zuigen. Ik zuig, lek en draai mijn tong rond je pik tot die lekker hard is. Ik kan je ook gewoon klaarpijpen en dan spuit je over mijn gezicht en in mijn mond. Maar je kan me ook stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte ook.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10