Zoeken naar twee jaar

Uw zoekactie voor twee jaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallo, ik zoek een slanke jonge man jonger dan een 27 jaar, iemand die ik mag pijpen rukken leegzuigen... Indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar eenmalig is ook geen probleem. Ervaring is niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is wel vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft bi zoekt onderdanig jonger
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een onderdanige jongeman, max 35 jaar, liefst voor regelmatig en vast. Geniet jij graag van een heerlijke massage? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bi-schierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bi-kantje? Laat jij je graag zien en word je graag betast, gekeurd? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven. Koppels die in zijn voor spelletjes ook welkom. Reacties wie je bent, woonplaats, wat je zoekt zijn noodzaak.  
ToyBoy 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ToyBoy
Welkom Ik wil ruige sex hebben. Ik ben op zoek naar een vaste vriend. Ik hou ervan om in mijn kont te neuken. Ik hou ervan om lullen te likken. Ik woon niet ver weg. Ik kan elke avond bij je langskomen. Laat het me weten, ik ben 37 jaar oud 184 90 16. normale schone man. Ik ben op zoek naar strelingen en liefde. sms mij.  
Masseur 36 jaar Luxemburg - Houffalize
Ontspanning en genot
Ik zoek voor deze avond iemand die wil genieten van een uitgebreide ontspanningsmassage. Ik luister naar je wensen en laat je lichaam tintelen van genot. Ik verplaats in de ruime regio voor propere personen tot 35 jaar.  
pascal 48 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
zoek zaadpaal/dominante man
wie is bi, pure top en zeer discreet en zoekt een vast mondje en/of kontje om te gebruiken? geen grens.. alleen me niet pijpen, geen littekens of poep. Voor de rest mag alles wie real? ik kan tijdelijk discreet ergens ontvangen samenwonend en niet geout wie real? 48 jaar  
souri1259 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
Bi man 58 jaar 182/84 kg versa 19/5/182 ik ben discreet hygienisch en geschoren. kan niet ontvangen maar lekker elkaar verwennen veel doe ik graag en sta voor veel open ik hou ervan om een ​​goede pik te zuigen en ik slik als clean.  

Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
Tom 27 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Spuiten
Wie komt er mijn ashley roose mastrubator eens volspuiten terwijl ik toekijk in de zetel ? :) liefst max 36 jaar  

Spuiten
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
Geile gast 47 jaar West-Vlaanderen - Damme
DISCREET niveau getrouwd af en toe
Toffe getrouwde gast, maar om de 14 dagen zaterdag alleen. Kan ontvangen of verplaatsen. Geen zeveraars of fakers, vertrouwen, eerlijk, niveau. Safe sex, geheim sexvriendje zou ideaal zijn, geen ervaring? Geen probleem, hetero mag, massage kan ook, hygiëne absolute vereiste, graag tussen 18 en 52 jaar, straks al?  

DISCREET niveau getrouwd af en toe
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Ik ben een hetero met een met bi-kantje. 56 jaar, maar zie er wat jonger uit, blond, blauwe ogen af en te zin om lekkere grote pik heerlijk te pijpen, lekker met mijn tong een mooie eikel likken om tenlotte golven warm zaad in mijn mondje te voelen stromen. nog opwinderder als je vriendin/vrouw toekijkt... ik hoop dat ik niet te veeleisend bent, maar op zoek naar onbesneden, met lekkere grote ontblote eikel in erectie. ik werk overdag, dus ik kan alleen afspreken in de avond. ontvangen is een plus, en liefst mensen die vrij zijn en niks stiekem achter de rug van hun partner moeten doen. al wat reacties gehad maar nog niet mijn lievelingslul gevonden 181, 74 kg, 17 cm tot pijps!  

bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10