Zoeken naar uit jou broek

Uw zoekactie voor uit jou broek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

biboy 60 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Deze morgen
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
Julius 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zin in man
Weer zo'n dagje waar ik zin heb in een leuke zachtaardige man. Wat teasen en en dan broek uit om je te pijpen en rimmen en wat je nog wil doen. Wie heeft ervaring hierin en wil wel eens afspreken voor een date. Als het kan mag funbuddy ook.  
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt groot geschapen TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt groot geschapen TOP
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt en ga dadelijk op mijn knieën. Ik open je broek en neem je pik in mijn mondje. Dan draai ik mijn tong rond je eikel en zuig hem lekker hard. Ik kan je klaar pijpen en je mag over mijn gezicht en/of in mijn mond spuiten. Of je kan me nog stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Sex graag en laat mij graag neuken
Gasten met zin in de broek, zin in een goede pijpbeurt en neuk je daarna mijn geil kontje op zen doggy's dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum. Ben zelf een Bottomgast van 45 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag goed genomen wordt. Poppers zijn hier ook aanwezig. Zin, geef maar een seintje.  

Sex graag en laat mij graag neuken
Kevin 36 jaar Antwerpen - Edegem
Op zoek naar een jonge onderdanige man
Ik ben op zoek naar een jonge onderdanige man. Onervaren mag zeker ook. Liefst weinig of niet behaard. Ik heb het volgende scenario in gedachte. Je komt binnen en ik zeg je dat je je moet uitkleden en ik bekijk je volledig. Daarna dwing ik je op je knieën en maak je mijn broek los. Dan begin je je me te pijpen. Daarna neuk ik je in je kontje. Ik wil ook klaarkomen op je gezicht of in je mond. Heb je interesse stel jezelf dan even voor  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik zoek een sloppy pijp sletje. Die weet wat sloppy pijpen inhoud. En die graag slikt. Dus een sletje leest nu deze advertentie en heeft zin om iemand naar de hemel te pijpen. Dus je nodigd me uit ik kom bij jouw toe we hebben een gesprek. Je bent zo nieuwschierig om mijn lul te zien. En deze lekker te bewerken. Ik zit naast jouw en je maakt plots mijn broek los en je zegt mij ik wil jouw geile lul zien en ik doe mijn broek helemaal uit en ik zeg je wat denk je er van en je neemt deze zonder aarzelen in je mondje en je pijpt me zalig tôt Ik bijna spuit Maar je laat mij niet spuiten dit pas na 4 keer smeek ik je om me te laten spuiten ik kom hevig kreunend klaar. En daarna bied je ook u kontje aan om het lekker te neuken. Jij hebt geen lichaamsbeharing. Geen baard of snor zeer hygiënische netjes gespoeld en het moet niet snel snel gaan jij kunt ontvangen Antwerpen centrum of Turnhout centrum dit voor morgen. Verder vragen mail me maar geen fake gedoe. Ik ben een jonge 50ger stevige  
geile bi-manslet 52 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
geile slet wil gebruikt worden, wie komt langs?
Geile middag allemaal, ik 181, 84, 49, gbbs, bot, sletje, heb deze fantasie; jij komt langs en hebt je lintmeter, rolmeter, werk box,...en komt langs de achterdeur,,..ik laat je binnen en leid je rond, je bekijkt, meet, ..en opeens haal jij je lul uit je broek en zegt "pijpen slet",...ik zet mij op mijn knieen en begin je lul goed hard te pijpen,..je duwt mijn benen uit elkaar en stoot je lul in mijn gaatje,...in alle standjes die jij wilt, geen medelijden,... je noemt mij vuile hoer, teef, slet,...en je behandelt mij ook zo.. Voor deze Maandag.... Geile, dominante mannen, Bl  

	geile slet wil gebruikt worden, wie komt langs?
Megageil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Geil opgestaan
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem mijn pik in mijn mondje. Ik draai mijn tong rond je eikel tot die lekker hard wordt. Dan mag je me stevig in mijn kontje neuken. Spuiten kan over mijn gezicht of in mijn mond. Ik kan ook heel onderdanig zijn en dingen zeggen zoals ik ga graag op mijn knieën voor u meester of ik besta om uw pik te zuigen. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10