Zoeken naar uit te gaan

Uw zoekactie voor uit te gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out. Cadeautjes of iets van geld geven mag altijd maar hoeft absoluut niet.  
Pat 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik zoek
Iemand met een lekkere pik en kont die mijn XL, na lekker elkaar pijpen safe in zijn kont wil voelen op en neer gaan. Tot we beide spuiten!  
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Gaysauna
Hallo ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik heb zin om volgende week nog eens naar gaysauna te gaan. Iemand zin om mee te gaan ? Liefst rond mijn leeftijd. Stuur je stats en foto's en eventueel voorstel. Grts tom  
Peter 43 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Sex dait gezocht
Ik zoek langs deze weg iemand om af en toe eens goed uit de bol te gaan,alles kan en niets moet respect en hygiëne staan voorop ook discretie, iemand verzorgd sportief gebouwd,en met niveau alles is bespreekbaar, ikzelf ben 50 jaar ,jonguitziende, atletisch lichaam en goed voorzien  
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Een date waar meerdere mannen mij onderspuiten droom ik ook al lang van. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
Discreetdude 40 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
Ben op zoek naar een curieuze avontuurlijke fitte gast
hey, deze advertentie is bedoeld voor de gasten die normaal als hetero door het leven gaan maar toch ook af en toe eens zin hebben in iets anders. Ik ben zelf een fitte slanke man, met een zeker niveau, en ik houd van de mannelijke energie van een kerel die niet veel ervaring heeft met andere mannen maar er wel open voor staat (bijv. samen naakt rondlopen, samen een porno kijken en onszelf verwennen, eventueel met een hand rond jouw lul en omgekeerd; eens elkaar s pik proeven in de mond, etc etc). Ik zoek een maat, jonger dan 45j, ook sportief, GEEN geschoren schaamstreek, discreet en af en toe beschikbaar. Ik kan ontvangen of we spreken ergens neutraler af. Ik ben zelf openminded en aangenaam in de omgang. Ook voor wie dit helemaal nieuw is, reageer gerust. Liefst mensen jonger dan40j. Reageer met een serieuze intro en doe er een foto bij (onherkenbaar).  

Ben op zoek naar een curieuze avontuurlijke fitte gast
Nudist 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Naakte avond
Ik ontvang op vr 21 juni om 20u mannen (+/- 10) voor een naakte avond. Als iedereen er is gaan de kleren uit en drinken we wat, praten wat. Een avond op café maar dan bloot en zonder gêne. Een stijve hoef je niet te verbergen en af en toe kijken we wel eens naar elkaar. Een blote avond onder mannen. Het kan zijn dat er op het einde van de avond gerukt wordt door wie zin heeft. Mannen die meer willen of een snelle rukdate moeten niet reageren. Discretie staat voorop, ik verwacht van iedereen een facepic en stuur er een van mij terug. De anderen en jij dus ook krijgt op voorhand enkel mij te zien. Reageren enkel als je kan komen en tss de 30j en 50j bent, slank of klein buikje. Stuur een foto mee en iets meer als 2 zinnen uitleg. Ik ben 36j 1m90 80kg  

Naakte avond
Johan 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Al een tijdje houd ik (M, 34, 1.82, 85) deze site in de gaten en heb uiteindelijk besloten ook zelf eens opzoek te gaan middels een advertentie. Het is voor mij nu de tijd, na m'n beëindigde hetero relatie, om ook eens iets te proberen met een man. Bij voorkeur een bischierige hetero / iemand die geen ervaring heeft met mannen. Mijn fantasie is om eens een mooie piemel in mijn mond te krijgen en rustig in mijn mond gepenetreerd te worden, evenals heerlijk in 69 positie te genieten van elkaars piemel, tot spuitens toe. De laatste tijd trek ik mezelf steeds vaker af bij die fantasie en wil deze stiekem graag in het echt beleven op discrete en uiterst hygienische manier. Ik heb wat fotos toegevoegd van de momenten waarop ik enorm geil in de weer was met mijn 16cm speelgoed. Heb ik interesse gewekt? Stuur dan even een wat uitgebreider mailtje. Een foto erbij 'mag', dat vindt ik wel geil!  

Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Kris 47 jaar Antwerpen - Kalmthout
Betrouwbare jonge kerel
Ben jij een betrouwbare, jonge, hygiënische top, voorzien van normaal formaat, die mij op een rustige wil ontmaagden? Iemand die respectvol te werk wil gaan en zijn tijd wil nemen. Laat me weten hoe jij het ziet en welke wederdienst je van mij verwacht. Ik bied je discretie, hygiënen, een slank, niet te veel behaard lichaam en een lekker kontje. Ik ben 47j, 1m76 en 78kg. Zie er sportief uit, maar ben het stiekem niet ;-). Ik kan overdag eventueel ontvangen, maar kom met plezier naar je toe ( essen, Kalmthout, Brasschaat, Kapellen, Stabroek, … maar ook omgeving Zwijndrecht) Ik kijk uit naar je reactie.  
Jef 54 jaar Antwerpen - Turnhout
Bottom zoekt
Voor vanavond lekkere sex. Wie wil me neuken? Kan me verplaatsen (max 5km rond turnhout) of kan eventueel ontvangen. Mag ook koppel zijn. Vrouw neukt me terwijl ik man pijp. We neuken samen de vrouw. Ik ben zo geil. Ben verzorgd, gespoeld en sportief gebouwd. Ik hoop vanavond voldaan kunnen gaan slapen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10