Zoeken naar van 16

Uw zoekactie voor van 16 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Biboy 31 jaar Vlaams-Brabant - Diest
33 Biman voor oudere daddy
Ik ben 31/176/90/16 zoek een lekkere oudere top man die samen een beetje fun wilt hebben. Je mag mijn kontje en mondje stevig gebruiken , vastbinden , lingerie laten aan doen ,veel kan maar heb ook men grenzen wel. Je moet kunnen ontvangen of kosten delen voor kamer. Interesse? Mail me met foto of anoniem Met meer dan 4 of 5 woorden. En vertel me je verlangens, wie je bent en wat je met me wilt doen. En wie weet krijgt de gelukkige die ik uit kies een leuke een mailtje terug. Met een foto en wat meer uitleg van mezelf. Liefst in de regio Diest en omstreken geen auto !  
Boy 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Vanavond
Hey, nog zin in soft fun vanavond? 32,177,75,16  
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar een groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
Geil 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik sta spuper geil enkel voor fris wassen manen
Bi top slank blond 50j pik 16.5 0p zoek naar sex heb zin in lul Rukken pijpen ballen zuigen zaad op spuiten neuk ook met condoom bij interesse stuur hoe je eruit ziet En met foto voorrang  

                             Ik  sta  spuper  geil     enkel  voor fris  wassen  manen
Prettig gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Hoi, Ik ben een sportieve en verzorgde man van 47 175 75 16*5. Niettegenstaande ik me emotioneel volledig hetero voel, ben ik niet bang van andermans lul. Ik hou van bijzondere ervaringen met mannen, vrouwen en alle combinaties met de nadruk op bijzonder. Ik hou van rollenspelletjes, creatieve uitdagingen, kinky situaties,... Heb(ben) jij(jullie) zin om iets leuks te beleven waar ik een rol kan in spelen? Stuur dan even een berichtje met een voorstelletje, stats en waar je me (deze avond?) kan ontvangen. Ikzelf kan niet ontvangen gezien mijn lekkere maar conservatieve vrouwtje. Misschien tot straks?  

Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben op zoek naar een groepje
Geile mannen die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen.  
Jongen 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Vanavond
Hallo, ben opzoek naar een leuke soft of kinky date voor vanavond. 32,177,75,16  
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
woensdag verpl., ontvang. ruime omg. Hasselt, Genk, Houthalen, ...
Nu woensdag vrouw ganse dag weg met de trein. Getrouwde eind vijftiger, 1m68, 58 kg, niet besneden, kan dus verplaatsen en/of ontvangen tussen 09h en ongeveer 16 h, ruime omgeving Hasselt, Genk, Houthalen, Heusden, ... Soft sex. Zou graag eens een hele grote paal, zien, voelen, proeven. Maak zelf maar uit wat je groot vindt.  
Masage 39 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Massage
Wie van de regio kan mij ontvangen en laat mij genieten van een lange massage, geen kort maar uitgebreid, ik ga uit de kleren en na de ontspanning breng ik jou penis hard en laat jou ook genieten, ben proper geschoren 172/16/74kg  
Jan 38 jaar Antwerpen - Berlaar
Wie pijpt mij klaar en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Ik ben 38/175/80/16. Jij bent max 44j en je mag mij oraal uitleven op mijn piemel tot ik lekker klaarkom! Het enigste dat ik vraag is dat je mij daarna filmt met mijn gsm terwijl ik je klaar pijp! Plas mag ook! Ik ontvang meestal vanaf 23u, discretie vereist! Verplaatsen kan ik zelden. Reacties met foto krijgen voorrang.  

Wie pijpt mij klaar en filmt daarna als ik je klaar pijp?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10