Zoeken naar veel behaard

Uw zoekactie voor veel behaard leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 34 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
34j bisch zoekt vaste pijplul
Ikzelf ben 34-jarige bischierige kerel in heterorelatie, 1m80 90kg en behaard mannelijk uitziend. Zoek vaste gast waar ik op ongeveer maandelijkse basis mee afspreek om hem klaar te pijpen, jijzelf doet dus niks bij mij. Discretie en respect zeer belangrijk en helaas soms moeilijk te vinden. Indien interesse graag wat uitleg over jezelf, foto van lul zeer welkom.  
Dariomendez 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Date
Ben een leuke vijftiger...niet veel behaard en redelijk voorzien. Graag zou ik eens ongedwongen...relaxed daten met een man,...geen verplichtingen..gewoon genieten.. Liefst een man ook redelijk voorzien. Ik kan niet ontvangen. Foto via email. Groetjes  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gewone man 57 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
oraal genot
Welke oudere man mag ik pijpen en op mij laten spuiten, ben zelf 57j 170 85 12 dus 60+ graag, niet te groot geschapen en intiem behaard is +++ graag uw stats en naaktfoto bij uw reactie, anders sowieso geen antwoord terug, ik kan spijtig genoeg niet ontvangen, ook met meerdere is leuk  

oraal genot
Tom 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slank voor behaarde beer
Hallo, Sla je gast van 35, sportief, niet veel behaard... 1.85/78/20/... Op zoek naar stevige man met veel beharing. Discretie en hygiëne verzekerd. Gehuwde en bi mannen hebben voorkeur. Ik verplaats bij voorkeur,ontvangen kan soms.  

Slank voor behaarde beer
John 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wederzijds genot
Hey Mannen, ik rij straks van Gent naar Brugge. Iemand die kan ontvangen voor wat wederzijds genot? Verzorgd behaard lichaam en een 17 x 4 achter de rits.  
Dario 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Date
Ben een aangename vijftiger....zot van de vrouwtjes maar toch met bi gevoelens. Ben niet te behaard en redelijk voorzien. Graag zou ik eens daten met een man...ongedwongen en zonder verplichtingen...gewoon relaxed. Discretie is een must. Liefst niet te behaard en ook redelijk voorzien. Een eerste beleving met een man. Foto's via email. X  
Andre 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Senior bottom
Slet slaafs onderdanig verplaatst zich vanavond morgenroeg voor een date met enior of senioren. Veel kan geil kinky zelfs een beetje pervers moet iet kan wel. Ik ben 65 178cm 88kg buikje snor weinig behaard en real jij toch ook?  
Pieter 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Duo zoekt feestje
Mijn daddy bear wil voor mij graag een naaktfeestje houden. Tot nu toe zijn we al met 3 (misschien 4) maar er kan nog altijd iemand bij. Het feestje gaat door begin juli in Antwerpen maar ervoor wil ik graag al met jou afspreken (in het Mechelse of bij jou). Wie ben ik? Wel ik ben een 34 jarige kerel met een klein buikje onbehaard. Zoals ik al gemeld heb, is mijn daddy een echte bear (dus ouder dan mij, met buik en goed behaard). De 3de die komt is iets jonger dan mij en een behaarde kerel met een buikje eveneens. Enkel reacties met foto('s) zullen beantwoord worden. Wie weet mag jij ons wel komen vervoegen.  

Duo zoekt feestje
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, verzorgd, mannelijk niet behaard en ik zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft, genieten van elkaar. Lekker samen knuffelen en meer met een drankje en een babbel. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Heb je vragen en/of belangstelling stuur gerust een boodschap en vergeet je stats niet te vermelden en ook wat je graag zou doen, liefst meer dan een simpel zinnetje.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10