Zoeken naar voor 233

Uw zoekactie voor voor 233 leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Geile man 59 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Privé locatie om naakt rond te lopen
Slanke geile man zoekt 1 of meerdere lekkere mannen die een privé locatie hebben zoals tuin, loods, winkel of bar (na sluitingstijd) waar ik heerlijk naakt kan lopen, geil met mezelf bezig kan zijn terwijl ik bekeken en betast wordt. Met mogelijkheid tot overdag, in Bredene of rondom en geen openbare plaatsen. Eenmalig is ok maar als het bevalt is regelmatig mogelijk. Alleen reactie op het gevraagde.  

Privé locatie om naakt rond te lopen
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Ik ben 40 73kg 1.75m 17*5 ik zoek voor binnenkort een man die jonger dan 45 is en slank is en liefst niet te veel behaard. Ik heb niet véél ervaring en droom allang om eens met een versa het bed te delen. Kan wel niet ontvangen dus liefst dicht in de buurt stuur je status met foto dan krijg je antwoord terug  

Zoek versa
Lekkere paal 39 jaar Antwerpen - Schoten
Home alone
Ben alleen thuis vandaag. Wie komt me leegpijpen? Stats 39/189/85 onbehaard. Stel je voor mét foto want ik doe gaan blind date. Suck and go  
10 dagen
Biman 56 jaar Antwerpen - Boechout
Biman
Je bekijkt een privé filmpje van mijn vrouw terwijl ik je pijp . Buiten of bij U . Stats en foto . 182/83/56j  
David 30 jaar Antwerpen - Mechelen
Single man opzoek naar een man voor te daten
Beste, ik ben David, een 30jarige single man die opzoek is naar een leuke man voor geile dates. Vzl op slan en onbehaard, zelf ben ik 1m81, 85kg, bruin/ros haar en een stoppelbaard. Leeftijd maakt niet uit. Heb deze week 27/05 congé en kan ontvangen. Alvast bedankt voor het lezen, groetjes David XxX  

Single man opzoek naar een  man voor te daten
11 dagen
vriend en date 67 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
vriend en date
zestiger zoekt jongere man voor vriendschap en méér, omg kortrijk menen, kan moeilijk zelf ontvangen.. soulmate, jij ?  
11 dagen
Pijper 25 jaar Limburg - Genk
CIM pijpbeurt
Gezocht naar hygiënische mannen van alle leeftijden die lekker gepijpt willen worden. Klaarkomen in mijn mond mag! Enkel indien u privé kan ontvangen! Enkel serieuze reacties met foto van u penis aub!  
12 dagen
Babe 60 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
pijpsletje zoekt...
Ik zoek iemand zoals ik in een relatie, zodat discretie een evidentie is. Liefst iemand uit de buurt zodat regelmatig afspreken vlot kan. Dus geen veeldaters of om maar één keer af te spreken. Iemand die me wil gebruiken als zijn pijpsletje: "Hoofdpijn" is geen excuus om niet te pijpen, dat ik slik vind je maar normaal. Je hebt er geen probleem mee nadat jij aan jouw trekken bent gekomen om me zonder orgasme terug naar huis te sturen. Quickies vind je best OK, daarvoor zijn er dan ook pijpsletjes. Maar soms maken we tijd om iets langer te "spelen". Ik ben 1m93, slank, gespierd, 60j 19cm, mannelijk. Maar je vind het leuk om mij als jouw "vrouwtje" te behandelen, bv. je verwacht dat ik kanten slipjes voor je draag. Bij voorkeur ben je kleiner en jonger dan ik zodat het contrast uitgesproken is. Een kinky mind is zeker een plus. Antwoord met meer dan één zin wordt geapprecieerd.  
12 dagen
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vast bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10