Zoeken naar voorkeur

Uw zoekactie voor voorkeur leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

chubby lover 61 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Zoek mollig of ouder voor vrijdag
61, 178, 105, 16*5, versa (meer bot.) en pijpgeil, zoekt dates voor nu vrijdag tussen 10 en ... uur. Jij bent een eveneens wat oudere en mollige man of CD met goed werkende (lees harde)en spuitende pik, die bij voorkeur kan ontvangen tussen De Panne en Oostende. Je hebt vooral veel zin in een lekker geile date waarbij respect, hygiene en discretie belangrijk zijn. Bij klik kunnen meerdere dates volgen.  
Frederik 59 jaar West-Vlaanderen - De Haan
OP ZOEK NAAR JOU........
Ben jij gay of bi dan zoek ik jou.Ben een deftige bischierige man die een toffe vriendschap en meer wenst op te bouwen.Niet alleen uit zijn op sex maar voor eerst samen leuke dingen doen. Mag jonger of ouder ook overdag in de werkweek kunnen vrijmaken.Iemand met een bepaald niveau en bij voorkeur single zijn zoals mij.Is een eerlijke advertentie!  
Top 54 jaar Limburg - HASSELT
Top zoekt bottom
Zoek een lekkere seksontmoeting met een bottom voor morgen dinsdag 28 mei rond 14 uur in de grote omgeving van Hasselt of Diest. Bij voorkeur een verzorgde persoon zonder baard noch snor en niet roker. Ben 54, onbehaard, intiem geschoren, geen baard noch snor, bruin haar, niet roker. Indien je niet kan ontvangen, dan kamer of in de BoysClub in Bekkevoort elkaar ontmoeten.  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Duo4trio 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
Top 4 fun
Hallo, Wij zijn een koppel: twee mannen, beiden 41 met zin om samen te experimenteren. Wensen hiervoor kennis te maken met een aangename kerel. Zijn niet het datingsapp of het erop-en-erover-en-tot-nooit meer type. Je bent bij grote voorkeur top ingesteld. Uiterlijke is niet belangrijk. We zoeken geen fotomodel. Wel iemand waarmee er een seksuele en eventueel vriendschappelijke klik mee kan zijn. Beter 1 goeie friend with benefits dan x-den scharrels. Ene is slank, 182 bruin broske, blgr ogen, gbbs, top - andere is 183, br haar en ogen, power bottom, niet slank. Hij zuigt gulzig de aan hem aangeboden palen. Lekker keeldiep. We neuken hem beurtelings. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Wonen in de driehoek Ieper- Kortrijk - Roeselare. Kunnen ontvangen  
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Ben getrouwde hetero 31/180/74, maar nieuwsgierig om eens met een andere man te experimenteren. Bij voorkeur ook hetero en max 40j.  
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Vrije man Top groot en dik geschapen + besneden en actief, zoekt héél rustig een leeftijdsgenoot 70 plusser bottom goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt. Afstand aanneembaar, voorkeur alleenstaande of weduwnaar. Jongeren en gehuwden zich te onthouden.  
Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Bij welke top is deze niet zo ervaren bottom welkom?
Ik 172/70/14 besneden ...bij welke tedere top is deze bottom welkom om lekker te stoeien en die ook mijn kontje neuken wilt.bij voorkeur voor regelmatig.graag reageren met stats en eventueel foto..PS kan niet ontvangen  

Bij welke top is deze niet zo ervaren bottom welkom?
Johan 55 jaar Antwerpen - Aartselaar
Vanavond moet ik langs A12 passeren....
Waar mag ik stoppen... Mijn stats: 56j, 1,8m, 84kg en 17 besneden een kaalgeschoren. We nemen onze tijd, elkaar pijpen, jou neuken, porno kijken... veel kan. Mooie grote besneden pik heeft mijn voorkeur.... Discretie, respect en hygiëne. Bij een foto stuur ik graag een terug van mijn flinke pik...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10