Zoeken naar voorrang

Uw zoekactie voor voorrang leverde 77 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Tom 33 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie wil klaargezogen worden?
Op zoek naar een snelle pijpbeurt? Laat iets weten, ik kom snel en discreet langs om je klaar te zuigen. Dan vertrek ik weer, zonder veel gepraat. Verzorgde en hygiënische man en ik verwacht hetzelfde. Reactie met foto van lul heeft voorrang. Tot zo?  
12 dagen
Lekkere kerel 35 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Samen pissen en lekker geil doen
Nog leuke verzorgde kerels die zin hebben om lekker te spelen. Hou ervan om een pik te zien plassen. Mss ook op mij. Ik zuig ook graag en voor de rest zien we wel. Laat gerust weten wat jij nog wil. Ik ben een stevige kerel van 35, ben discreet en hygiënisch en verwacht ook hetzelfde. Graag een foto van jou in reactie, krijg je voorrang! Geile groetjes.  
bot clean sletje 26 jaar Limburg - HASSELT
Xl top voor geile nog tipsy bot gezocht
Op zoek naar iemand met een (x)xl lul die me zo snel mogelijk of doorheen de dag komt neuken Hasselt. Ik ontvang, condoom, bare, deepthroat... Stuur snel indien interesse! Reacties met zeker een dickpick of face krijgen voorrang en wie wee tot zometeen ;)  

Xl top voor geile nog tipsy bot gezocht
13 dagen
Pijp slet 23 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Pijp slet zoekt car/truck of outdoor date
Wie vandaag kloosterbos die wilt gerijpt worden of meer. Graag reactie met foto krijgt voorrang  
14 dagen
Pijper 50 jaar Antwerpen - Herentals
Pijper on the road voor snelle blowjob
Ik ben een sportieve man in hetero relatie met een bischierig kantje. Ik vertrek straks (tussen 15 en 16u) vanuit Gent via Breda naar Utrecht en ik zoek onderweg een mooie grote lul waar ik eens mag mee spelen en die ik mag pijpen. Jij blijft passief en ik pijp jou (verwacht zeker niks meer). Ik rij wel geen kilometers om van mijn route, dus ik zoek het in de buurt van de snelweg (een cardate kan ook). Graag reageren met je stats, waar en wanneer ik jou kan treffen (hou rekening met het tijdsschema van mijn traject) en eventueel een foto van jouw speelkameraad (deze krijgen voorrang).  
15 dagen
Stijn 22 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpen
Welke oudere man ( 50+ ) wil vanavond nog voor 22:00 gepijpt worden door volslanke jongeman? Foto met uw gerief heeft voorrang x  
Top 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Top zoekt leuke date met versa/bot
Hey, zoek leuke date dit weekend met versa/bot, open minded dus veel kan. Stats zijn 187cm, 90kg, 18x5cm, hygiëne is een must! Stuur mailtje met interesse & foto krijgen voorrang. Tot snel!  

Top zoekt leuke date met versa/bot
15 dagen
Kurt 47 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Wie is lekker hot?
Zijn er hete mannen in de buurt die met mij in bos of natuurgebied wkllen gaan en mag ik u rukken of pijpen? Wel discreet...mail met foto van je paal krijgt voorrang  
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Klein dun besneden piemeltje zoekt
Hoi, ben opzoek naar een eerlijk jonge (-27) slanke gast die mijn klein dun besneden piemeltje wil komen pijpen. Liefst op regelmatige basis. Als je wil, wil ik je ook wel eens proberen te neuken. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je wil doen en gewone foto heeft voorrang.  

Klein dun besneden piemeltje zoekt
Naakte Slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Naakte slet moet zich laten keuren door zijn vrouw
ik wil dat u mijn vriend komt keuren zowel zijn ballen lul tepels en voor de lovers ook zijn oksels en voeten. hij bied zich dan aan op zijn knieën en kan je hem al melken je mag ook wel eens op zijn kont slaan en in zijn ballen nijpen als je dat geil maakt ik zijn vrouw kijk dan toe hoe jij dan door hem gepijpt word en hij zal je ballen likken je eikel met zijn tong likken je mag spuiten in zijn mond en nog fantasieën zijn mogenlijk meer info via mail en met meer dan 1 zin met foto krijgen voorrang  

Naakte slet moet zich laten keuren door zijn vrouw
  1   2   3   4   5   6   7   8