Zoeken naar voort doen

Uw zoekactie voor voort doen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

topper 45 jaar Limburg - Lommel
free today
Hallo , effe korst schetsen Ben vers top mannelijk , licht behaard , sportief wat ik zoek is een bot/vers, pijpen likken rukken rimmen strelen 69ke neuken poppers vind ik geil om te doen. jij max 45 stuur berichtje met meer info en foto om zeker antwoord te krijgen. Aja en kan verpl en ben discreet Tot zo , geile likjes waar je het graag hebt  

free today
Genieter 53 jaar Antwerpen - Lier
Wat zou er gebeuren als ik de touwtjes eens in jouw handen zou geven?
Door de band genomen ben ik steeds diegene die de touwtjes in handen neem bij een date. Ik ben licht dominant maar stel mezelf dikwijls de vraag hoe het zou zijn om de rollen eens om te keren en mij te laten doen. Wat als ik nu eens een man zou binnen laten die mij eerst betast en uitkleedt ipv ik hem? Iemand die zegt dat ik moet gaan liggen of zitten. Iemand die zegt dat ik hem moet pijpen ipv andersom enz, enz... Wie kan mij overtuigen om hem binnen te halen om dit eens te proberen? 53/188/95/13×5  

Wat zou er gebeuren als ik de touwtjes eens in jouw handen zou geven?
Lucas 37 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Lucas
Hallo. Ik ben op zoek naar een vaste man. Ik hou van neuken. lange zuigkracht. Ik zal doen wat je wilt. Laten we elkaar ontmoeten, ik kniel neer en jij stopt het in mijn mond. Ik ben op zoek naar een partner voor permanente seks. graag alleen serieuze antwoorden. schone en aardige kerel. Ik wacht op bericht.  
Evt 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie o wie ???
hey welke discrete kerel van een jaartje of 40 of jonger ziet dat eens zitten om mijne lul is goed te pijpen evt wederzijds contact wat ik zoek is een deftige kerel uit de regio Kempen discreet ik ben zelf 32 van Hoogstraten bij interesse mag je een berichtje sturen hoe of wat je evt wil doen en ook een foto van je lul erbij zodat ik weet welk lekker speelgoed jij in je broek hebt zitten ik hoor het super graag en bij klik voor vaker enkel een lekker afspraakje soms discreet hoop dat er hier een kerel is dat dat wel ziet zitten  

wie o wie ???
Bi bot 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere liefst onervaren top
Ik zoek een oudere man liefst 65+ die ook nog niet veel of geen ervaring heeft met mannen en die ook een vaste sex vriend wil. Ik heb een hoog libido en wil dus regelmatig afspreken om lekker te sexen. Ik wil graag geneukt worden. Jou pijpen en tongkussen. Met dildo spelen. Betast en bekeken worden. Of in de tuin sexen als het goed weer is. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen en ook graag experimenteren. Reageer met een foto van je pik en wat jij wil doen met mij. En misschien wordt ik jou vast sletje waar je alles mee kan doen.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Kris 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Geil opgestaan
Hey! Deze verzorgde en discrete, ontdekkende man is geil opgestaan en wil graag mannen van niveau ontmoeten voor een leuke tijd samen. Zelf ben ik 35j, 186, 17cm intiem getrimd. Ik kan niet ontvangen maar wel in de ruime regio verplaatsen. Jij bent niet ouder dan 45j, intiem geschoren en hygiënisch, van deftig niveau, met aangenaam speelgoed. Graag antwoorden met een woordje uitleg van wat je wil doen en eventueel foto a.u.b. Discretie gewenst en geboden. Mvg  
Jan 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijpen
Wie heeft er zin om morgen eens af te spreken om elkaar lekker te pijpen. Je mag ook zelf voorstellen doen wat je graag zou doen.  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels (-42j), met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
Jasper 31 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Cardate
Wie heeft zin om tussen 23u en middernacht een cardate te doen in hamme? Zoek iemand de me van mijn zaad wilt verlossen terwijl ik passief blijf. Graag vul ik je mondje, maar met condoom kan het ook. Alles is bespreekbaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10