Zoeken naar wie kan ons ontvangen

Uw zoekactie voor wie kan ons ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jojo 45 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
wie wil er vanavond xdate
Hallo ik ben een 45 jarige gast, ik kan zowel ontvangen als verplaatsen, wie wil er een xdate met me, beschrijf wat je wil doen en geef jou stats of foto.  
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Hey ben 29 jaar van gent zoek oude zijn lul masseren tot dat klaar komen ik kan niet ontvangen verplaatsen allen gent en alles Anonieme blijf  
Top 22 jaar Antwerpen - Geel
Bottom onder 30 jaar
Ik ben een slanke jong die zou graag iets nieuw willen proberen! Ik zoek iemand die graag pijpt en misschien iets meer, ik kan vanavond ontvangen en liefst reactie met foto aub!  
opa 66 jaar Limburg - Zonhoven
welke jonge gast zocht plekje om in string te zonnen?
Ben jij die jongen? Ik kan je ontvangen met de nodige privacy. Ook andere jonge gasten die zich geroepen voelen zijn welkom. Foto en woordje uitleg van wat je precies zoekt.  

welke jonge gast zocht plekje om in string te zonnen?
Tom 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slank voor behaarde beer
Hallo ik ben 35,1,85m,77, slank, sportief. Op zoek naar een sterk behaarde man zoals op de foto's te zien is. Ikzelf ben slank en sportief. Zoek een stevige man om regelmatig te daten. Hygiëne en discretie is zeer belangrijk. Ik kan soms ontvangen maar verplaats bij voorkeur. Enkel reageren indien je aan de beschrijving voldoet. Ik reageer alleen indien er een foto meegestuurd wordt.  

Slank voor behaarde beer
oudere orale bi 62 jaar Zeeland - Terneuzen
anonieme rim en pijpdate gevraagd
Welke heer legt zich naakt op m`n bed met blinddoekje om waarna ik bij u kom en u lekker zal strelen, body to body, swaffelen en u lekker zal pijpen. Als ik geil en hard sta kom ik op uw gezicht zitten en laat me eerst rimmen en daarna neuk ik uw mond stevig door tot ik me kreunend leegspuit in uw mond of gezicht. Daarna laat ik u lekker spuiten waarna u weer geheel anoniem vertrekt. Ik hoef geen stats, foto of leeftijd te weten, enkel waar u vandaan bent en u net als ik kaal geschoren en erg hygiënisch bent. Ik kan vrij ontvangen in Terneuzen. Wie wil m`n zaadsletje zijn !! Enkel reageren als u echt wilt en een afspraak nakomt aub !!  

anonieme rim en pijpdate gevraagd
Zin 45 jaar Antwerpen - Duffel
Lekkere paal gezocht
Het is simpel, heb zin om lekker te pijpen. Wie kan er iets heerlijks aanbieden? Best kan je ontvangen, of weet je een cardate plaats.  
Brahim 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi curiouss kan strans ontvangen!!
He ben zelf bi curious bottom en sta open voor alles bij juiste klik, wie heeft er zin om mij vol te spuiten vandaag, samen porno kijken en je zegt maar wat nog 28/ 17 en 1m90 en ik reageer enkel op reacties met dickpick en zeg maar war je wilt doen  

Bi curiouss kan strans ontvangen!!
bttm bi 31 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zoek leuke top omgeving lokeren
Hey zoek een leuke top die kan ontvangen in lokeren. Sta voor veel open wel altijd safe. Kan je ontvangen en zoek je enkel gepijpt te worden? Dit kan ook. Mijn stats 31 166 78  
Benny 22 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Jongeman zoekt eerste ervaring
Ik ben een jongeman van 22 en ik zoek mijn eerste ervaring als top ik hou er enorm van om mooi glad geschoren konten te zien en zoek dan ook iemand met zo een kontje waarmee ik mag spelen . Ikzelf ben 187cm 89kg en heb een paal van 13cm ik kan niet ontvangen enkel verplaatsen met het openbaar vervoer. Bij interesse stuur zeker een berichtje met foto van kontje liefst .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10