Zoeken naar wie mag ik pijpen

Uw zoekactie voor wie mag ik pijpen leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Antonio 28 jaar Limburg - Lanaken
Wie is ook geil
Wie wil lekker gepijpt worden. Jij mag ook pijpen als je dat wil. Omgeving lanaken, je kan ontvangen of buitendate of cardate.  
18 dagen
pilio 27 jaar Antwerpen - Lier
quicky
Welke slanke jonge gast mag ik pijpen? Jij blijft passief, ik zuig je en ben weer weg. ben 27 186 90. lamaar weten reageer met STATS en DICKPICK  
19 dagen
Pijpertje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Lekkere jonge kerels gezocht dat ik mag (klaar)pijpen
Hey ik heb er veel zin in om mijn mondje te laten neuken door mooie lul liefst tussen de 18 en 40jaar veel kan wel met respect en de nodige hygiëne uitsluitend rond gentse en deelgemeenten. Heb een lichte bestelwagen waar veel in kan of bij u thuis of ergens buiten afgelegen altijd spannend …..  
19 dagen
Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Papa gezocht die ik regelmatig mag/ moet pijpen
Wie kan discreet ontvangen en wil (regelmatig) een goede diepe zuigbeurt tot je klaarkomt? Ik ben een knappe slanke jongen mooigeschapen en lichtgespierd. Drankje drinken en erna verwen ik jou...  
20 dagen
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
20 dagen
Boy 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Papa gezocht die ik mag/ moet pijpen
Wie kan discreet ontvangen en wil (regelmatig) een goede diepe zuigbeurt tot je klaarkomt? Ik ben een knappe slanke jongen mooigeschapen en lichtgespierd. Drankje drinken en erna verwen ik jou...  
20 dagen
Tom 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie mag ik pijpen?
38 M 190/85kg 18cm. Wie mag ik pijpen? Jij kan ontvangen of cardate. Opgepast: jij blijft passief! Je kan niet met mij spelen. Enkel voor geschoren en hygiënische mannen. Foto van speelmateriaal krijgt voorrang. Graag mailtje met je volledige stats indien interesse.  
21 dagen
Pijpsl. 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie mag ik pijpen tot je klaarkomt liefst voor meermaals
Hoi, ik ben een man van 55j en ik zoek iemand die ik discreet mag klaar pijpen tot je klaarkomt in mijn mond. Ik vind het heerlijk om als een seksdienaar/slet/slaaf jouw wensen te vervullen. De focus is jouw zaad op mijn tong maar ook plas kan, rimmen, mij zachtjes en veilig neuken indien niet te groot geschapen. Jouw fantasieën in een veilig en discreet kader. Mijn ultieme match is iemand die regelmatig en makkelijk kan ontvangen in Antwerpen centrum zodat eventjes binnen springen en jouw leeg pijpen makkelijk kan zonder dagenlang plannen.  
24 dagen
pijp/rim/neuksle 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
pijp/rim/neukslet
hoy ik zoek geile geschoren dikke kerels die ik mag rimmen pijpen en die mij willen neuken,ik 56 170 80 ik zoek tot ongeveer 69 jaar ik ontvang discreet en ook in voor trio of meer ik ben welf geschoren lekker glad ook mijn neuksterretje makkelijk om mij diep te neuken maar ik verwen je eerst ben een echte slet en supergeil  
24 dagen
Billy 49 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Ik zoek gast die groot geschapen is dus meer dan 18cm
Ik zoek gast die groot geschapen is, dus meer dan 18cm.Een grote paal die ik goed mag leegpijpen. Klaarkomen in mond kan en mag, ik slik.Ik kan vrij ontvangen zeer discreet.Enkel voor gasten die groot geschapen zijn dus meer dan 18cm,aub geen fakers of zeveraars.  
  1   2   3   4