Zoeken naar wie wil er eens

Uw zoekactie voor wie wil er eens leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Beginner 41 jaar Antwerpen - Ekeren
Beginner zoekt vast en kinky adresje
Welke dominante man wil stap voor stap mijn grenzen (ont)dekken? Liefst in het begin dmv roleplay of scenario. Om te eindigen als uw kinky slet... Ik ben 42/182/74 en verplaats  

Beginner zoekt vast en kinky adresje
gisteren
prutser 64 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
zoek ervaring
ben 64 jarige onderdanige dikke man uit Aalst. Met mannen heb ik bijna geen ervaring. Zoek iemand die me enkele keren wil ontvangen, en dan gebruiken. Wanneer ik geblinddoekt en gebonden ben word ik extra geil. Zo ook van fotocamera... Zoek iemand die mijn mond goed vult en me verplicht te slikken. Met meerdere kan misschien ook? Graag een reactie van meer dan één zinnetje!  
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeieavond. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
gisteren
peter 46 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
eerste keer
wie voelt zich geroepen om samen met mij te experimenteren. Ben 45, 1m75,85kg, volledig geschoren en zeer discreet. Ben op zoek naar een man liefst niet te dik geschapen om mij te ontmaagden (met condoom en veel glijmiddel) Je moet wel kunnen ontvangen en discretie is zeer belangrijk. Ik heb totaal geen ervaring, maar wil dit graag uitproberen. (liefst uit de buurt van melle)  
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Wie zin om klein piemeltje klaar te pijpen
Wie wil er mijn klein dun besneden piemeltje laten spuiten? Ik kan ontvangen. Jij komt binnen pijpt me klaar en vertrekt terug. Liefst zojong mogelijk. Ikkan ontvangen hygiëne en discretie geboden. Ik reageer enkel op reacties met je Stats vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang.  

Wie zin om klein piemeltje klaar te pijpen
gisteren
rik 59 jaar Limburg - Borgloon
erectiefoto
Hoi, ik geil enorm op foto van pik in erectie, wie wil er mij sturen , kan eventueel indien gewenst er ook komen maken bij u, indien niet te ver , mijn stats 59/175/76/16, groetjes  
gisteren
Bjorn 21 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wil geneukt worden
Hallo , Ik be Bjorn 21 jaar en woon in Ieper. Ik wil heel graag nog eens geneukt worden. Ikzelf heb wel een kleine penis Interesse stuur gerust. Gr  
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
Goeiemiddag. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
gisteren
St 91 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
In blootje voor rijpere man
Hallo, Ik zoek een rijpere maN, die graag jonger heeft en voor wie ik kan strippen en mij klaar wil trekken. Regio gent buiten in de natuur. Met de ballen spelen en mij doen spuiten als ik volledig bloot en heet sta. Liefts 60+ Tot vanavond rond 19h?  
Beer 57 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Bott kan discreet ontvangen na 19:00
1m76,83, korte baard, behaard, intiem kaal. Kussen en wederzijds pijpen zijn belangrijk. Ben bott voor neuken. Poppers kunnen. Wees aub duidelijk wat je wel/ niet wil. Ik date niet anoniem. Dus. Toon je gezicht. Na 19h kan ik discreet ontvangen  

Bott kan discreet ontvangen na 19:00
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10