Zoeken naar wij geven

Uw zoekactie voor wij geven leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
zin in 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie geeft massage
Wie wil me is een massage geven? Het mag ook ergens buiten op een deken of als je kan ontvangen zou fijn zijn. Ik lig op mijn buik en jou hand streelt mijn kontje en dwaalt zo af tussen mijn benen mmmmm Ik zou nu kunnen. Ben verzorgde biman en hou van hygiëne  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
stef 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
scheerbeurt
wie kan mij deze middag nog een scheerbeurt geven  

scheerbeurt
aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeiemorgen. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeieavond. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Bart 49 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
lekker spelen
Is er een +65 jarige die kan ontvangen en die ook vast contact wenst,zalige massage geven en krijgen enz veel kan bij klik.Hygiéne en discretie geboden  
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
Goeiemiddag. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
Ward 53 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Morgen om 9u naar de hubo
Ik ben een bi man met zeer weinig ervaring. Enkel Morgen om 8u Maar ik zou graag eens een man een lekker massage van kop tot teen voor en achter geven. Ik doe dat naakt . Wie kan mij ontvangen en heb olie . Je zal er zeker van genieten. Je ballen en pik en je anus zal zeker lekker verwent zijn Geen fakkers enkel sturen dat je in de korte omgeving van stekene ben  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10