Zoeken naar wij willen jou

Uw zoekactie voor wij willen jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
zoek geile pijp senior+60 date
ik zeer onbehaard en passief wil graag eens gapijpt worden door een opa die ervaring heeft in pijpen en graag zaad slikt ook zijn er hier geile oudere die dat willen  

zoek geile pijp senior+60 date
Zoeker 59 jaar Antwerpen - Geel
Vrijdag, rond 22 u 00
Morgenavond, vrijdag, heb ik een late meeting (van het werk) in Geel centrum, die afgelopen zal zijn omstreeks 22 u 00. Misschien is er iemand met interesse in een (rijpere) man die zeer graag kust, pijpt en niet vies is van sperma. Wie zou mij kunnen/willen ontvangen of desnoods kan buitendate/cardate ook. Graag discretie en hygiënisch. Graag ernstige reacties met stats. Alle leeftijden mogen reageren.  
Freddy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Wie wil dit ook
Hey ik ben een 59 jarige gehuwde man. In mijn jonge jaren heb ik eens sex gehad met een man (tongen, elkaar strelen, pijpen, ......... Meer en meer zit ik daar aan te denken en zou dit nog eens of meerdere malen willen ervaren. Ik kan niet ontvangen maar moest jij dit kunnen zou leuk zijn. Wie ziet dit ook eens zitten of denkt daar ook aan om te flirten met een man. Ik hoop dat er iemand is om kennis mee te maken en een leuke ervaring te hebben.  
verjaardag 61 jaar Antwerpen - Grobbendonk
verwennen
Is er een dame die me zou willenplezieren op mijn verjaardag samen gezellig genieten is de boodschap  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Elegant 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klassevolle heer zoekt jongere sexvriend
Hallo , wie gay single , zonder baard of snor , geen roker,zoekt net als ik een warme vriendschap op vaste basis voor het delen van intiem genot , ook een babbel , een glaasje een etentje ,zijn zeker mogelijk in deze vriendschap en met warmte aangeboden. Dad /Son , eigen leeftijd reageer gerust ik bijt niet ! Geen gehuwde , bi's of fantasten nodig die er toch niet willen voor gaan en veel bla bla bla beloven en anders niks meer..... Grts en tot horens of zou dit hierop niet te vinden zijn ?  
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
pijpen
welke 65 en 70 plussers willen graag eens afgezogen worden ? Niet roker, geen baard en tatoeages maar wel eikel die bloot kan. Je blijft passief en je mijn mondje vol pompen met je zaad. Ik kan thuis ontvangen.  
Student 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie zin om student te pijpen (nu)
Wie zin in jong zaad? Ik heb nog geen ervaring met een man dus eerste keer. Ik zou me willen laten pijpen. Misschien samen rukken/spelen kan ook. Graag foto van jouw lul of lichaam. Fakers onthouden aub.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10