Zoeken naar zeer goed

Uw zoekactie voor zeer goed leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ikkk 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
zoek fun met jonger
ik zeer verzorgd sportief en discreet zoek fun met jonger stuur info en evt foto van jezelf  

zoek fun met jonger
Mike 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Bottom zoek top
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar wil graag eens geneukt worden. Welke senior top geeft mij me eerste ervaring. En als het bevalt dan liefst vaker. Ik zoek iemand ouder dan 60 En hoe ouder hoe liever. Ik kik op leeftijd verschil. Dat wind me op. Ik kan niet ontvangen en doe geen buiten of car date. Als ik er iemand is met een speciale locatie zoals stal. Boerderij. Bepaald type kelder. Gewoon een niet alledaagse locatie mag ook zeer zeker reageren. Hou wel van iets spannends en kinky eventueel. Reageer met lichaam en pik foto anders antwoord ik niet wegens teveel fake dat reageert. Afstand speelt geen rol. Ik zoek echt voor vaker  

Bottom zoek top
eddy 63 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Kleine fijne lul zoekt een pijpmondje
Morgen vrijdag lekker vrij en zin om nog eens iemand of meerderen te ontvangen voor een leuk uurtje met een lekker hoogtepunt. Wie heeft een leuk idee? Graag je stats en wat je zoal in gedachten hebt. Breng je een vriendje mee, dan is het des te leuker. Een leuke trav ook zeer welkom.  
jan 60 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
voor maandag
wie wil er afspreken voor nu maandag in de voormiddag ik zeer slank 172m  
Seksvoorjeogen 31 jaar Antwerpen - Willebroek
Discrete gluurder gezocht die langs tuin komt kijken hoe ik mijn vriendin neuk
We zijn sinds enkele weken ingetrokken in nieuwe woning. Het grote raam langs tuinzijde heeft nog geen gordijnen. Als het s avonds donker wordt zie je van binnen naar buiten geen steek. Discrete gluurder gezocht die regelmatig komt kijken. Vertrouwen zeer belangrijk, daarom eerst korte kennismaking nodig om ook sleuteltje van tuinpoortje te overhandigen. Heb geen hond die ik de weg kan lopen. Hebben meeste seks tijdens weekendavonden dus dan vrij zijn is groot pluspunt. Vriendin niet op de hoogte.  
Bart 33 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Wie heeft pijpzin?
Discrete propere man van 33, mooi geschapen (18x5) zoekt een geile pijpbeurt. Jij kan ontvangen en pijpt me lekker diep klaar. Ik geil graag op spulletjes van je vriendin ondertussen. Zeer discreet en respectvol! Enkel reageren als je kan ontvangen!  
JAN 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie heeft foto's/filmpje van zijn vrouw waar ik op mag geilen en wie wil zijn vrouw laten masser
Hi ben jan stats 55,188,16/4 intiem geschoren en zeer hygienisch. Kort haar geen baard bril of snor. Discreet correct en GEEN faker ! Waar mag ik komen geilen op de foto's en filmpjes van je vrouw/vriendin en mogelijk ook haar lekker geurende gedragen slipjes ruiken. Mekaar verwennen terwijl en of ik jou alzeker geen probleem. Ik kan me vlot vrijmaken overdag maar kan zelf niet ontvangen doch daar zijn oplossing voor moest jij ook niet kunnen ontvangen van buitenlocatie tot in auto en of rendez vous kamer huren. Meeste mannen die hun vrouw willen tonen hebben fantasie of wens die verder gaat dan dat en willen eigenlijk hun partner geneukt zien door een andere man dus wie deze fantasie wil waarmaken dat kan via massage.. . In 6 tot 7 keer op 10 lukt dit dus meer over weten dan leg ik je dit graag in detail uit.  
Kevin 33 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Fun voor nu
Goedemorgen! Ik ben momenteel als vertegenwoordiger aan het werk in het Leuvense. Bij wie mag ik eens stoppen voor wat plezier? Mijn stats : 188/89/19cm Overal geschoren en zeer hygiënisch! Hopelijk tot zo!  
Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 42 jarige man op zoek naar een 58-68 jarige man , die ik heerlijk oraal mag verwennen zonder haastwerk.Ik kan zeer discreet ontvangen , en sta erg op hygiëne.Kan ontvangen vanaf 10u30.Dit heel discreet en hygiënisch.Liefst geen tattoos en welopgevoede mannen.Foto speeltje altijd fijn,heeft ook de voorkeur,maar geen verplichting.Wie zin?  

Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
zoek geile pijp opa
k zeer onbehaarde pik en ballen welke opa pijpt graag onbehaarde pik leeg en likt mijn ballen en pijpt tot hij spuit en slikt zaad ik geen roker en verzorgd mail me  

zoek geile pijp opa
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10