Zoeken naar zoekt nu

Uw zoekactie voor zoekt nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Welke man heeft eens zin om dit onbehaarde slanke bi bottem sletje te komen gebruiken ik ontvang je graag op men werk in de buurt van scherpenheuvel ik ben 1m78 63kg 16x4 geen baard snor intiem borst buik kontje tepels gesch veel is toegestaan waar je maar zin in hebt ik pyp je paal styf en leeg je mag me ook neuken meer mag je met me doen indien je dat wil geen taboes maar niks moet tegen je zin jy bepaalt wat je wil doen ik kan vanaf 8h tot 14h  
gisteren
Neukhoer/bottom 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukhoer/bottom zoekt dominante top voor zex gebruik en pooier worden
Ik ben jonguituende zestiger en ik ben door een helaas vorige overleden yop afgeri,htvals neukhoer/bottom. Hij was mijn poo63 176 85 17ier en ik zijn eugendom. Ik werd uitgeleend aan zijn vrienden. Ik ben dus op zoek om terug het eigendom van een pooier te zijn. Ik kleine tieten en ietwat vrouwelijk lichaam. Oik ben ik een verwijfde teef m ik woin alleen en kan alle dagen ontvangen ook in het weekend. Wie komt mij keuren en tot zijn eigendom maken?  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag langdurig verwennen met happy end?? Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang graag alle leeftijden,getint, en zeker ouder maar GROOT geschapen. Ben 65/178/78. 18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed iets over jezelf of wensen. Vermeld je juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen fakers. Eerlijke advertentie.  

flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
gisteren
Paul 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Top 60 jr zoekt tot 35 jr
Top 60 jr 1m93 86kg 18 x 5 cm. Zoek tot 35, student welkom. Ontvang of verplaats soms overdag in Leuven om elkaar te pijpen/rukken of jou te te neuken. Niet financieel. Stuur je volledige stats bij reactie.  
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 33y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten. Enkel reageren als je echt wilt afspreken vandaag.  

Bottom zkt TOP
gisteren
TOM 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/184/75, niet behaard. Ik zoek een SLANKE zoon tussen de 18-35 jaar die ook houdt van SOFT. Samen genieten van elkaar. Indien een wederzijdse klik kan regelmatig. Enkel discreet en hygiënisch. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Leuke babbel, drankje en samen genieten met respect voor elkaar. Heb je vragen en/of belangstelling stuur gerust een boodschap met vermelding van je stats. Groetjes  
HornyBi 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Bi zoekt Seksmaat
Bi bottom 46/168/80, getint, verzorgd en niet roker zoekt seksmaat liefst ouder die me wil komen pijpen terwijl ik naar porn kijk, elkaar verwennen, tongkussen, 69, knuffelen, samen douchen of seks onder de douche. Prive ontvangst is mogelijk en Liefst reactie met foto(s). Hygienisch, Discretie, respect en safe gevraagd en geboden.  

Bi zoekt Seksmaat
gisteren
Oudje 78 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Dikke grote gezocht
Oude getrouwde geilaard met klein slap pietje dat nog moeilijk recht komt en waar veel werk aan is om er nog een paar druppeltjes uit te krijgen, zoekt een man, leeftijd onbelangrijk, met een zeer dikke en liefst grote penis en met een grote balzak gevuld met dikke ballen, om er langdurig mee te spelen tot hij klaarkomt. Niet voor vandaag. Kan soms ontvangen.  
Anthony 54 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Bottom zoekt
Bottom 54/179/84 zoekt voor donderdag een gewillige top die zich graag laat pijpen en die mij gebruikt als slet , zoek voor donderdag  

Bottom zoekt
Gulzige pijper 52 jaar Antwerpen - Dessel
Gulzige Pijper zoekt stevige paal
wie ontvangt me voor een lekkere pijpbeurt. Ik zuig je tot het einde en slik alles netjes door.. ( of spuit je het liever in mijn gezicht ? ) ik 52, verzorgd, schoon, hygiënisch, leuk / kaal koppie, Niet rokend. Ik verplaats regio MOl, Geel , Kasterlee, Turnhout. Reageer met omschrijven ( liefst met foto ) voor snel contact.  

Gulzige Pijper zoekt stevige paal
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10