Zoeken naar zoveel mogelijk

Uw zoekactie voor zoveel mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geile man 59 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Privé locatie om naakt rond te lopen
Slanke geile man zoekt 1 of meerdere lekkere mannen die een privé locatie hebben zoals tuin, loods, winkel of bar (na sluitingstijd) waar ik heerlijk naakt kan lopen, geil met mezelf bezig kan zijn terwijl ik bekeken en betast wordt. Met mogelijkheid tot overdag, in Bredene of rondom en geen openbare plaatsen. Eenmalig is ok maar als het bevalt is regelmatig mogelijk. Alleen reactie op het gevraagde.  

Privé locatie om naakt rond te lopen
Vrijdagsgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Pijpdate vanaf 14u30
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Setter 54 jaar Antwerpen - Herentals
Wie mag ik komen pijpen enz...
Ik vertrek om 12u in Brussel naar Herentals, Sta enorm geil , en heb zin om te pijpen. Mogelijk kan meer ook, waar zou ik mogen langskomen?  
bare slet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Welke Arab top, goed voorzien met hoog libido en veel zaad, zoekt regelmatig blank sletje om zijn paal in te stoppen en zijn zaad diep te spuiten. Meermaals spuiten heeft voorkeur en ook meerdere mogelijk.  
lekker seksen 57 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
wie ontvangt voor lekkere mannenseks
Welke oudere potente vent ontvangt in de buurt voor lekkere geile mannenseks? Veel is mogelijk met wederzijdse toestemming zonder taboes. Discretie verzekerd, voor wie snel concreet reageert.  
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy voor jonger
Ik zoek 20-35 SLANK en in voor SOFT. Ik ben 61/184/75, niet behaard. Hygiëne en discretie is belangrijk. Ik kan discreet ontvangen en verplaatsen. Regelmatig is mogelijk bij wederzijdse klik. Wie wil graag gezellig van elkaar genieten.  
jan 65 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Zoek man/TV....Bijna alles kan
Hallo. Zoek persoon die zijn lusten wil botvieren. Bijna alles is mogelijk. Kan me alleen verplaatsen. Stats 65/180/85/13. Wacht op jullie geile voorstellen om af te spreken. XX  

Zoek man/TV....Bijna alles kan
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
timidere man 48 jaar Limburg - Sint-Truiden
senior 65+ gezocht
Als wat timidere persoon, zou ik graag mijn slank lichaam laten keuren en bepotelen door een zachte senior 65+, waarbij ik een passievere houding aanneem. Veel is hierbij mogelijk, ik laat de leiding aan jou. Wel geen pijntoestanden. Ik zoek een senior die dit graag wil doen en die kan ontvangen hiervoor. Als je interesse hebt geef wat info over jezelf en wat jij voorstelt en graag wil doen. Alvast bedankt  

senior 65+ gezocht
Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuk avontuurtje
Bij wie in de buurt (Sint-niklaas, temse, dendermonde) kan oi deze avond langskomen voor ontspanning? Ben een top die iemand zoekt die me kan ontvangen. Veel is mogelijk, en alles is bespreekbaar. Als je wilt experimenteren of nieuwe dingen wil proberen, hoor ik het graag. Discretie is zeer belangrijk, en hoop anoniem te kunnen afspreken. Graag hoor ik een reactie van jou, en wie weet zien we elkaar deze avond  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10