Zoeken naar 75*

Uw zoekactie voor 75* leverde 86 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 44 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Bestaan er nog echte swingers
Hallo Via deze weg zoek ik (slanke gast van 44 1.80m 75kg 20cm geschoren en heeeeel netjes ) een leuk koppel of vke die ook op zoek is naar spanning en fun. Ik ben voor heel veel te vinden ( ben soft bi , rukken en pijpen maar absoluut geen must) wat spanning in sauna , clubke , car , buiten , kamer of gewoon bij jullie thuis . Ikzelf kan helaas niet ontvangen . Laat gerust iets weten aub , ik verplaats mij heel makkelijk en kan mij makkelijk vrijmaken . Sms en whatsapp kan ook altijd na interesse en mailtje Grtjs Marc  

Bestaan er nog echte swingers
Kaalkopje 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Kijkt jouw man toe hoe wij elkaar verwennen?
Hallo, ik vind het zeer opwindend een vrouw te verwennen terwijl haar partner toekijkt. Ben 55j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm. Van nature uit ben ik een tedere maar ook warmbloedige man. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Welke man kijkt toe hoe ik zijn vrouw verwen?  

Kijkt jouw man toe hoe wij elkaar verwennen?
Jongegast22 22 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Sportieve gast zoekt koppel of vrouw
Hallo, ik ben sinds kort 22. Ik ben een sportieve gast uit moorslede, via deze weg ben ik zeer benieuwd wie mijn pad doorkruist, ikzelf ben 1m83 75kg sportief lichaam en open voor veel liefst een beetje in de omgeving. Vragen? Dan mag je me zeker sturen, ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. Alvast bedankt  

Sportieve gast zoekt koppel of vrouw
Jill 49 jaar Vlaams-Brabant - Hoeilaart
Welk koppeltje komt vanavond stoeien?
Hoi kinksters, ik ben een hogeropgeleide, opgewekte, attente, funny, stijlvolle travestie van 1m82, 75kg en 18x5. Vanavond ontvang ik graag een sympathiek, slank of normaal gebouwd koppel in mijn mooie villa. Respect, hygiëne en discretie verwacht en geboden. Graag reacties met foto en stats. Ik kan eventueel ook verplaatsen voor leuk feestje.  

Welk koppeltje komt vanavond stoeien?
Michi 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke (geile) date met 3
Hey allemaal. Wie van jullie toffe koppels hebben zin in een beetje geil plezier met 3? Alles is bespreekbaar, niets moet. Samen een een gezellige tijd hebben is het belangrijkste. Jullie leeftijd speelt geen rol. Zelf ben ik 44j en 171 en 75kg en 17cm. Intiem ben ik glad geschoren.Ik kan verplaatsen of ontvangen. Indien interesse of vragen..........geile groet.  

Leuke (geile) date met 3
10 dagen
wheelz 34 jaar Limburg - Overpelt
speld in een hooiberg
hey, ik ben een 34 jarige jongeman, niet roker, 1m90, 75kg. ik ben een 15-tal jaar geleden verlamd geraakt en zit dus in een rolstoel. na een lange relatie ben ik nu 3j vrijgezel. na mijn ex heb ik niemand meer gehad. na al die tijd zou ik graag nog eens sex hebben, dit voor een one night stand of een fwb met een vrouw of soft bi koppel. ik kan zelf met de auto rijden en ben nog best zelfstandig, dus dat is geen probleem. liefst zou ik de voorkeur geven aan een volledige ervaring waarbij het niet alleen om de seks gaat, maar ook om de aanrakingen, streling, knuffels, voor- en naspel. mocht je interesse of vragen hebben mag je me gerust mailen en ik zal op al je vragen antwoorden. discretie verzekerd!  
Jongegast22 22 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Sportieve gast zoekt koppel of vrouw
Hallo, ik ben een 21jarige sportieve gast uit moorslede, via deze weg ben ik zeer benieuwd wie mijn pad doorkruist, ikzelf ben 1m83 75kg sportief lichaam en open voor veel liefst een beetje in de omgeving. Vragen? Dan mag je me zeker sturen, ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. Alvast bedankt  

Sportieve gast zoekt koppel of vrouw
11 dagen
Tony 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Biseksuele man zoekt een koppel tussen 50j en 75j
Ik ben een verzorgde man met een hoog libido van 55 jaar. Ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel tussen 50j. en 75j. om samen fijne intieme momenten te delen, ik val voor de persoonlijkheid niet voor het uiterlijk dus jullie mogen slank, volslank of mollig zijn.  
11 dagen
Bloxer 41 jaar Vlaams-Brabant - Affligem 0472223072
Blind Date
Welk koppel kan zich vinden in onderstaand scenario ? De heer van het koppel nodigt me samen met zijn vrouw uit . Bij mijn binnenkomst is de me geblinddoekt en word deze aan mij voorgesteld. Op een respectvolle plagende manier pak ik het pakje :-) uit ondertussen voer ik een opwindend gesprek met de dame en keur ik haar en geef hierbij de nodige complimentjes . langzaam gaan we over tot een wederzijdse orale verwenning. Vervolgens komt de heer des huizes erbij en verwennen we de dame samen . Zelf ben ik een verzorgde man van 42j 1m75en 75 kg . uiteraard zijn discretie , respect en hygiëne vanzelfsprekend.  
Bi lover 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
geil met 3
Welk koppel/stel heeft er zin in BI plezier met 3? Veel is mogelijk en alles bespreekbaar zolang we alle 3 een fijne tijd hebben. Hygiene en discretie staan voorop. Jullie leeftijd is van geen belang. Mijn stats zijn 171cm en 75kg en 17cm. Intiem glad geschoren. Indien interesse of vragen.........Geile groet  

geil met 3
  1   2   3   4   5   6   7   8   9