Zoeken naar andere

Uw zoekactie voor andere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 44 jaar Vlaams-Brabant - Halle
2beclub deze zondag vanaf 15h
Hallo Via deze weg zoek ik naar een leuke dame of koppel die net als ik de dagelijkse sleur beu is en zin heeft om samen leuke dingen te doen zoals clubbezoekje of erocinemabezoekje of erosauna etc etc . Alles discreet en met wederzijds respect voor ieders wensen . Deze zondag ga ik trouwens naar 2beclub in buizingen , mocht dit uw / jullie interesse wekken dan lees ik het graag hoor ! Niets moet en alles mag is mijn motto . Uiteraard sta ik ook open voor andere voorstellen . Ik ben 46 , slank en sportief , 1.80m , kort haar , goed voorzien (bi , rukken en pijpen maar geen must)en geschoren op de juiste plaatsen . Absoluut niet fake en discreet Wie heeft interesse Grrjs  

2beclub deze zondag vanaf 15h
Richard 39 jaar Limburg - Heerlen
Leuke man zoek koppel voor sex date
Hey hallo, Wat leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben een leuke man van 41 jaar oud. Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuk koppel voor een spannende trio sex date. Vinden jullie het leuk om jullie sex leven spannender te maken met een extra man ? Altijd al eens willen ervaren hoe het is om sex te hebben met twee mannen ? Of jullie hebben al vaker een trio sex date gehad wat jullie goed is bevallen ? Of kijkt de man graag hoe zijn vrouw sex heeft met een andere man ? Dan ben ik misschien de juiste persoon voor jullie. Bij een goede klik misschien wel voor vaker. Maar wie ben ik ? Mijn naam is Richard. Ben een man van 41 jaar oud. 1,92 groot. Normaal postuur. Bruine ogen en kort donker blond haar. Normaal postuur. Verzorgd, sportief en rustig van karakter. Geen bril, snor of baard. Intiem geschoren en 20x5 geschapen. Ben woonachtig in Heerlen. Kan vrij verplaatsen en ontvangen. Lijkt het jullie wat ? Dan hoop ik snel iets van jullie te horen... Richard  

Leuke man zoek koppel voor sex date
Open ogen 49 jaar Limburg - As
Welke koppel vindt het spannend om zichzelf te tonen?
Dag lekker koppel, Vinden jullie het lekker om bekeken te worden terwijl jullie mekaar genot geven? Kijken naar een koppel dat aan het genieten vind ik zo geil. Jullie zullen zien hoe opgewonden ik daarvan word. Ik raak jullie niet aan...ik kijk....enkel als jullie het vragen zijn er aanrakingen of andere dingen ;) Ik doe enkel wat jullie zeggen.... Is dit altijd een fantasie geweest? Twijfel dan niet en reageer.....niets moet... Als jullie jezelf liever op een andere manier tonen vertel er me dan alles over. Ik ben open-minded en ruimdenkend.  
Sterieleman 52 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Haar verleiden, verwennen, bare ...volspuiten
Jullie zijn een koppel waarvan de man net als ik gesteriliseerd is. Jullie fantaseren wel eens hoe het zou zijn als een andere vent haar laat genieten. Haar verleidt en lekker oraal verwent en haar finaal met diepe stoten naar een climax voert. Zij is minder enthousiast want wat als rubber eraf gaat. Of jullie willen trio net in haarvruchtbare dagen. Deze joviale geknipte nette man kan helpen de fantasie te realiseren. Geen extremen, hygiene discretie en wensen vr. Worden gerespecteerd.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die discreet een locatie zoekt om af te spreken? Of een koppel die bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Tim 36 jaar Limburg - Genk
Openminded
Openminded (hetero) man, donkerblond, lekker fors geschapen, kieskeurig en discreet Moeilijk om op te vallen tussen alle andere leuke en goedverzorgde profielen, toch zal ik het proberen Ik ben een goed verzorgde man, 1:83mtr, HBO, openminded, fors geschapen, discreet en kieskeurig. Ik hou van mooie en interessante mensen, waarmee een intense en heerlijke intieme connectie kan ontstaan. Lekker het leven vieren, elkaar verkennen, experimenteren en samen op ontdekkingstocht... Bij een klik is het leuker om elkaar vaker te zien, proosten op het leven...🥂🍾  

Openminded
pussy boy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
facesitting / faceriding
Ik zoek een (bi) koppel waar van de dame het lekker vindt om aan facesitting/faceriding te doen. De dame komt dus met haar al dan niet eerder volgespoten poesje over mijn gezicht zitten en geeft mij de opdracht om haar intieme nectar uit haar poesje te likken. Hierbij likt ik haar ook graag naar een orgasme, indien je wil mag je ook je gouden kraantje openzetten en in mijn mond laten lopen. Mogelijks kan de dame intussen de man lekker pijpen of indien bi kan deze ook mij pijpen. Het poesje van de dame mag geschoren, getrimd of full naturel zijn. Verder zijn hygiëne, discretie en respect voor elkaar belangrijk. Wie zit dit zitten, ook andere voorstellen zijn welkom. Ik ben een vlotte versa bi man, normaal gebouwd, niet roker, steeds fris gewassen en intiem geschoren, lekkere lolly en strak kontje. Ik kan mij vlot verplaatsen. Ik kijk alvast uit naar jullie reactie.  

facesitting / faceriding
Kijker 49 jaar Limburg - As
Welke koppel vindt het spannend om zichzelf te tonen?
Vinden jullie het lekker om bekeken te worden terwijl jullie mekaar genot geven? Kijken naar een koppel dat aan het genieten vind ik zo geil. Jullie zullen zien hoe opgewonden ik daarvan word. Ik raak jullie niet aan...ik kijk....enkel als jullie het vragen zijn er aanrakingen of andere dingen ;) Ik doe enkel wat jullie zeggen.... Is dit altijd een fantasie geweest? Twijfel dan niet en reageer.....niets moet... Als jullie jezelf liever op een andere manier tonen vertel er me dan alles over. Ik ben open-minded en ruimdenkend.  
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
Genieter 62 jaar Limburg - Tessenderlo
Foto's delen
Ik heb wat foto's van mijn vrouwtje, ik zou deze graag delen met andere vrouwtjes en koppels Heb jij foto's van 't vrouwtje stuur ze mij ik stuur terug  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10