Zoeken naar ik jou ontvangen voor een

Uw zoekactie voor ik jou ontvangen voor een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
gie 54 jaar Antwerpen - Laakdal
speelse verzorgde man zoekt lief ondeugend koppel, mollig mag
ik man 55 zoek ondeugend speels koppel ,mollig mag speels genieten is de boodschap, ik kan ontvangen, veel kan niets moet, maar geen pijntoestanden of vieze extremen ben 1.90m groot 95 kg donkere haren en borstharen intiem kaal, stevige pik met dikke eikel bubbels staan al koud xxx  
MrMe 33 jaar Antwerpen - Essen
Welk koppel kan ik ontvangen?
Ben een 33-jarige bi-schierige man, heel beperkte ervaring met mannen maar wel de nodige ervaring met een vrouw. Verblijf een weekje alleen in de middle of nowhere, een ideale locatie voor wat plezier en ontspanning. Welk koppel heeft er zin om hier wat mee te komen spelen? Kan volledig vrouwgericht zijn, mijn bi-kant verder ontdekken is ook een optie maar zeker niet noodzakelijk. Sta voor veel open en ben voor veel te vinden.  

Welk koppel kan ik ontvangen?
pat 60 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
volslanke oudere singel man
zoek doeners koppel voor trio en extra man huisvriend bi kan veel kan niets moet ook extremen pee lovers enzo waar we allen van genieten jong oud dik of dun jong jeugdig koppel zoek jullie een voyeur of meer intresse reageer vandaag nog via what s app zijn er nog doeners die hier zoeken reageer ook,voor extra man voor vrouwtje of man in koppel verband mvg kan ontvangen ganse dag weekend nacht bereikbaar  

volslanke oudere singel man
gisteren
Roger 66 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek naar leuk (ouder) koppel voor een erotische vriendschapsrelatie
Hey, fijn dat je deze advertentie leest. Ik ben een gepensioneerde single man en wil graag in contact komen met een koppel met levenservaring, jong van hart en die af en toe buiten de lijntjes willen kleuren. Samenkomen voor een babbel, een drankje en een hapje, wat flirten en met drie elkaar laten genieten. Liefst niet eenmalig. Hierbij staat de vrouw in het middelpunt, manuele of orale aanrakingen tussen de mannen kan ook als je daarvoor openstaat maar is geen must. Een fijne vriendschap met een plusje! Ik kan ontvangen en verplaatsen. Groetjes, Roger.  
gisteren
Tim 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Avontuur met leuk koppel
Opzoek naar een koppel om samen leuke avonturen mee te beleven. Mits respect en hygiëne is er veel bespreekbaar. Verplaatsen en ontvangen is beide mogelijk.  
Blackman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0485367107
Date met Blackman
Blackman zoekt date met koppels. Geen financiële bedoeling. Ontvangen of verplaatsen Geen probleem. Extra blacks kan.bel eens om verder te afspreken  

Date met Blackman
gisteren
Huisvriend 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huisvriend zoekt klasse cuckold stel
Ik ben een 56 jarige singel man die op zoek is naar een leuk klasse stel, leeftijd speelt geen rol, om samen een langdurige openminded relatie op te bouwen. Jullie leeftijd speelt geen rol, wat ik zeker verlang is eerlijkheid, vertrouwen, hygiene en discretie, wat ik zelf ook aan jullie biedt. Ik ben 1m75 groot, 78kg, geen bril, baard, snor of piercings. Ik rook niet maar heb er geen probleem mee als jullie roken. Zelf heb ik ervaring als huisvriend van een leuk klasse stel waarbij er plaats was voor zowel leuke uitjes, restaurantjes, dagje zee, avondje uit etc., maar ook voor spannende stoute spelletjes en nachtjes. Ik kan zowel ontvangen (discreet en overnachten is mogelijk) als me verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag met een klein woordje uitleg of we kunnen op neutraal terrein afspreken (iets kleins eten of drinken, misschien vanavond?) , wie jullie zijn en wat jullie concreet zoeken. Ik reply een foto indien jullie een foto meesturen.  
joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
xl oudere ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers enz gelieve niet te reageren.  

xl oudere ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Eric 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek koppel waarvan man bi
Man 55/170/70kg 17cm 100% bi zoek koppel waarvan de man bi en de vrouw die graag haar man ziet spelen met man , hou van laarzen kinky, weinig taboes,dominant enkel koppels die weten wat ze willen ,kan ontvangen dit wknd in Zeeland overnachten geen probleem voor meer info graag een reactie ,geen fakers  

Zoek koppel waarvan man bi
Brian 43 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg 0498417598
lekkere massage en trio
Ik ben een sportieve hetero man 1m81, 79kg. Ik wil graag met een leuk koppel afspreken voor een toffe trio. Ben normaal geschapen en intiem geschoren. Ben net, verzorgd en rook niet. Ik kan goed masseren en geef er graag eentje. Ik ben vrouwvriendelijk en niet opdringerig. Veel kan niets moet. Ik kan ontvangen bij mij thuis en verplaatsen. Ik heb een massage tafel.  

lekkere massage en trio
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10