Zoeken naar kan je ontvangen

Uw zoekactie voor kan je ontvangen leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patrick 68 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Ben op zoek naar een discreet koppel.
Ik ben een sportieve man : 184 gr en 79 kg uit De Panne. Intiem geschoren, niet roker. Gesteriliseerd en respect gevraagd, discretie en vooral hygiëne. Ben op zoek naar een discreet koppel , om samen regelmatig eens een afspraakje te hebben liefst in De Panne, of in de omgeving. Kan moeilijk ontvangen maar verplaatsen geen probleem. Om als huisvriend iets mooi op te starten. Ik sta wel voor alles open als we samen goede en lieve afspraken kunnen maken. Een zeer verzorgd stel, dat ongedwongen thuis kan ontvangen om zeker lekker van elkaar te genieten...... Serieuze mensen die na mailcontact met mij kunnen afspreken in volledige privacy en hygiëne. Hopelijk zijn er nog mensen die net hetzelfde zoeken. Lvgrtjs Patrick  

Ben op zoek naar  een discreet koppel.
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Man zoekt koppel om te gluren
Ben verzorgde lieve rustige man en ben op zoek naar een koppel waar ik passief mag komen kijken tijdens het vrijen ..ik kijk maar doet niet mee en hou me aan de gemaakte afspraken kan niet ontvangen en enkel overdag , omgeving Tienen en sint truiden ..leeftijd en uiterlijk geen belang ..grts  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een zeer onderdanig vrouw
Zoek een zeer onderdanig vrouw voor vanaf begin juli. Alleen vrouwen van 50 tot 65 jaar en als het kan behaard tussen haar benen maar hoeft niet. Alle vrouwen welkom alle origine. Ben niet kieskeurig. Kan dan ontvangen bij mij thuis. Koppel of de vrouw alleen.  

Zoek een zeer onderdanig vrouw
Kaalkopje 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Kijkt jouw man toe hoe wij elkaar verwennen?
Hallo, ik vind het zeer opwindend een vrouw te verwennen terwijl haar partner toekijkt. Ben 55j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm. Van nature uit ben ik een tedere maar ook warmbloedige man. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Welke man kijkt toe hoe ik zijn vrouw verwen?  

Kijkt jouw man toe hoe wij elkaar verwennen?
Rudi 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel met bi man
Ben spontane man gebonden die contact zoekt koppel waarvan de man bi schierig is en mag experimenteren met mij onder toeziend oog van passieve dame . Ben 173 /70/17/5 slank en hygiëne en fysiek ok Bij interesse stuur ik meer info en foto. Kan niet ontvangen maar hotel is mogelijk .regio Mechelen Leuven Graag tot reactie Groetjes Rudi  
Huisvriend 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huisvriend zoekt klasse stel
Ik ben een 56 jarige singel man die op zoek is naar een leuk klasse stel, leeftijd speelt geen rol, om samen een langdurige openminded relatie op te bouwen. Jullie leeftijd speelt geen rol, wat ik zeker verlang is eerlijkheid, vertrouwen, hygiene en discretie, wat ik zelf ook aan jullie biedt. Ik ben 1m75 groot, 78kg, geen bril, baard, snor of piercings. Ik rook niet maar heb er geen probleem mee als jullie roken. Zelf heb ik ervaring als huisvriend van een leuk klasse stel waarbij er plaats was voor zowel leuke uitjes, restaurantjes, dagje zee, avondje uit etc., maar ook voor spannende stoute spelletjes en nachtjes. Ik kan zowel ontvangen (discreet en overnachten is mogelijk) als me verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag met een klein woordje uitleg of we kunnen op neutraal terrein afspreken (iets kleins eten of drinken, misschien vanavond?) , wie jullie zijn en wat jullie concreet zoeken. Ik reply een foto indien jullie een foto meesturen.  
Seppe 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi trio
Hoi, ben een gast van 25j, 1m77, 63kg, 17cm en verzorgd. Ik zoek een koppel voor een echt bi trio. Het is de bedoeling voor zowel contact met de vrouw als met de man. Voor contact met vrouw is veel mogelijk. Bij contact met man graag elkaar pijpen en misschien meer. Dit is waar ik voor opensta maar zeker geen vereiste. Het belangrijkste is dat we enkel doen waar iedereen zich comfortabel bij voelt. Jullie leeftijd maakt minder uit, maar hygiëne is wel belangrijk. Ik kan niet ontvangen maar verplaats makkelijk. Laat iets weten bij interesse of voor meer info. Hopelijk tot snel  
Rik 41 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Daten ..
Ik ben 1,87 groot, kort zwart haar, XXL geschapen athletisch gespierde vlotte discrete man. Ik kan makkelijk ontvangen en verplaatsen binnen de regio. Sta open voor verschillende scenario's, bezit een ingerichte massage ruimte... Zoek voor dit weekend! Graag reageren met wat informatie.  

Daten ..
Luigi 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek een koppel waarvan de vrouw eens graag wil genieten van een heerlijke massage. Leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit....volslanke types mogen ook reageren. Ik kan zelf ontvangen!  
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Wie neemt me mee op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Wie neemt me mee op ontdekking?!?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10