Zoeken naar late*

Uw zoekactie voor late* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Theo 53 jaar Antwerpen - Turnhout
Even kijken, .... of.... durft je?
Welke dame loopt graag zonder bh en/of slipje en wil dat ook laten zien? Bvb in de auto, ergens discreet buiten, bij je thuis,of.... Mag ik naar je kijken, of wil je meer? Aan jou de keuze. Vertel t me maar. Discretie, respect zijn geboden. Real, hetero, 185, 85kg Welke sexy lady toont zich eens? Omgeving turnhout  
Clitfriendly 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
MVM bi the book!
Hi daar. Ik weet wat jij hier zoekt. Neen echt: je wil hier maar één ding vinden. Nu ja, niet echt een 'ding' natuurlijk, maar een verzorgde, sportieve kerel die de perfecte aanvulling op jullie sexleven vormt. Een man die samen met jou je vrouw zo gaat laten soppen dat er handdoeken aan te pas komen, en die intussen ook nog eens heerlijk met jouw mannenflosj aan de slag gaat. Dat is wat je wilt hè? Ikzelf zie dat trouwens ook helemaal zitten. Graag dus even een berichtje naar deze jongen (44, 193 cm, 82 kg, stevig geschapen) en voor je het weet liggen we de heetste, ongeremdste dates te hebben die je in tijden hebt meegemaakt. Tot snel!  

MVM bi the book!
Luc 48 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Hotwife of cuckhold
Welke man brengt zijn vrouw om haar te velde te laten beffen, vingeren....?? Andere gelijkaardige voorstellen zijn ook welkom Regio Ieper Kortrijk Roeselare  
Lucas 42 jaar Limburg - HASSELT
VRIJDAG
Hallo, ik zoek langs deze weg een koppel dat vrijdag wil afspreken om haar eens goed te laten neuken. Dit kan met haar alleen, met toekijkende man of met een geile trio. Een afspraakje kan vrijdag tijdens de voor- of namiddag. Ik ben een niet onknappe, slanke en groot geschapen man. Beffen doe ik ook. Tot vrijdag?  

VRIJDAG
Kev 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas 0456774641
Koppel gezocht voor vrouwgerichte trio
Ik ben op zoek naar een leuk en spontaan koppel voor een trio, waarbij de vrouw centraal staat. Laat me jullie wat over mezelf vertellen: ik ben een man van 42 jaar, ongeveer 1,80 meter groot, met kort haar en een verzorgde, hygiënische uitstraling. Ik ben normaal gebouwd, drink geen alcohol en kan me gemakkelijk verplaatsen. Als je interesse hebt, stuur me dan een berichtje via WhatsApp voor een foto. Graag geen telefoontjes. Voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen, spreek ik enkel met de vrouw van het koppel. Ik ben een geverifieerd lid, dus je kunt op mij rekenen. Laten we samen iets bijzonders beleven!  
MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

Wie?
Jacco 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mag ik uw vrouw...in sexcinema
Deze discrete nette man, niet onaardig en slank kort bruin haar heeft de wens om een vrouw van een koppel opdrachtjes te geven in de zaal van een sexcinema. We spreken af en ik ga met de naar binnen en neem plaats in de zaal. Haar eigen man volgt en zit 1e rang als ik spelenderwijs haar toe fluister dat zij zich moet tonen...daarna zal ik haar enkele pikken laten leegrukken ( ook haar eigen man) meer kan maar.hoeft niet. Jullie zin in een geil spannend uurtje? Ik lees het graag en we spreken concreter af hoe wat en wanneer. Is gemeend en kv zeker mogelijk  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Moeder oraal verwennen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs.ik laat je kreunen van genot. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.  
MrS 34 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Man zoekt vrouw die haar eigen man jaloers wil maken
Zijn er hier vrouwen die hun man jaloers willen maken, door een vreemde man te laten klaarkomen op haar gezicht of lichaam en daarvan een foto of filmpje te sturen naar haar man. Liefst vrouwen die er zelf enorm van genieten om hun man te vernederen, en die weten hoe ze hun man echt jaloers kunnen maken. Ik ben 1m80, 75kg, normaal gebouwd, 34 jaar, normale Vlaamse hoogopgeleide gast.  
Sander 44 jaar Antwerpen - Brecht
Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
Deze slanke sportieve wel opgeleide man van in de 40 met voldoende humor is op zoek naar een lekker stel dat er voor openstaat ontdekt te worden om samen mooie erotische momenten te beleven. Ook een single dame is een optie maar dat lijkt een utopie. Elkaar ontdekken waarbij zij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren jongen. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd  

Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10