Zoeken naar lie*

Uw zoekactie voor lie* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
xl oudere ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers enz gelieve niet te reageren.  

xl oudere ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
gisteren
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Genieten met Drie
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Genieten met Drie
thibeau 35 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoektocht
Top happy singel zoekt een slank koppel uit zijn buurt. Ik ben e toffe mens en aangename dater. Discreet en verzorgd. Liefst mensen die iemand vast zoeken. Ik ben licht bi. Maar zoek vrouw centraal. Variatie kan natuurlijk:)  

Zoektocht
Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kijken? of deelnemen?
Hey daar, Zijn jullie een koppel op zoek naar een tweede man om haar te verwennen op gelijk welke manier, veel is bespreekbaar. Heb je misschien liever dat ik enkel kijk? Of pas nadien meedoe als het vrouwtje er klaar voor is? Ik ben op zoek naar eerlijke en deftige mensen waar ik regelmatig als huisvriend mag langskomen. Verplaatsen is geen enkel probleem. Bij voorkeur overdag. Hopelijk krijg ik snel reactie van Jullie? xx Frans  
Glenn 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vast koppel
Heey, ik ben een 40jarige man uit antwerpen stad, ben 1m78 en weeg 71kg, heb bruin haar en blauwe ogen, ik ben beleefd en lief en zachtaardig en respectvol. Ik doe alles wat een vrouw graag heeft en me laat doen en ik lik heel graag en zou graag in contact komen met een koppelvoor vast contact (leeftijd speelt geen rol en mag ook van vreemde origine zijn) hopelijk tot hoors groeten  

Zoek een vast koppel
Jos B 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL zoekt liefhebbers
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar die in volzinnen kan schrijven. Ik heb reeds vele jaren een open relatie en ben ervaren in goed communiceren en zo veilig experimenteren. Ervaren ook met koppels. Ben eerder rustig dan druk en ben ondernemend. Ik ben niet bi maar ook niet bang van aangeraakt te worden door de man. Ervaring ook met dubbele penetratie als jullie dat zouden willen kan dat zeker. Ik ben oprecht zeer groot voorzien. Als je wil kan ik zeker foto’s delen. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen die ook graag gelikt worden. Uit de ruime regio heeft de voorkeur.  
Hoge libido 28 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Ik verlang naar jullie
Heey lievekes Ik ben jonge man verzorgd hygiene en mooi penis van 18cm. ik ben hoogopgeleid en zelfstandig. Ik ben heel openmind niks moet veel mag zolang we er allemaal van genieten en ik heb bi kantje tenzij je het wenst. We gaan go with flow en alles los. Zijn hier koppels die fantasie hebben of hun eerste keer kunnen gerust sturen. Wens je extra koppel waar de vrouw bi is kunnen we nog meer genieten. Tot snelxxx  

Ik verlang naar jullie
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Dit kan ook zo dadelijk bij mij thuis op massagetafel met lekkere olie en mooie muziek. Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien?  

Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd zkt cuckold koppelke
Zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke. Veel kan niets moet. Man kan kijken of haar afzetten en nadien oppikken tis wat jullie willen. Liefst op regelmatige basis. Liefst bare sex maar geen noodzaak. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto. Fakers laat het aub!  

Geschoren besneden en gesteriliseerd zkt cuckold koppelke
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10