Zoeken naar met koppel

Uw zoekactie voor met koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Crazy 47 jaar Limburg - As
Avontuurlijk koppel gezocht
Welk koppel wil graag op een spannende plek komen spelen dit weekend? We drinken samen een wijntje tijdens een leuk gesprek. De dame bepaalt wat gebeurd. Teasen, spelen, uitdagen, cuckolding; alles mag zonder verdere verwachtingen. Doe me een voorstel en daag me uit. I"ll play it cool with you!  
Stefan 62 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Een trio. Een droom.
Inderdaad. Is al lang een droom van mij om een trio te beleven, wel met het juiste koppel. Nieuw voor mij, dus de zachte aanpak. Ik hou van lingerie, de dame verwennen. Knuffelen, strelen, teasen, likken, vrijen. Faire l'amour. Wie ben ik ? Een smalle jonge zestiger, niet-roker, kunstenaar, welopgevoed, empatisch, stijlvol, brede interesses. Jullie hebben ongeveer dezelfde "kwaliteiten" (of net niet ? ), maar alleszins niet-roker én slank. Kleine(re) borsten geen probleem, integendeel. Wat denkt u ? Let's give it a try ? Overdag kan ik eventueel ontvangen. Fakers: aub. Get a life. PS het weekend van 22-23 ben ik uitzonderlijk vrij ;-)  
man 59 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
ik zoek BI jong koppel
ik zoek jong BI koppel dat ik nog massage geven graag leeftijd van 23 tot max 30 en slank ( verg kan voor jullie )  
Patrick 67 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Welk discreet koppel heeft er zin volledig verwend te worden.
Ik ben een sportieve man : 184 gr en 79 kg uit De Panne. Intiem geschoren, niet roker. Gesteriliseerd en respect gevraagd, discretie en vooral hygiëne. Ben op zoek naar een discreet koppel , om samen regelmatig eens een afspraakje te hebben liefst in De Panne, of in de omgeving. Kan moeilijk ontvangen maar verplaatsen geen probleem. Om als huisvriend iets mooi op te starten. Ik sta wel voor alles open als we samen goede en lieve afspraken kunnen maken. Een zeer verzorgd stel, dat ongedwongen thuis kan ontvangen om zeker lekker van elkaar te genieten...... Serieuze mensen die na mailcontact met mij kunnen afspreken in volledige privacy en hygiëne. Hopelijk zijn er nog mensen die net hetzelfde zoeken. Lvgrtjs Patrick  

Welk discreet koppel heeft er zin volledig verwend te worden.
Verzorgde man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor date dit weekend in de regio
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
David 36 jaar Antwerpen - Brasschaat
Bbc zoekt
Bbc zoekt koppel of vrouw.  
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky bi-koppel gezocht
Ik bel aan. Een schaarsgeklede dame doet de deur open en vraagt me mee te komen. Kleed je uit, zegt ze. Ze bekijkt me, betast me. Strak gaatje, zegt ze, zal Meneer graag zien. Ze drukt een plugje naar binnen. Ga naar de woonkamer, zegt ze, Meneer wacht al op je. Ik ga binnen. Hij bekijkt mij van kop tot teen. Je bent onze slaaf, zegt hij. Doe wat we zeggen of we straffen je. We gaan je eerst ontmaagden. Ga maar op je knieeen zitten. Ik krijg zijn pik in mijn mond geduwd. Die wordt langzaam stijf en gaat steeds dieper. Dan moet ik op mijn rug op tafel gaan liggen. Mevrouw komt op mijn gezicht zitten en drukt haar kontje op mijn mond. Likken, gebiedt ze. Terwijl ik haar kontje lik, word ik door Meneer ontmaagd. Ik moet me aftrekken en krijg 1 minuut tijd om te spuiten. Omdat dat niet lukt, gebiedt Mevrouw mijn mond open te doen. Ze plast er in. Op dat moment spuit Meneer mijn kontje vol. Terwijl ik zijn pik schoon lik neemt Mevrouw me met een voorbinddildo... Sportief, slank, 42j. Wie?  
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
Lorenzo 38 jaar Limburg - Leopoldsburg
Ik zoek koppel
Zoeken jullie een extra man voor een trio? Een sexvriend om de vrouw te verwennen? Ik ben een groot geschapen Bi man. Verder verzorgd, intiem geschoren, respectvol, eerlijk en zeer discreet. Ik ben van 1m77/78kg/41jaar  

Ik zoek koppel
Friend 57 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Fwb
Rustige en Tedere hetero man..heel hygiënisch 磇ntiem geschoren niet roker 񿋑6#71 ..zoekt leuk hetero koppel om erotisch te ontspannen of leuke knuffel vriendin uit cuckold koppel kan overdag en s碼vonds..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10