Zoeken naar momenten

Uw zoekactie voor momenten leverde 88 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sander 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
Deze slanke sportieve wel opgeleide man van in de 40 met voldoende humor is op zoek naar een lekker stel dat er voor openstaat ontdekt te worden om samen mooie erotische momenten te beleven. Ook een single dame is een optie maar dat lijkt een utopie. Elkaar ontdekken waarbij zij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Ik ben ingeënt tegen Covid. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren pik. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd  

Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
Tom 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Geen snelle wip, wel leuk en vast contact
Hoi, Leuk dat jullie even de tijd nemen mijn advertentie te lezen. Mij even voorstellen Frank een man van 36 uit regio Brugge. Slank gebouwd, hygiène zeer en discretie zeer belangrijk. Ik ben opzoek naar een leuk koppel of vrouw om af en toe samen te spelen. Elkaar wat leren kennen maar de nadruk op leuke seksuele momenten. Graag niet eenmalig maar wat leuks samen opbouwen. Ik kan zelf niet ontvangen wel makkelijk verplaatsen tijdens de kantooruren. Hebben jullie interesse en kunnen jullie ontvangen dan zie ik graag een mailtje met korte omschrijving en verwachtingen verschijnen, een leuke foto is natuurlijk een plus punt...  

Geen snelle wip, wel leuk en vast contact
Tony 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Biseksuele man zoekt een koppel tussen 50j en 75j
Ik ben een verzorgde man met een hoog libido van 55 jaar. Ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel tussen 50j. en 75j. om samen fijne intieme momenten te delen, ik val voor de persoonlijkheid niet voor het uiterlijk dus jullie mogen slank, volslank of mollig zijn.  
Partner in crime 57 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
1 vast contact gezocht , dame of stel
Galante, charmante en verzorgde man zoekt leuk stel of dame voor fijne momenten waar samen genieten het doel is. Niks plat of vulgair maar stijlvol genieten van een hapje, drankje, massage, sauna, .. de leuke dingen des levens. Liefst van al een aangenaam vast koppel of lady met ook vaak tijd vrij overdag om leuke momenten te beleven en ja erotiek hoort daar natuurlijk ook bij... Als een stijlvol leuk koppel of dame, jong van geest, wil reageren met gewone foto (als kan), dan kunnen we kennismaken in real life en bespreken of we iets kunnen betekenen voor elkaar en hoe we samen elkaars genot kunnen vergroten, FWB, ONS, LAT, samen op pad... Zelf een sportieve mid-vijftiger, verzorgde niet-roker kijk uit naar leuke reacties van mensen met zin om een respectvol erotisch avontuur te beleven binnen ieders grenzen en wensen...  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Tony 55 jaar Limburg - Hamont-Achel
Zijn jullie een ruimdenkend koppel tussen 50j en 75j?
Ik ben een verzorgde man met een hoog libido van 55 jaar. Ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel tussen 50j. en 75j. om samen fijne intieme momenten te delen, ik val voor de persoonlijkheid niet voor het uiterlijk dus jullie mogen slank, volslank of mollig zijn.  
Davy 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontspannen
Man 47 jaar op zoek naar koppel of vrouw . Die thuis ook te kort komt. Ben sportief groot bruin haar blauwe ogen. Ben op zoek naar 2 maal per maand eens te ontspannen. Geen vlug vlug maar leuke momenten van maken discreet  
Rijpere man 53 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Rijpere man zoekt rijper stel voor (h)eerlijke dates
Hoger opgeleide sportieve man van 55+ zoekt rijper stel voor (h)eerlijke geile momenten. Kinky mag en cuckold stellen welkom. Discretie en respect aub.  
vroman 62 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
man zoekt koppel
single rustige man uit Ardooie, 1m68, normale lichaamsbouw, respectvol en hygienisch, HO zoekt koppel uit omgeving / WVL voor aangename momenten, vrouwgericht, samen de vrouw verwennen hou van het geven van fijne langdurige massage geen gfb wie reageert ?  
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (35jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9