Zoeken naar ne

Uw zoekactie voor ne leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vast bi-seniorkoppel (man-vrouw)..
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vast bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
gisteren
Pussylover 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Man zoekt koppel of vrouw alleen
Ik ben op zoek naar een spannende en ondeugende date. Lekker genieten van elkaar en elkaar zien genieten. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige sex. Ik ben 28j groot geschapen man met een slank, verzorgd en deftig voorkomen. Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor.  
Kevin 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zoek een fwb en/of 1ste ervaring met een koppeltje
Ikzelf ben een rustige man van 39j, 63kg, 181cm en ben mooi glad geschapen. Ik ben vooral vrouwminded en zie ze graag genieten. Zou een 1ste ervaring zijn bij een koppeltje ook. Hygiëne en discretie verzekerd. Indien intresse of nog vragen dan hoor ik het graag xxx  

Zoek een fwb en/of 1ste ervaring met een koppeltje
Huisvriend 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Goed uitziende huisvriend zoekt koppel 60+
Hallo, Ik ben een goed uitziende man van 53j 185 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een koppel 60+ (die mij kan ontvangen) waar ik de vaste huisvriend mag zijn om elkaar passioneel te verwennen. Indien de man van het koppel bi is heb ik er geen probleem mee met een verloren handje of mondje. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen of sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven  
Verzorgde man 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Welk koppel of dame zoekt een leuke vaste huisvriend uit de regio ?
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel of dame voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Tom VD 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
31 genot met koppel
Welk koppel wilt samen genieten? 31-jarige man, 1m87, 89, 19x5 en ik woon in Gent. Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
Yoni 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Warme oliemassage afgewerkt met yoni massage
Graag ontmoet ik een (bi) koppel waarvan de dame kleine stevige borstjes heeft, A/B cup. Wanneer je daarbij nog eens gevoelige tepeltjes hebt dan is dit super ! Graag verwen ik jou body en je heerlijke borstjes en tepels met een heerlijke warme olie massage om je helemaal op temperatuur te brengen om daarna je heerlijk sappig (naturel) poesje te verwennen. De man van kan uiteraard ook verwend worden. Ik ben een vlotte discrete boy (bi maar geen must) waarbij hygiëne zeer belangrijk is. Ik kan enkel verplaatsen. Verdere uitleg na mailtje van jullie. Graag reactie met foto van de borstjes. Dit is een eerlijk zoekertje ! Ik kan alle materiaal meebrengen. Discretie gevraagd en geboden. Kijk bij reactie ook even in spam.  

Warme oliemassage afgewerkt met yoni massage
Dirk 66 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot aan de aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bi jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder. (Na diverse fijne reacties, ook die van  
Beffer 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Vrouwtje om te likken
Beste koppel, Ik wil graag en kan goed de vrouw oraal bevredigen. Zoek je iemand om de vrouw te verwennen terwijl je zelf andere dingen met haar doet. Op zoek naar een extra tong? Wil je je vrouwtje eens verrassen? Wil je dat ik het voorspel verzorg? Leeftijd en uiterlijk spelen absoluut geen rol, hygiëne des te meer. Een fris gewassen poesje is een MUST. Een mailtje en ik ga aan de gang.  
Maxim 27 jaar West-Vlaanderen - Avelgem
Jongeman zoekt...
Jongeman zoekt een spannende date voor morgen overdag. Ik ben openminded. Ik kan verplaatsen. Sta op hygiëne en discretie. Graag deftige reacties.  

Jongeman zoekt...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10