Zoeken naar normale

Uw zoekactie voor normale leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
28 dagen
Openminded 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel gezocht voor trio of cuckolddate deze middag of ergens komende weke
Hallo, ik ben een jonge man van 1.70m 70kg 16cm intiem geschoren, hygiënisch, sportief en vooral niet opdringerig. Ik zoek een koppel dat kan ontvangen en er graag eens een man bij heeft of waar de man toekijkt hoe zijn vrouw verwend wordt. Maar zoals ik al zei ik ben dus geen macho type en niets moet en alles mag... Zelf gemiddeld en zeker niet groot geschapen dus graag koppels die het normale zoeken :) en leeftijd speelt geen rol voor mij. Zelf kan ik helaas moeilijk ontvangen doordat er veel familie in de buurt woont, maar verplaatsen en de afstand is geen probleem. Kan voornamelijk op avonden in de week of weekends. Bij reactie stuur ik zeker een recent fotootje. Ik sta zelf voor veel open en durf gerust wat experimenteren, dus andere verzoekjes zeker welkom.  
artemis 35 jaar Limburg - HASSELT 0474434450
Date
Hallo! Via deze weg zoek ik een leuke vrouw of koppel tot 50 jaar wat graag wilt afspreken vandaag ergens op locatie of ik kan mij ook vrij makkelijk verplaatsen regio limburg. Ikzelf ben een normale, sociale jongeman waarin alles kan maar niets moet (geen extremen). Hygiene en discretie draag ik hoog in het vaandel. Bij interesse mag je mij altijd een bericht sturen met foto en wie weet tot vandaag?  

Date
  1   2   3