Zoeken naar verwend jou

Uw zoekactie voor verwend jou leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

luc 60 jaar Limburg - HASSELT 0477875861
welk koppel wil eens heerlijk verwend worden
hallo ik weet hoe een vrouw te verwennen ik geniet pas als de vrouw geniet als het klikt kan er veel en niks moet en ben ook bischierig kan ontvangen en verplaatsen  

welk koppel wil eens heerlijk verwend worden
25 dagen
Loyalehuisvriend 57 jaar Antwerpen - Lier
Loyale huisvriend
Zijn jullie een koppel tussen 40 en 65 en is vriendschap ook belangrijk voor jullie ? Dan is dit misschien het moment om te reageren want ik ben nmlk op zoek naar een vast koppel om zeer regelmatig mee af te spreken ,( geen wisselaars of alleseters ) . Zelf ben ik vlot ,sportief, gesterriliseerd,goed voorzien, normaal gebouwd, 50+,beetje ervaring met trio en cuckolding ,hetero,en ben uit prov Antw . Een koppel waarvan de man nog moeilijk of niet kan presteren in bed , of waar de man graag toekijkt hoe zijn lieve vrtje wordt verwend zijn zeer welkom. Maar ook een stel dat houdt van trio of cuckolding kunnen mijn vaste vrienden worden . De dame mag slank,licht mollig of normaal gebouwd zijn . Na wederzijds vertrouwen ook bare mogelijk, dus zeker geen wisselaars. Start jullie erotische droom nu en reageer met wat uitleg en minstens een foto van de dame ….  
26 dagen
Jan 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dame wil graag verwend worden terwijl haar man toekijkt?
Hallo, Ik ben een lieve tedere man uit Oostende en zoek discreet een dame die ervan geniet om eens geheel vrouwvriendelijk verwend te worden terwijl haar man toekijkt. Ik ben heel respectvol, verzorgd en geniet er enorm van om de ander te laten genieten. Ik masseer ook heel graag. Stuur gerust een mailtje als je zoiets ziet zitten. Liefs x Jan  
27 dagen
Openminded 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel gezocht voor trio of cuckolddate deze middag of ergens komende weke
Hallo, ik ben een jonge man van 1.70m 70kg 16cm intiem geschoren, hygiënisch, sportief en vooral niet opdringerig. Ik zoek een koppel dat kan ontvangen en er graag eens een man bij heeft of waar de man toekijkt hoe zijn vrouw verwend wordt. Maar zoals ik al zei ik ben dus geen macho type en niets moet en alles mag... Zelf gemiddeld en zeker niet groot geschapen dus graag koppels die het normale zoeken :) en leeftijd speelt geen rol voor mij. Zelf kan ik helaas moeilijk ontvangen doordat er veel familie in de buurt woont, maar verplaatsen en de afstand is geen probleem. Kan voornamelijk op avonden in de week of weekends. Bij reactie stuur ik zeker een recent fotootje. Ik sta zelf voor veel open en durf gerust wat experimenteren, dus andere verzoekjes zeker welkom.  
30 dagen
Luc 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Verzorgde sportieve man zoekt koppel.
Verzorgde sportieve hetero man zoekt koppel waar de vrouw mag verwend worden, dit kan bijvoorbeeld dat de man des huizes niet kan of mag door omstandigheden.( leeftijd niet van belang).  
  1   2   3