Zoeken naar wie wil er eens

Uw zoekactie voor wie wil er eens leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 31 jaar Antwerpen - Mol
Geil maagdje wil dronken eens goed gepakt worden
Hoi, Ik ben Tom. Een seutige ITer u it de kempen van 32 jaar. Ik sta met de vrowge, heb wat gedronken en en zo geil als boter. Ik wil is goe gepakt/geneukt worden. Wie heeft een geil idee om al het zaad uit mijn balletjes te helpen outoutdoor? Wel ASAP! Stuur me foto en voorstel!!  
Maagd 29 jaar Antwerpen - Balen
Echte maagd wil in jouw vrouwtje spuiten
Ik ben jammer genoeg nog maagd, maar zou hier nu toch graag eens iets aan doen. Ik hoop een openminded koppeltje te treffen dat hier wel wat in ziet. Vooral het idee seks te hebben met de vriendin/vrouw van een andere man spreekt mij alvast aan.  
little one 39 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
dominant koppel gezocht
welk dominant koppel wil deze kleine onderdanige Chinese man eens goed onder handen nemen? Veel kan, maar respect en discretie staan hoog in het vaandel. Stel jullie even voor en hoe de eerste kennismaking verloopt. Een eerste kennismaking kan al aanstaande donderdag of vrijdag vanaf 14:00. Tot snel  
Master BEF 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Likken is mijn leven
Dag Koppel, Ik ben verzot op likken, ik kan er uren mee bezig zijn, dus wil je graag langdurig gebeft of gerimd worden, dan ben ik je man. Leeftijd, uiterlijk of etniciteit maakt me helemaal niks uit, ik wil gewoon een fris gewassen poesje om te verwennen. Hygiëne vind ik gewoon superbelangrijk. Jullie genot is mijn voldoening, ik verwacht niks meer. Ik geef graag meer uitleg na reactie.  
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar een aangenaam koppel voor vriendschap met iets meer
Hey, ik ben Tom 35 jaar en ben op zoek naar een aangenaam koppel dat graag een lieve rustige man wil ontvangen. zelf ben ik iemand die respect laat primeren naar zowel man als vrouw en vind communicatie zeer belangrijk. Zelf ben ik wel eerder een dominant type maar pas me aan naar jullie wensen, genot van de vrouw komt altijd voorop. ik ben misschien wel geen model maar als je iemand oprecht zoekt waar je op kan vertrouwen dan hoop ik dat u toch mij een kans wilt geven  

Op zoek naar een aangenaam koppel voor vriendschap met iets meer
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
Enjoy Life 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Vrouwgericht trio
Hoi, ik ben op zoek naar een koppel voor iets waar ik zelf nog geen ervaring in heb. Ik ben zelf totnogtoe heel braaf geweest op relationeel en seksueel vlak. Maar enkele maanden geleden ben ik single geworden en heb ik een knop omgedraaid en wil ik ook nieuwe dingen gaan ontdekken. Het is al langer een fantasie van me om een trio te hebben met een koppel (vrouwgericht want ik ben hetero - een verloren hand kan nog net maar daar ligt echt de grens). Ik ben normaal geschapen (denk ik toch ;-) 17cm), normaal gebouwd (zeker niet volslank of dik, maar ook geen sixpack / eerder een bourgondisch buikje wat ik momenteel zelfs probeer weg te werken met af en toe te gaan lopen). Ik hou van alle normale dingen: tongzoenen, vingeren, beffen, gepijpt worden, lekker neuken, masseren, ... Bij interesse hoor ik graag wat terug van jullie en mag je uiteraard ook altijd een foto meesturen  
Steve 51 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Samen plezier maken
Ik verlang naar passie en opwinding. Ik ben op zoek naar een koppel of leuke dame om samen met mij een spannend avontuur te beleven. Ik ben een normaal gebouwde man van 51 jaar, met bruin haar, blauwe ogen, 80 kg en 175 cm lang. Ik ben benieuwd naar hoe jij/jullie er uit zien. Leeftijd is minder belangrijk voor mij, maar discretie is des te meer belangrijk. Wil jij samen met mij de spanning opzoeken en genieten van het avontuur? xxx S..  
MrS 34 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Man zoekt vrouw die haar eigen man jaloers wil maken
Zijn er hier vrouwen die hun man jaloers willen maken, door een vreemde man te laten klaarkomen op haar gezicht of lichaam en daarvan een foto of filmpje te sturen naar haar man. Liefst vrouwen die er zelf enorm van genieten om hun man te vernederen, en die weten hoe ze hun man echt jaloers kunnen maken. Ik ben 1m80, 75kg, normaal gebouwd, 34 jaar, normale Vlaamse hoogopgeleide gast.  
johan 61 jaar Limburg - Overpelt
ik wil deze namiddag pijpen
Is er iemand die deze namiddag kan ontvangen? Ik wil je pijpen. Ook senior of dikke man graag. Liefst intiem glad en in de regio.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10