Zoeken naar mega geil

Uw zoekactie voor mega geil leverde 90 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

John 58 jaar Limburg - Roermond
Als bi-man oprecht op zoek naar…
Hoi, hoi, schatten, Als biseksuele man type Top/Versa met een absolute oprechte hele diepe voorkeur voor een Crossdressor , Travestiet, Transgender, Twink, Femboy e/o Sissi kom ik graag in contact met jou. Om dan als de wederzijdse klik er is heerlijke ongegeneerde seks te hebben met elkaar. Ben een ongebonden man, 55 plusser,1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en diskreet. Zoek dus een nette fatsoenlijke persoon tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om zich zo heerlijk geil dressed up te showen. En om uiteindelijk ook heerlijke ongegeneerde seks te kunnen hebben. Ik kan dus bij mij thuis ontvangen waar jij je ook kunt omkleden. En mocht je extra willen relaxen neem dan gerust een bikini mee want ik heb in mijn tuin een vaste jacuzzi staan. Reageer bij serieus interesse met wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zou kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Als bi-man oprecht op zoek naar…
Geile vent 31 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Welk geil sletje?
Heeft zin om deze chubby man lekker leeg te zuigen? Ik sta enorm geil en moet dringend van mijn zaad af. Ik vind travjes enorm geil en opwindend. Indien gewenst neuk ik je ook maar wel safe. Indien interesse stuur je stats en een foto mee voor reply.  

Welk geil sletje?
F D 45 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
vandaag
Hey 'ladies', ik heb zo veel zin om vandaag nog een geil onderonsje te hebben met een TGirl/Trav/CD. Ik ben een sportieve potente kerel, 1m85 & goed voorzien ;-) See you....  

vandaag
Geil vrouwtje 41 jaar Limburg - Beringen
Ik kan ontvangen
Ik verlang naar een leuke date, vrijblijvend indien nodig, maar liefst regelmatig. Voor alle duidelijkheid, ik ben een travestiet met een mooi en glad lichaam.  

Ik kan ontvangen
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Julie 38 jaar Limburg - Maaseik
CD/Travje zoekt leuke man
Hoi, Ik ben Julie een CD/Travje. Mijn stats zijn 191 87 17. Ik ben op zoek naar een man die mij kan ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen om samen lekkere seks te hebben. Ik zoek een daddy die me zo op regelmatige basis kan ontvangen. Ikzelf gedraag me vrouwelijk en wil dan ook zo behandeld worden. Mijn pik is bijzaak tenzij ik deze zelf aanbied. Ik ben vooral een gever die jouw pik zal plezieren. Pijpen doe ik heel graag, lekker lang en diep. Verder hou ik van kussen, tongen, je rukken, me laten rimmen, 69,.... Als je lekker hard bent dan bied ik je mijn gaatje aan, het liefst zit ik cowgirl maar alle andere standjes mogen zeker ook. Wanneer je spuit bepaal jij zelf waar je klaarkomt, al neukend, over men kontje, over gezicht, in men mondje... Ik slik je zaad door. Poppers zijn altijd geil. Woon jij in mijn regio? Ben je discreet en kan je ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen? Kan je je vinden in wat ik zoek? Stuur me dan een berichtje.  

CD/Travje zoekt leuke man
Franske 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geil contact gezocht
Hey bedankt om te lezen. ;) ik ben opzoek naar een trans/trav om een geile eerste ervaring mee te hebben. Ikzelf ben 30j sportief gebouwd en goed uitziend. Bij reactie eventueel foto met voorstel :) ;)  

Geil contact gezocht
Bram 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
morgen woensdag
Hey, voor morgen (woensdag) zoek ik een lekkere CD/TGirl/Trav..... voor een geil onderonsje. Ik ben een 45 jarige sportieve potente kerel, 1m85, voor de 'details' verwijs ik naar mijn foto ;-)  

morgen woensdag
andrea 28 jaar Noord-Brabant - Baarle-Nassau
pijpen
geil sletje zit van uit huis te werken in geile outfit wie komt er langs om lekker te pijpen wederzijds kan ontvangen tot 14.30  

pijpen
speels 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Welk leuk vrouwelijk sissy, travje heeft er zin in
ik ben een man van 57, 15*5 kale en besneden pik, 176 en 88kg met buikje. Ik zou graag in contact willen komen met een leuk vrouwelijke sissy, CD/Travje om samen plezier te maken. Kan je door de dag ontvangen en hou je van pijpen, laten pijpen en soms geneukt worden, dan kunnen we veel plezier hebben. ik kan alleen in de week door de dag verplaatsen. Welk leuk geil sissy, travje/CD dit zien zitten om eens wat geils af te spreken, laat gerust wat horen. Een leuke foto mag  

Welk leuk vrouwelijk sissy, travje heeft er zin in
  1   2   3   4   5   6   7   8   9