Zoeken naar wil rijk

Uw zoekactie voor wil rijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijke sletterige transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

mannelijke sletterige transjongen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
WELKE VERWIJFDE JONGE FEMBOY WIL MIJ GEZELSCHAPHOUDEN
Welke verwijfde jonge femboy 20j-30j wil mij vergezelschap houden, in kleedje, rokje, nylons! Praten over alles en je bekeuren!  

WELKE VERWIJFDE JONGE FEMBOY WIL MIJ GEZELSCHAPHOUDEN
Silvy 47 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Wie wil eens een cd ....
Hey, Ben een crosdresser die zich graag vrouw voelt. Ben donderdagmorgen op weg van Gent naar Aarschot. Welke man wil zich eens laten gaan en op mij spuiten. Laat mij weten als jullie kunnen afspreken. Grt x  

Wie wil eens een cd ....
Justine 23 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Verleidelijke Crossdresser (23) op zoek naar spannend gezelschap!
Hoi daar! Ik ben een 23-jarige crossdresser die op zoek is naar spannend en sensueel gezelschap. Ik geniet enorm van make-up en een girly stijl, en ik ben op zoek naar iemand die dit met me wil delen. Ik ben op zoek naar dames, andere crossdressers of transmeisjes om samen onvergetelijke momenten mee te beleven. Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar vrouwen en transmeisjes, sluit ik jonge mannen ook zeker niet uit! Ik kan helaas niet ontvangen, maar ik ben zeer flexibel en kan me makkelijk verplaatsen voor een afspraak. Ben jij klaar voor een avontuurlijke ontmoeting vol passie en genot? Stuur me dan snel een berichtje en laten we iets spannends afspreken! Liefs, Justine  

Verleidelijke Crossdresser (23) op zoek naar spannend gezelschap!
Rocco 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Let’s have some fun
Ik ben op zoek naar de bekende speld in de hooiberg: welke slanke, sexy en open minded tv / ts is in voor een eenmalige lekkere date of misschien op meer regelmatige basis wil afspreken? Ik ben een lange en slanke man van midden veertig. Zeer fris en goed opgeleid. Respectvol en gepassioneerd. Goed geschapen en ervaring als Top. Ik sta open voor je wildste fantasieën, waarbij de bekende extremen zeker niet aan mij besteed zijn. Maar los daarvan kunnen we alle kanten op! Kan vrij ontvangen op hotel en verplaats. Discretie gevraagd en zeker ook geboden.  
Teefje 39 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Top gezocht om mij te neuken
Ik ben bottom trav, draag veel lingerie, gedraag me vrouwelijk, wil graag ondergespoten worden.  

Top gezocht om mij te neuken
Vuilesloerie 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vuile Sloerie zoekt plas en scat verandering
Wil mij eens als crosdresser kleden en mij laten gebruiken en vernederen door als dump te dienen ,sperna plas spuw kak en alles wat maar gortig is .wie zijn pislul moet ik ruiken en proeven of wie gebruikt mijn tong om zijn komt te laten proper likken wie komt er op mij kakken? Op mij spuwen ? Plassen? Neukt mijn bekje tot ik moet kokhalzen en meer ? Bij wie mag ik eens de vuile Sloerie zijn .  
Crossdressertje 29 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Sletje is geil en wil geneukt worden
Je kan me beschouwen als je huisvrouw. Helemaal van jou en ik gehoorzaam.  

Sletje is geil en wil geneukt worden
hansie 58 jaar Limburg - Venlo
Op zoek naar lekkere girl met dick
Hoi welke aardige meid wil eens langskomen,ben voor veel in,wel met make-up glad.Ik 1.72 normaal postuur blond/grijs beginnend buikje verzorgd.enige ervaring.Graag reactie,s met face pic,krijg je dan ook van mij.  

Op zoek naar lekkere girl met dick
jens 32 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
wie wil vandaag
Goeiemorgen iedereen, ik ben een jonge man van 32j 1m75 64kg. Ik zoek naar een toffe date. Ikzelf kan ontvangen in regio Blankenberge. Sta zelf voor veel open en bied eerlijkheid, hygiëne en indien gewenst uiterste discretie. Leeftijd en origine niet van tel voor mij. Spreekt jou dit aan stuur gerust een mail, ik antwoord ASAP  

wie wil vandaag
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10