Zoeken naar ben deze avond nacht

Uw zoekactie voor ben deze avond nacht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanig? Nymphomane? Exhibitionistisch? Dogging?
Hey daar, Ben jij dat vrouwke dat meer zoekt dan thuis mogelijk is? Wil je je tonen? of sta je altijd heet? of wil je in de auto? of in de natuur wat wandelen? of onderdanig zijn? of zonder slipje lopen? of gloryhole? of de slet uithangen? of clubbezoek? of, .... Zeg maar, misschien hebben we elkaar gevonden om gelijk welke spelletjes uit te proberen. Graag een berichtje en we zien wel verder. xx Frans  
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominant gezocht
Voor een specifieke fantasie ben ik op zoek nr 50+ dominant die ontvangt, bij aankomst word ik geblinddoekt en van kleren ontdaan, word ik vastgebonden op stoel/tafel, word er een grote plug bij me binnengebracht, mijn ballen afgebonden en begin je met mijn hoofd dusdanig vast te maken, dat ik niet meer kan bewegen, daarna breng je een trechter met lange tuit in mijn mond en plas je hierin, ik kan niet anders dan drinken, daarna doe je lekker met me wat je wil, graag eerlijke reacties met foto  

Dominant gezocht
justaboynextdoor 37 jaar Oost-Vlaanderen - Wortegem-Petegem
m, v of tv gezocht
ik ben op zoek naar iemand die eens lekker onder handen wil genomen worden in een soft BDSM play. Dit bij voorkeur morgen, vrijdag 31/05, in de voormiddag. Lukt dit niet dan kunnen we eventueel ook later nog wel eens afspreken Het soft BDSM play gaat dan vooral om kletsen op de poep en billen, spelen met de tepels, vastgebonden worden, ... . De voorkeur gaat uit naar v maar zowel m, v als tv komen in aanmerking om zich te onderwerpen aan mijn wensen. Uiteraard met wederzijds respect en vertrouwen Heb je interesse stuur dan gerust wel of niet zou zien zitten en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort.  
toilet 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Perverse Dom
Ik zoek een Dominant uit regio gent voor een - bij klik - een langdurige D/s relatie. Mijn ideale Dominant is extreem pervers van geest, fantasierijk, houd van experimenteren en regelmatig lang uitgesponnen dates. Uiteraard ook discreet en een gezonde dosis verstand. Ikzelf ben een slanke onderdanige man met ditto eigenschappen. Mijn kicks: vernedering, grenzen verleggen en me langzaam verliezen in een perverse wereld die we samen creëren. Bij interesse spreken we eens af voor een eerste kennismaking.  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Orgasme verzekerd. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
bi slaafje 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mr, Mrs, D/s koppel voor sonderen en anaal
Welke Meesteres, koppel waarvan dame D is en 's' moet assisteren, Meester (met zeer goed voorstel) wil mij verder inleiden in het sonderen? Heb net een nieuw setjes sondes ontvangen. Verschillende maten alles lengte 30 cm. Bij wie mag ik mij op de behandeltafel komen leggen en is mijn dick volledig van jouw om te gebruiken. Graag wel mensen die ervaring hierin hebben. Ik ben een vlotte discrete man, slank, steeds intiem geschoren en fris gewassen, niet roker, regio Brugge, kan gemakkelijk verplaatsen, discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Naast sonderen nog een ruime interesse, vooral in het rekken van mijn smal kontje om uiteindelijk te fisten.  

Mr, Mrs, D/s koppel voor sonderen en anaal
subM 27 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
ervaren dominant gezocht
Graag was ik in contact gekomen met een ervaren dominant persoon. (M/V/K) die me verder kan begeleiden in mijn ontdekkingstocht. Ikzelf ben een slanke, sportieve 27 jarige jongeman uit Oost-Vlaanderen. Verzorgd, discreet, ... Ik heb al wat eerste ervaringen opgedaan, maar ben nu op zoek naar iemand voor een langere periode, die me kan pushen om grenzen op te zoeken en verleggen. Meer informatie en eerste kennismaking doe ik graag via mail. Veel is besreekbaar.  

ervaren dominant gezocht
Meester Beerke 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Meester Beerke BDSM Studio At Home West Vlaanderen Torhout
Hallo , Ik ben Meester Beerke. Ik run BDSM STUDIO AT HOME en heb ruim 38 jaar ervaring in deze BDSM-LIVESTYLE Wereld. Kan Ontvangen en Verplaatsen naar u wens. Ik leid brave huismoeders (slavin) op tot totaal slavin of tot het gene u wilt worden. Ik leid ook koppels op tot Dom/sub relatie. Ik geef ook Bondage en Breath Control Enz... lessen. Whipping , Spanking , Breath Control , Bondage , Opsluiting , Vernedering en zoveel meer kunt u verwachten en dit alles in huislijk feer verband. Het is de bedoeling dat u sexuele Fantasy's uitgewerkt worden hoe gek ze ook mogen zijn. Mail , bel of sms mij u wensen en Kinky gedachten door. Mvg Meester Beerke  
Gulzige opa 177 jaar Antwerpen - Antwerpen
Piss and cumdump CBT
Wie spuit mijn mond vol sperma in sexcinema Vingerlingstraat tussen 12 en 14u. Ben 70plusser 1,85m 95kg, grijs haar en snor, zuig en slik zoveel mogelijk grote ladingen warme room. Enkel niet rokers en blote eikels. AUB GEEN FAKERS. Wie mij kan ontvangen mag ook in mijn mond pissen terwijl ik hem pijp en mijn kloten en piemeltje mishandelen, afbinden en crescendo bont en blauw kloppen tot ik klaar kom. Het schijnt dat ik goed kan pijpen, dus, profiteer ervan en geniet.  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10