Zoeken naar ik zou

Uw zoekactie voor ik zou leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nylonfan 53 jaar Noord-Brabant - Woensdrecht
Onderdanige keuring
Bij deze ben ik op zoek naar een vrouw die mooie benen heeft en die deze gehuld in nylonkousen met daaronder een hakje over mij wil lopen, staan, keuren. De benen tegen mijn hoofd zodat ik haar kan voelen en ruiken, de hakken eens op mijn lichaam zetten, me teasen zonder dat ik zelf iets mag doen. Wie o wie zou dit eens een keer willen doen met deze man die zelf soms amateur cd is.  
Geert 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vrouwen meiden oudere vrouwen lik je met je tong mijn anus uit !
man 41 jaar knap verzorgd sportief lichaam zoekt seks-relatie met een bloed-geile kleine vrouw blanke andere oregiene ,knap minder knap niet belangrijk Een kleine vrouw meid te likken en te kussen achterkant naar boven tot aan naar jou anus uit lik jii mijn anus uit lik sterretje vervolgens verder naar boven en via haar rug en nek naar mond en met elkaar tong zoenen, daarna naar beneden je tepels hard laten worden, dan via je naar je kutje toe ik lig dat al in stand 69 likkend naar beneden en jou geile kut verwennen jij kan mij dan inmiddels ook pijpen als jij dat wil Ik zou daarna graag all je gaatjes, ook je anus, willen vullen met veel sperma Verder het liefst doe ik alles zonder condoom, gewoon vlees op en in vlees. Maar als vrouw met wil is het ook prima.Ik beloof je dat alles in overleg en met uitermate respect gaat.Ik woon in Gent en kan thuis ontvangen verplaatsen in Gent stuur foto mee geen naakt foto's ,naar mijn nummer dat op de site staat gratis geen mannen Geert  
bi slaafje 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
Bi slaafje zoekt M. Mrs of koppel die een slaafje erbij willen om te gebruiken. Ik ben een lust en pijn slaafje, regio Brugge, steeds fris gewassen en intiem geschoren, niet roker, discreet, hygiënisch en volg al jullie opdrachten stipt op. Ik zkt een M. Mrs.koppel die mij wil opleiden, gebruiken voor jullie wensen en lusten. Graag zou ik een opleiding krijgen in het leren pijpen/beffen met aansluitend slikken/creampie eating. Een 2de luik is mijn kontje vrij te gebruiken en dit te laten oprekken tot dit kan gefist worden en afgereden/volgespoten worden. Andere voorstellen zeker welkom en bespreekbaar zoals sounding, bondage,cbt,electro,... Wie wil mij onder zijn/haar vleugels nemen? Nederige groet Bi slave Bij reactie kijk ook eens in spam.  

Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
Neukhoer/slaaf 163 jaar Antwerpen - Rumst
Neukhoer=slaaf zoekt eigenares/meesteres of eigenaar meester
Ik ben een jonguitziende zestiger en ben op zoek naar een eigenares/meesteres of eigenaar/meester. Ik ben door mijn helaas overleden eigenares/meesteres afgerict/opgelsid als haar neukhoer/sexslaaf voor gebruik door haar klanten in haar bar/club. Ik was haar eigendom. Ik zoek een eigenqrws/meesteres eigenares/meester om hun eugendom te worden en gebruikt te worden ineens edn bar/club of uitgeleend aan anderen. Ik heb kleine tieten en een mooi lichaam en kont. Ik woon alkedn en kan ontvanfen mAr ook verplaatsen naar de bR van mijn eigenaars. Ik zou graG de eigendom worden en geen vrijheid neer gdbven.  
Meester mike 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dag lieve dames
Je staat naakt te wachten op mij. Je bent nerveus, je weet nietwat er te verwachten. Ik kom en zeg niets, je slikt, je hebt bang maar ook ben je nerveus. Ik neem men stetoscoop en luister naar je hartje dat wild tekeer gaat. Ik loop rond jou, en hoor eens naar je longen. Ik beveel je je mond open te doen. Hoe ruikt je adem... lekker fris. Ik pak een stoel en ga voor je zitten. Armen in de lucht. Kijk of je oksel fris zijn, mooi geschoren,... Kijk of je vagina mooi geschoren is. Ik beveel je om te bukken met je poep naar mij toe... Ik sta recht en bekijk je mooie borsten, mooi wiebelend onder je prachtige vrouwelijke lichaam. Ik voel aan je tepels... ze komen mooi stijf... Ik ga langs je buik naar je vagina... Is die mooi glad? Nat? Oooh ik zie nog haartjes staan... per haartje 2 slagen op je poep, en 3 op je vagina... je slikt... Ik bekijk je poep, hoe een prachtige billen heb je... Zou je graag meer te weten komen? Mail me maar snel... ook cuck koppeltjes welkom... Tot snel  
Matthias 29 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slanke student zoekt doktersonderzoek.
Hallo, Graag zou ik mijn lichaam, penis en anus, laten onderwerpen aan een langdurig onderzoek. Ik sta ook open voor zelf te neuken na verloop van tijd, maar ik wil niet geneukt worden. semi-echte dokterspraktijk krijgt voorrang! Stuur me een bericht waarin je duidelijk laat blijken wat jij voor mij kan betekenen!  

Slanke student zoekt doktersonderzoek.
10 dagen
Leidende hand 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Virtueel vrouwelijk sletje gezocht
Je hebt nood aan een luisterend oor en zoekt sturing in het leven? Je zoekt een virtuele begeleider? Iemand die er graag virtueel voor je is? In ruil voer je allerlei opdrachten uit. Veel kan, niets moet zolang er geen vaste afspraken zijn gemaakt. Jouw grenzen zijn heilig al zou het kunnen dat je wordt gepushed om je grenzen te durven verleggen. Interesse? Stuur een leesbare CV waarin je jouw verlangens noden en grenzen beschrijft.  
Kurt 36 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Bicurious
Heb er lang over nagedacht en gefantaseerd en twijfel nog…. Maar toch waag ik het dit zoekertje te zetten. K ben een sportieve niet onknappe hetero kerel die stiekem opgewonden geraakt door een mooie, slanke onbehaarde man. Nu ben ik op zoek naar zo iemand om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden, volgens een bepaald scenario. Ik zou graag geblinddoekt en ev vastgebonden met me laten spelen. Zo kan ik niet tegenstribbelen of van gedachte veranderen. Heb geen ervaring met mannen, maar met mij spelen, jou harde in mijn mond duwen zou ik geil vinden. Kontje is heel strak en maagdelijk, dus neuken zal niet gaan vrees ik…. Welke slanke, onbehaarde knappe kerel of koppel ziet dit zitten? Niet te oud a.u.b… Graag reactie met foto en scenario om mijn laatste twijfels te overwinnen. Mvg Kurt  

Bicurious
11 dagen
Meester o 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Meester o heeft terug tijd voor een slavin
Hallo, ben zeer verzorgde meester en heb terug de tijd om een dame te verwennen. Heb je geen ervaring in de sm wereld maar je zou het graag eens ervaren, geen enkel probleem we zoeken samen naar de gepaste sessie, heb je al ervaring of fantasien, ik laat deze uitkomen. Ook rollenspelletjes, sm keuring, volledig lichaamelijk onderzoek of gyno onderzoek kan, dit alles in een rustige hygienische huiselijke sfeer. Welke dame droomt ervan om een meester te dienen?? Laat mij weten wat je graag zou willen en ik zorg ervoor dat jou behoeftes uitkomen. Alleen voor dames en koppels. Ik kan ontvangen en verplaatsen tijdens de week overdag.  
13 dagen
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
  1   2   3   4   5   6   7