Zoeken naar meer dan welkom

Uw zoekactie voor meer dan welkom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 46 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Je bent een vrouw met een druk leven. Single of getrouwd. Drukke baan. Kids. Man met een drukke baan. Sex is er bijna nooit en als er al eens sex is dan het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt par uur sex tot je helemaal voldaan bent tot je meerdere orgasmes hebt gehad en en heb genoten. Welke vrouw herkent zich hierin. Reageer dan. Ik ben heel discreet Nieman komt dit te weten. We kunnen samen regelmatig genieten zonder dat iemand dit te weten komt over ons. Ondanks alle fakers die reageerden en zelfs mailtjes met haar berichten denk ik dat de vrouw die ik zoek bestaat. Ik mis passie en genot in me Leven. Ik verzorg een zieke vrouw. Ik ben heel discreet. Afstand speelt geen rol. Wie is real en wie durft te reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle gestoorden in hier  
Bruno 31 jaar Antwerpen - Duffel
Een onderdanige vrouw gezocht..
Ervaren dominante man zoekt een onderdanige vrouw die eens de slet wil zijn. Jij houdt van geblinddoekt opdrachtjes vervullen. Deepthroat pijpen en meer..Kan je ontvangen en me verplaatsen  
Meester Beerke 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Meester Beerke BDSM Studio At Home West Vlaanderen Torhout
Hallo , Ik ben Meester Beerke. Ik run BDSM STUDIO AT HOME en heb ruim 38 jaar ervaring in deze BDSM-LIVESTYLE Wereld. Kan Ontvangen en Verplaatsen naar u wens. Ik leid brave huismoeders (slavin) op tot totaal slavin of tot het gene u wilt worden. Ik leid ook koppels op tot Dom/sub relatie. Ik geef ook Bondage en Breath Control Enz... lessen. Whipping , Spanking , Breath Control , Bondage , Opsluiting , Vernedering en zoveel meer kunt u verwachten en dit alles in huislijk feer verband. Het is de bedoeling dat u sexuele Fantasy's uitgewerkt worden hoe gek ze ook mogen zijn. Mail , bel of sms mij u wensen en Kinky gedachten door. Mvg Meester Beerke  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Dag dames. Kan je niet bij je partner terecht met je sexuele fantasieën? Wil je je eigen grenzen wat verleggen? Je verlangt om eens zacht gespankt te worden...anale stimulatie, soft dominantie met handboeien...blinddoeken...Wel ik ben een verzorgde zakenman en geef al jaren sensuele massages aan vrouwen maar het kan ook met een beetje meer opwinding en spanning. Ontvangst heeft plaats in een exclusieve loft in alle rust en discretie. Tot binnenkort...? Philippe  
helaba 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
hoi
gewoon Zoek leuke maat of koppel of onderdanig, safe, discreet voor fijne momenten. Ontdekkend, genieten. Ben soms te serieus misschien, maar doorbreek maar. Vrijen voelen samen man zijn... Ik verplaats. Lycra, soft en meer. Alles op tijd. Volop er mogen voor gaan, jij gewillig?  

hoi
prutser 64 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
zoek ervaring
ben 64 jarige onderdanige dikke man uit Aalst. Met mannen heb ik bijna geen ervaring. Zoek iemand die me enkele keren wil ontvangen, en dan gebruiken. Wanneer ik geblinddoekt en gebonden ben word ik extra geil. Zo ook van fotocamera... Zoek iemand die mijn mond goed vult en me verplicht te slikken. Met meerdere kan misschien ook? Graag een reactie van meer dan één zinnetje!  
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
Siem 26 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Onderdanige jongen zoekt nog..
Licht ervaren jongen zoekt bdsm ervaringen. Sta voor veel open, laat vooral weten wat je wellicht voor zou stellen en wie weet! Beschik over vervoer, en in voor een, of wellicht meer leuke momenten wil ik zeker een stukje rijden indien nodig.  
bondage 56 jaar Limburg - HASSELT
man, passief, zoekt actief voor bondage en zweepsessie in de natuur
man, exhib, onderdanig, gewillig zoekt iemand (of meer) voor bondage in de natuur. Vastgebonden aan een boom of liggend achtergelaten met ook een behandeling met een zweep. Veel kan.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10