Zoeken naar zoek voor vanavond

Uw zoekactie voor zoek voor vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bondage 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dirty sexting, opwinding en meer xx
Ik voel me aangetrokken tot intelligentie. Een mentale klik is enorm opwindend... Op zoek naar een leuke intelligente dame om op regelmatige basis naughty, opwindende gesprekken te voeren. Elkaar teasen, opwinden, doen dromen, van elkaar genieten op afstand. Ik vertel je hoe ik je zal (vastbinden ), voelen en strelen, hoe ik je zal spanken als je stout bent geweest. Jij teased me op de manier die jij opwindend vindt. Je vertelt me wat je doet nat worden... Indien de klik er is kunnen we kijken om af te spreken. Ik vind bondage erg opwindend. Je vastbinden, je strelen, eventjes de macht over je lichaam, jou zien genieten... jij voelt er wel iets voor om gedomineerd te worden. Op mentaal en op seksueel vlak...  
Streng 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stoute meisjes verdienen....
Ben jij die ondeugende studente, jongedame, die straf kan gebruiken. Gewoon, zoals een stout meisje, over de knie voor een welverdiend pak slaag op jouw mooi ronde billen. Ik spank vooral met de hand maar als je echt stout bent geweest krijg je ook nog extra slagen met een instrument. Ik zoek zeker geen sex. Discretie vanzelfsprekend.  

Stoute meisjes verdienen....
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een meester of meesteres bdsm
Wat ik graag heb bij de bdsm is Sounding in mijn penis, godes in mijn kont, cravache op mijn penis en ballen, cum controle, Electroschock op mijn ballen en penis, Stretching van de ballen.kan niet ontvangen juist verplaatsen tussen 8 uur en 17 uur savonds  

Zoek een meester of meesteres bdsm
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW , BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw 20j-60j, Blank, Aziatisch of Zwart voor relatie! Samen wandelen, iets drinken, over alles praten, erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! En als het klikt, samenwonen! Wens GEEN FAKERS!  
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominant gezocht
Voor een specifieke fantasie ben ik op zoek nr 50+ dominant die ontvangt, bij aankomst word ik geblinddoekt en van kleren ontdaan, word ik vastgebonden op stoel/tafel, word er een grote plug bij me binnengebracht, mijn ballen afgebonden en begin je met mijn hoofd dusdanig vast te maken, dat ik niet meer kan bewegen, daarna breng je een trechter met lange tuit in mijn mond en plas je hierin, ik kan niet anders dan drinken, daarna doe je lekker met me wat je wil, graag eerlijke reacties met foto,  

Dominant gezocht
Daddy 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Daddy op zoek naar zijn little of babygirl
Hallo, ik ben een single Daddy en ben hier op zoek naar een jonge, onderdanige vrouw (+20) voor een vaste D/s-relatie, bij voorkeur een little of babygirl, voor de kenners. Voel je je graag klein en heb je little gedrag. Wil je beschermd worden en heb je leiding nodig. Wil je je veilig voelen in de armen van je Daddy die naar jou luistert en je begrijpt. Wil je een plaats waar je jezelf kan zijn zonder beoordeeld of veroordeeld te worden ? Stuur me maar een berichtje als dit je aanspreekt en er meer wilt over weten. Grtjs.  
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen en zit geblinddoekt met je kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom en je afruk tot je spuit. je wil mijn handelingen onderdanig ondergaan en je bent geil, proper en discreet en je hebt een mooie flinke rechte pik. tepelgeil is pluspunt. als het meevalt kan het voor meerdere keren. kandidaten graag een (gezichtsloze) foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 30 km.  
Neukhoer sexslaa 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukhoer/se,slaaf zoekt meesteres/meester om mijn pooier Re worsen.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ben door mijn vorige eigenares/meesteres afgericht als neukhoer en zijbwas mij. Pooier. Zij zocht klanten voor mij. Ik was haar eigendom.bia speciaal kintrakt. Ik zoek nu een meesteres vrouw trav/ts om haar eigendom te worden en mijn pooier te worden een meester als pooier kan oik en zijn eigendom zijn. Ik heb kleine tieten en wil opnieuw Afgericht worden. Ik woin alleen en kan alle dagen ontvangen.  
Lekker 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Kinky lesbische relatie
60 jarige voyeur is op zoek naar een kinky lesbische relatie(moeder-dochter,2zusjes,een familie feestje mag ook wé)die ik mag begluren tijdens hun sexspel xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10