Zoeken naar alleen mannen

Uw zoekactie voor alleen mannen leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw ,geen prof en zoek voor vandaag nog geile date, cardate ofzo ik kan me ni verplaatsen.70 euro pijpdate klaarkomen in mond of 120 intiem met condoom! Alleen serieuze reacties door respectfulle mannen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Sexy j 42 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dinerdate, saunadate, hoteldate
Dag knappe lieve hete mannen, ben iemand die alles goed op orde heeft .Weet heel goed wat ik wil en ben best kieskeurig. Ben jij die man die al lang in een sleur zit, passie mist, spanning mist. Ik kan je helemaal gek maken. Wil graag wat bijverdienen op een leuke manier. Respect, hygiëne en discretie staan samen op 1. Graag mannen van 25-55 die er nog goed uitzien, afspreken overdag. , intiem altijd met condoom. Graag reactie met foto. Veel liefs een ondeugende knappe vrouw. Wacht op je…  
Horny 27 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Why is this so spicy
Hey Ik ben een geile meid die van avontuur houdt. Afspreken op hotel of saunatje kan zeker. Respect, hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik heb respect voor jou maar ook omgekeerd. Kom uit oost Vlaanderen en beschik over vervoer. Ben een Vlaamse meid met een B cup en ben geen proffesionel maar heb mijn vaste prijzen en niet te onderhandelen. Ik ben beschikbaar deze vrijdag en zaterdag tot 14u en zaterdagavond terug. Zondag kan hele dag Tot dan lieve mannen en hopelijk een geile date samen xx  
Red Lady 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil op u staan!
Dag heren! Ik ben altijd op zoek naar mannen om onder mijn voeten te komen liggen! Ben jij fan van voetjes en mooie schoenen? En wil je jezelf eens voor een uitdaging stellen? Dan ben ik dé persoon voor jou! Ik nodig je graag uit bij mij thuis in Gent om onder mijn voeten te komen liggen. Dit kan blootvoets of met één van de vele prachtige paren schoenen die ik staan heb. Interesse? Stuur me gerust een berichtje om jezelf voor te stellen, en wie weet zien we elkaar snel! Xoxo Red Lady  

Ik wil op u staan!
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een normale vrouw geen prof en zoek een geile date. Ik spreek ni met iedereen af ben heel selectief omdat ik dat ook niet veel doe! Alleen concrete voorstellen van respectvulle mannen! Cardate ofzo ik ontvang niet,en kan me ook niet verplaatsen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Sexy j 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Sexy bijverdienste
Dag knappe lieve hete mannen, ben iemand die alles goed op orde heeft .Weet heel goed wat ik wil en ben best kieskeurig. Ben jij die man die al lang in een sleur zit, passie mist, spanning mist. Ik kan je helemaal gek maken. Ik wil graag wat bijverdienen op een leuke manier. Respect, hygiëne en discretie staan samen op 1. Graag mannen van 25-55 die er nog goed uitzien, afspreken overdag. Een date 400 euro , intiem altijd met condoom. Graag reactie met foto. Veel liefs een ondeugende knappe vrouw. Wacht op je…  
Emma 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezelschap tijdens een etentje
Heyhey! Ik ben iemand die graag eens lekker gaat eten, en alleen is maar alleen. Dat geldt ook voor veel mannen. Daarom bied ik mijn gezelschap aan tijdens een etentje. Geen intimiteit, geen seks,... Enkel een gezellige babbel op restaurant met een goed glas wijn erbij. Stuur me gerust een berichtje ;) Stuur me een mailtje met een foto en wat info over jezelf en wie weet dineren we binnenkort samen :)  
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 42 die ontvangt tijdens de schooluren. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik niet zonder condoom, pijpen kan zonder. Ik wil lekker samen genieten maar het doel is dat jij geniet. Ik ontvang zowel mannen, vrouwen als koppels. Voor vrijblijvende info of prijzen stuur me een mailtje. Misschien tot later.  
10 dagen
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek een geile date. Alleen concrete voorstellen door respectvolle mannen ik verplaats me niet en kan niet ontvangen. Cardate ofzo :) ,geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
11 dagen
Mollige dame 33 jaar Antwerpen - Duffel
Mollige dame
Heel mollige jongedame van midden de dertig, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom. Ontvangen best op hotel. Meer info via mail.  
  1   2   3   4   5   6