Zoeken naar alles zien

Uw zoekactie voor alles zien leverde 31 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Tom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente of jongedame gezocht
Ik weet dat het niet de ideale periode is, maar ik ben opzoek naar een studente of jongedame die het zou zien zitten om op regelmatige basis af te spreken voor een mooie financiële vergoeding. Ik ben een hoogopgeleide man uit Gent, leuk gezelschap en zeker niet lelijk. Door omstandigheden staat mijn seksleven al een hele tijd op een laag pitje en daar wil ik verandering in brengen. Ik zoek geen eenmalige date, maar bij voorkeur iemand die het ziet zitten om op regelmatige basis en voor langere tijd af te spreken. Naast fysieke aantrekking zou het dus leuk zijn mocht er ook intellectuele aantrekking zijn. Dus niet enkel leuke seks, maar een leuke babbel moet ook kunnen. Ik ben niet zo goed in mezelf verkopen op deze kleine ruimte, maar stuur bij interesse gerust een vrijblijvend een berichtje!  
Red Lady 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil op u staan!
Dag heren! Ik ben altijd op zoek naar mannen om onder mijn voeten te komen liggen! Ben jij fan van voetjes en mooie schoenen? En wil je jezelf eens voor een uitdaging stellen? Dan ben ik dé persoon voor jou! Ik nodig je graag uit bij mij thuis in Gent om onder mijn voeten te komen liggen. Dit kan blootvoets of met één van de vele prachtige paren schoenen die ik staan heb. Interesse? Stuur me gerust een berichtje om jezelf voor te stellen, en wie weet zien we elkaar snel! Xoxo Red Lady  

Ik wil op u staan!
22 dagen
Timo 56 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Date gezocht
Welke dame heeft er zin in een leuke gezellige date? (Liefst regelmatig) Ik ben een 55 jarige man . Heb voor een date een passende vergoeding over. Leeftijd en uiterlijk zijn niet belangrijk een goede klik zou wel fijn zijn . Reageer ( liefst met foto en wellicht zien we elkaar snel.  
23 dagen
Ordinaire man 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw/koppel zoekt extra centjes... neuken hoeft niet
Ben een gewone man, zoals je kan zien al iets ouder, en zoek een date met een jonge ruimdenkende vrouw in ruil voor extra centjes. Neuken hoeft niet, gaat in de eerste plaats om een erotische date, een soort van rollenspel. Spel van teasen, bekijken, betasten,... beetje onderdanigheid. Interesse? Dan hoor ik graag waar je aan denkt na het lezen van deze advertentie.  
24 dagen
Mr X 28 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wie doet er een spannend en concreet voorstel?
Wie (vrouw of koppel) doet er een spannend voorstel? Enkele voorbeelden: een erotische massage, een cuckold of uitleen scenario, of een volwaardige trio. Hoe zie ik eruit? 1m82, slank, bruin haar, intiem glad geschoren. Stuur mij een concreet voorstel en een foto (zodat we gemakkelijk en snel kunnen afspreken), en wie weet zien we elkaar vanavond (of later deze week).  
24 dagen
Gewone man 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek jonge vrouw met zin in soft en ... ; geen intiem
Ben een verzorgde man en wens contact met een jonge ruimdenkende vrouw voor een soft erotische date. Met een soft erotische date bedoel ik een date (rollenspel) met een vrouw die geen problemen heeft dat ik haar bekijk, betast, die zich uitkleed, met zichzelf speelt, zich laat vingeren, beffen,... Date zonder intiem, afsluitend met een handjob of blowjob. Date van ongeveer 20-30 minuten. Indien het klikt zou ik graag afspreken om elkaar regelmatig te zien en bekijken we samen wat er verder kan en hoe we kunnen afspreken. Bij interesse graag je gegevens, een woordje uitleg en eventueel een gewone (onherkenbare) foto.  
Gaetan 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Ik zoek een lesbische dame en geef er graag wat voor
Ik zoek een lesbische dame of een lesbische koppel. Dit op haar met een ander vrouwen live in actie te zien. Of lesbische koppel met een derde dame in actie te zien. Ik geef hiervoor een flinke vergoeding. Dus als je lesbisch bent of eventueel bi en sta je open een ander dame te verwennen terwijl ik kijk ;mag je me sturen. Jouw / jullie leeftijd tussen 30 en 40 , liefst een brunette of exotisch uiterlijk mag en niet al te mager.  

Ik zoek een lesbische dame en geef er graag wat voor
28 dagen
Geile poes 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile meid zoekt lekkere date
Geile meid van 25 wilt haar vibrators vandaag inruilen voor het echte. Stuur je mij een leuk voorstel en dan zien we elkaar straks ? Enkel Gent !!  
Remo 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas 0474289874
Zoek vrouwtje 20+ tot 65+ in het waasland
Welk vrouwtje ontvangt of komt langs in het waasland en wil haar borsten en poesje laten zien enz voor ( 100€ ) en wat vingeren en tepelzuigen en die mijn penus wil masseren tja een oudere man heeft ook nog nood aan wat sex sms of email je voorstel altijd van harte welkom grtjs  

Zoek vrouwtje  20+ tot 65+ in het waasland
30 dagen
Rudi 63 jaar Antwerpen - Merksem
Man 63j zoek leuke dame 18+ die een centje wil verdienen?
Hey ik man van 63j 180groot 85kg 17x5 van merksem met een motorhome. Ik zoek een dame alle normale leeftijden die een sexdate zien zitten in mijn motorhome in en omgeving antwerpen? en die er een centje wil bijverdienen? Heb ik je interesse gewekt hoor ik het graag via mail of smsje of WhatsApp 04en99en60en83en35  
  1   2   3   4