Zoeken naar kan er veel

Uw zoekactie voor kan er veel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente die iets wil bijverdienen
Ik zoek een studente die kan ontvangen op haar kot en graag een centje bijverdient. (tot 500 euro). Ik ben 38, 184, 85, 16 en zachtaardig. Jij bent jong (tussen 18-25), slank, niet onknap en openminded. Geen extreme dingen, gewoon lekkere sex en wederzijds respect. Ben jij dit? Stuur een voorstel en foto om verder af te kunnen spreken.  
Peter 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke jonge vrouw wil tot 200 euro voor softdate van 20-30 minuten
Is er hier een jonge vrouw die tijd en zin heeft in een softdate zonder neuken van 20-30 minuten en dit in ruil voor een vergoeding tot 200 euro? Snel en makkelijk verdiend, kan regelmatig indien gewenst. Date kan vandaag nog in de namiddag als je tijd hebt. Graag je voorstel en dan spreken we af.  
Zondig 50 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Wie trekt het schoentje aan?
Reeds lang fantaseer ik over seks met een gehuwde overspelige dame. Al dan niet met medeweten van je partner. Absolute discretie is geboden.. Ik zoek geen pro of zogenaamde amateur, wel een klasse dame die de fantasie heeft om zich eens te “verhuren” voor de kick. Indien het klikt sta ik open voor regelmatig contact onder de vorm van een FWB-relatie. Leeftijd tussen 30 – 50 jaar. Ik ben soa clean en verwacht ook van jou dat jij dat bent. Ik hou van grote borsten, vrouwelijk kledij en heels horen daar zeker bij. Afspreken kan tijdens kantooruren. Zelf ben 50, sportief, 1.75m groot, 75 kg, donkerblond en geschoren waar nodig. Welopgevoed, niet onknap .Indien interesse hoor ik graag wat van jou! Graag reactie met foto en uitgebreide info over jezelf.  

Wie trekt het schoentje aan?
Ikke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw heeft zin in soft? Zonder intiem!
Welke jonge vrouw heeft zin in een soft date waarbij je je uitkleed voor mij en je je laat bekijken terwijl je met jezelf speelt? Dit in ruil voor een vergoeding. Meer moet zeker niet maar meer mag altijd... hoe meer hoe meer centjes voor jou... maar intiem hoeft zeker niet. Interesse gewekt? Stuur je gegevens, eerste voorstel en wanneer je kan. Afspreken kan op korte termijn gebeuren.  
Stille 50 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Pijpen / (slikken)
Ik man zoek eerlijke vrouwtje voor mij eens goed kan pijpen en slikken, natuurlijk is er een vergoeding, te bespreken.  
Zelfstandige 41 jaar Antwerpen - Lille
Welke dame heeft zin in een leuke ondeugende verwendate?
Beste, Langs deze weg zoek ik een toffe vrolijke dame die ook houd van een leuke ondeugende tijd en van verwenning. Ik kan me verplaatsen richting Antwerpen, Turnhout of … Bij jou, hotel of …. Bedoeling is om samen een gezellige tijd te hebben waarbij genieten vooropstaat voor jou en mij, steeds met respect voor jouw wensen en grenzen. Ikzelf ben een verzorgde grote Vlaamse man met kort donker haar en normaal gebouwd. Een leuke attentie is natuurlijk voorzien voor jou. Interesse om er samen wat leuks van te maken? Laat me dan zeker een berichtje Mvg en xxx  
just me 36 jaar Oost-Vlaanderen - Mariakerke
Heerlijk zacht pijpje :) in jou auto.
hi, Gelieve goed te lezen voor u reageert. Ik ben een rustige MOLLIGE dame. Je bent een vriendelijke/ respectvolle belgische man tussen 40 en 60j. U houd van even te ontsnappen aan het gehaaste leven. je houd van een heerlijke zachte blowjob waar geen druk is ben je bij mij aan juiste adres. Hou je van hard en diep dan ben ik dus zeker niet je match. Uiteraard als men afspreekt is het mooi en fris vanonder. Ik vraag 50 euro voor een pijpje met cim (slikken). Kan eventueel topless met wat zoenen erbij voor 70 euro. Ik bied niets meer dus gelieve niet te vragen. Je haalt mij op met de auto we zoeken een rustig plekje. Opik adres geef ik dan ook maar bij een concrete afspraak niet eerder. Geen eindeloos heen en weer gemail. fakers en Zeveraars mogen zich onthouden en voort scrollen.Gezichtfoto alleen maar als jullie hebben gestuurd. Heb je interesse? stel je zelf dan wat voor en welk van de 2 u wenst en wanneer je zou wensen. grtjs  
Atletische man 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Discrete dame enkel vr massage
Hey dames,wie is hier voor te vinden? Ik zelf ben verzorgd & atletische man. Zoek dame die discreet is & liefs geen prof. Maar eerder de gewone dame uit de straat. Die mij full body massage wil geven & prostaat massage bij. Dit liefst ook wel enkel bv in slipje mag. Stel je voor waar je voor te vinden bent. Bij voorkeur iemand dat kan ontvangen & uit de regio is. Dankjewel  
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanne have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Rens 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Liefhebber zoekt liefhebster
Ik ben op zoek naar een niet onknappe, ondeugende amateur dame voor een ongedwongen date. Ik ben een slanke man van 47, zeer goed verzorgd en respectvol. Een man met een heel vrije geest en een hoog libido. Een echte liefhebber van sex en intimiteit. Via deze weg zoek ik mijn vrouwelijke evenknie; welke sexy dame heeft zin in een gezellige en intense date? Leeftijd en looks zijn ondergeschikt aan je speelse persoonlijkheid. Een sexy geest is tenslotte veel opwindender dan een perfect lichaam. Discretie gevraagd en geboden. Zoek voor een weekdag, overdag of avonduren. Kan ontvangen op hotel of bezoek je thuis. Fakers: zoek een andere hobby en sla deze advertentie over!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10