Zoeken naar zoek naar

Uw zoekactie voor zoek naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zachtaardige man 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Ik ben een zachtaardige man van 59. Langs deze weg ben ik op zoek naar een hartelijk, gevoelig en passioneel vrouwelijk maatje om af en toe mee af te spreken voor fijne momenten voor ons 2. Ik zoek liefst iemand voor langere termijn waarbij we elkaar ook wat beter leren (ver)kennen. Maar ik laat je verder ook vrij, dus no strings attached. Ik zoek geen sportseks of extreme zaken maar hou eerder van zachtheid, genegenheid, affectie, vel tegen vel, strelen, masseren, zoentjes overal. Ook een fijn gesprekje hoort daar bij. Belangrijk voor mij: respect, openheid, discretie, enig niveau en niet-rookster. Een vergoeding is hierbij bespreekbaar. Heb je interesse, stuur dan gauw een berichtje, liefst van meer dan 1 zin. Liefs X  
Fred 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geld verdienen door op mij te staan.
Ik ben een 31-jarige man, 1m88, slank gebouwd. Ik ben op zoek naar vrouwen tussen de 24 en 35 jaar die op mij willen komen staan en mij willen kapot tramplen. Dit in stilletto's, die ik kan voorzien, en blootvoets. Deze tramplingsessies worden gefilmd en verkocht. Jij krijgt een deel van de opbrengst van de verkochte filmpjes. Wanneer dit goed loopt kan dit oplopen tot €500 per maand. Ik ontvang in Gent. Meer info? Stuur me gerust een mailtje.  
GB koppel 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0470305713
LOCATIE GEZOCHT
Warm en respectvol koppel ontvangt soms meerdere mannen tegelijk. Wij zijn op zoek naar een locatie waar we een kleine gangbang kunnen geven. Een verzorgde, discrete plek waar we ons ding kunnen doen. Dit voor een kleine vergoeding of gratis deelname aan de gangbang. Vrouw is een 38 jarig gewillig milfje. We daten enkel met deftige respectvolle mannen. Er word uiteraard met zorg omgegaan met de locatie. Binj voorkeur is oost vlaanderen maar alle voorstellen zijn welkom  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende date met stijlvolle dame ;)
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om deze week een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke afspraak
Hallo, ik ben een vriendelijke man van 29, 1m93, slank gebouwd en verzorgd uiterlijk. Ik ben op zoek naar een leuke dame tussen 25 en 55 jaar. Uiterlijk maakt niet echt uit, dit omdat ik me aangetrokken voel tot zeer uiteenlopende types. Wat verwacht ik van jou, je hebt een zacht karakter, je wilt graag een leuke afspraak, seksuele wensen zijn te bespreken. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Financiële vergoeding voorzien, ook kan ik me makkelijk verplaatsen. Heb je nog vragen contacteer me maar!  
genieterke 59 jaar Antwerpen - Mortsel
zoek niet prof meisje/studente/dame voor regelmatige dates
Hallo ben voor deze week dinsdag, woensdag of donderdag bij mij thuis op zoek naar een meisje, studente of dame voor regelmatige dates. Kan zeer discreet op lokatie ontvangen of verplaatsen. Zoek een normaal persoon geen prof maar iemand die er ook kan van genieten en iets wil bijverdienen. Zoek iemand die graag mee wil helpen mijn fantasie om te zetten in pure realiteit. Eerlijkheid, respect voor elkaar, hygiëne en absolute discretie is een must. Kunt u zich hierin vinden stuur kan gerust uw reactie met foto en nummer om verder af te spreken. Vermeld ook wat u van date verwacht en wat u graag hiervoor wil ontvangen. Reactie met nummer, foto en wat uitleg krijgen voorrang maar iedereen krijgt een bericht terug.  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
Pieter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw heeft tijd en zin? Geen intiem noodzakelijk.
Ben even op zoek naar een jonge vrouw die ruimdenkend is en wil daten met deze verzorgde man. Date kan een pijpdate zijn, of kan eventueel meer zijn maar dat hoeft niet en beslis jij zelf. Mooie vergoeding voor een lekker en concreet voorstel. Bij interesse graag je gegevens, voorstel en gevraagde vergoeding met indien mogelijk een gewone foto. Welke girl next door heeft er zin in?  
Mr Indecent 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Bi man gezocht
Hoi, ik ben 38 jarige man in heterorelatie die zijn fantasie graag in werkelijkheid zou brengen. Aangezien er zoveel fakers zijn waarmee er niet af te spreken valt ben ik bereid om een financiële vergoeding te geven. Ben op zoek naar een man die kan ontvangen in regio Waasland en die mij men eerste facial kan geven. Niet teveel gepraat, korte en snelle date. Jij zegt de vergoeding en we daten. Koppel waarbij de vrouw of extra man toekijkt/ meedoet ook mogelijk. Vergoeding voor koppel tot 150 euro voor speeddate. Tot snel ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10