Zoeken naar regelmatig

Uw zoekactie voor regelmatig leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjob in de auto
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 38 jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  
18 dagen
Bodybuilder 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame die schoonheid specialiste is
Bodybuilder zoek dame die ervaring heeft als schoonheid specialiste of is. Die liefst kan ontvangen. Ervaring met waxen heeft.Verder extra info volgende,het is voor regelmatig,indien normale prijs. Niet direct volledig intiem gedoe. Wel discreet,correct & respectvol. Ben jij dame die wil helpen. Laat gerust iets weten,indien je niet te ver uit de buurt bent.  
18 dagen
Bart 50 jaar Limburg - HASSELT
Genot niet de last
Hallo dames, Ik ben een nette verzorgde man van 50 jaar uit de regio Hasselt die op zoek is naar een vaste leuke, spannende, verzorgde en ondeugende studente of dame van 20+ tot 45 jaar die wel wat financiële extra’s kan gebruiken als suikernichtje. Een leuke meid om regelmatig leuke, relaxte en spannende dates mee te hebben. Vrouw die toestemming heeft van haar man vind ik ook erg leuk. Ik ben 175 groot Blauwe ogen geen baard of snor Ben je hier ook voor in en je bent geen prof en heb je interesse dan zie ik graag een berichtje van je. Vertel daar in wat over jezelf en wat je verwacht. Discretie wordt gewaardeerd en geboden.  
Mientje 20 jaar Limburg - Kerkrade
18+ Leuk zakcentje verdienen door een heerlijke GB
Dit is voor de dames die hun stoute wensen wat hoger en harder zoeken. En die hun fantasie werkelijkheid willen maken. Ben jij 18+ en Beleeft jij ook die dagelijkse drang om bevredigd te worden, door een groepje Dominante mannen, Die met z'n allen tegelijkertijd de leeuwin in je temmen en alle lusten in je naar boven halen? Wij zijn op zoek naar een leuke jongedame die graag haar stoute schoentjes aan wilt trekken Wie zijn wij, wij organiseren regelmatig Gangbangs-Bukkakes en Boundgangbangs. Niets moet alles mag zolang het maar veilig, met respect en discretie gebeurd. Wat kan je verwachten van een Gangbang? Nou eigenlijk ,waar jij over fantaseert, behaagd worden door een groep mannen die Respectvol aan jouw verwachtingen zullen voldoen. Alles op jou wens, commando en waar jij je prettig en fijn bij voelt. Intiem plezier beleven. Wat is een Bukkake: Dat is voor de dames die van veel sperma houden en zaadgeil zijn! Hierbij gaat het om de drang om de mannen lekker l  

18+ Leuk zakcentje verdienen door een heerlijke GB
21 dagen
Dirk 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek een dame
Welke dame wil er afspreken voor date, kan regelmatig bij klik Stuur nu nog je reactie door,  
23 dagen
FWB 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Afspraakje
Niet-gebonden man wenst een jonge vrouw (max 35) te ontmoeten voor heerlijke betaalde seks. Als wij het allebei een fijne ervaring vinden - wat ik mag hopen - dan zou ik graag hebben dat we elkaar regelmatig gaan verwennen. Reactie graag met foto.  
23 dagen
Piet 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge geile vrouw (koppel) gezocht voor soft, geen intiem
Ietwat oudere man zoekt een jonge geile vrouw voor een softdate onder de vorm van een rollenspel. Het rollenspel kan/zal bestaan uit laten bekijken, betasten, bespelen, keuren, masturberen, opdrachtjes, spanking, gehoorzamen,... Alles met wederzijds respect en binnen de grenzen van de gemaakte afspraken, een pluspunt is (lichte) onderdanigheid. Mag ook een koppel waarvan de vrouw aangeboden wordt of die beiden kunnen bekeken en gebruikt worden. Kennismaking tijdens een eerste korte date kan, kan eenmalig maar ook regelmatig. Zin om kennis te maken en/of de uitdaging aan te gaan? Stuur een berichtje met je gegevens en eventueel een gewone (onherkenbare) foto.  
24 dagen
Timmy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
—-> ben jij dit amateurtje <—-
…ben jij een leuke amateur meid die zich eens door een vreemde kerel wil laten neuken? … geen klef gedoe maar gewoon zonder boe of bah pure sex… dit in ruil voor een extra zakcentje… 1 maling of bij klik regelmatig… bij u thuis, auto, outdoor of hotel… de afstand is van geen belang… reageer met wat info over jezelf…  
Lynn 43 jaar Antwerpen - Duffel
Leuke date gezocht morgen namiddag 8/5
Hoi, ik zoek een leuke date (leeftijd tussen 28-45) voor morgenmiddag! Ik sta aan het begin van mijn vakantie en wil dit alvast goed inzetten. Zal me kort even voorstellen. Ik ben Lynn, 43 girl next door, blond met bruin/groene ogen, slank en 1m75. Ik hou van een uitgebreide date met wederzijds respect en hygiëne. Zoenen, elkaar lekker gek maken en verwennen. Intiem is met condoom. Ik doe dit niet regelmatig dus spreek niet zomaar met iedereen af. De klik moet er wel zijn. Liefst afspreken in carotel van Rumst. Bij interesse stuur me zeker een berichtje. Graag met foto (niet naakt) en een woordje uitleg en wat je ervoor wil geven. Bij een wederzijdse klik kunnen we er een leuke middag van maken. Tot snel! Xx Lynn  

Leuke date gezocht morgen namiddag 8/5
26 dagen
bert 51 jaar Antwerpen - Mol
Friend with Benefits
Heb je geen zin in relatiegedoe ? Of ben je klaar met tinder of andere datingapps ? Waaron niet gewoon een leuke friend with benefits, die je behoeftes vervuld tegen een mooi vergoeding ? Stuur me een berichtje als je hier voor open staat. Dan kijken we of er een klik is. We kunnen regelmatig afspreken. Ben zelf een leuke vlaamse vent van 52 jaar. Gezellig met humor en makkelijk in de omgang.  
  1   2   3   4