Zoeken naar seks vannacht

Uw zoekactie voor seks vannacht leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Oona 41 jaar Limburg - HASSELT
Kwaliteitsvolle verwennerij tegen mooie vergoeding
Ben je op zoek naar zachte handen om je te laten verwennen? Of misschien wel naar zwoele lippen? Laat me weten wat je wensen zijn en misschien kom ik ze wel vervullen…! Geen extreme toestanden, gewoon heerlijke seksuele handelingen (handjob, blowjob, penetratie, massage,…) en genieten. Jij wordt verwend en betaalt me er een mooi bedrag voor. Alles heeft z’n prijs. Wil je meer weten? Stuur me dan snel een berichtje, liefst met foto! P.S.: ik ben geen professioneel sekswerkster, maar hou wel van seksuele verwennerij. Sensuele groetjes, Oona  
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Diverse mogelijkheden. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
Michael 51 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden; Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
Emma 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezelschap tijdens een etentje
Heyhey! Ik ben iemand die graag eens lekker gaat eten, en alleen is maar alleen. Dat geldt ook voor veel mannen. Daarom bied ik mijn gezelschap aan tijdens een etentje. Geen intimiteit, geen seks,... Enkel een gezellige babbel op restaurant met een goed glas wijn erbij. Stuur me gerust een berichtje ;) Stuur me een mailtje met een foto en wat info over jezelf en wie weet dineren we binnenkort samen :)  
Klusjesman 35 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Ik help u graag met huishoudelijk werk en meer
Hallo mooie vrouwen en lieve koppels. Hij biedt zijn renovatiediensten aan in ruil voor seks. Voert alle renovatiewerken uit: plamuur-, stukadoors-, schilder-, nieuwe keramiek- en parketvloeren en andere renovatiewerken, voert ook elektriciteits- en loodgieterswerken uit. En ook tuinwerk. Als iemand geïnteresseerd is, nodig ik u uit om mee te werken. Hartelijke groeten. Ps. Ik spreek Engels en een beetje Nederlands  
Alexander 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk samenzijn
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 43 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander.  

Leuk samenzijn
10 dagen
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips, ...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijke luxe lust-slet worden ?  
11 dagen
Emma 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezelschap tijdens een leuk diner!
Heyhey! Ik ben iemand die graag eens lekker gaat eten, en alleen is maar alleen. Dat geldt ook voor veel mannen. Daarom bied ik mijn gezelschap aan tijdens een etentje. Geen intimiteit, geen seks,... Enkel een gezellige babbel op restaurant met een goed glas wijn erbij. Stuur me gerust een berichtje ;)  
12 dagen
FWB 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Graag wat meer..
Aantrekkelijke zakenman hoopt hier een leuke jonge vrouw - max 40 - te leren kennen die behalve zin in seks ook kan genieten van een glaasje voor of na, een leuk gesprek, en wie weet wat nog meer. Reacties met (eventueel onherkenbare) foto graag. Respect en discretie verzekerd.  
12 dagen
Tom 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuke dame gezocht voor een spannend afspraakje
Hallo ik ben een jonge heer van 24 en ik zoek een leuke dame die gaag eens anale seks zou willen doen tegen een zeer mooie vergoeding. leeftijd maakt niet zoveel uit. we kunnen afspreken bij u of ergen op kamer gaan, of eventueel sauna als je dat wilt.  
  1   2   3   4   5   6   7