Zoeken naar zij jonge

Uw zoekactie voor zij jonge leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jongeman 21 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Date
Hey, hier een 21jarige kerel op zoek naar een dame 35+ die graag eens wilt afspreken met een jonge kerel voor een spannende date. Interesse hierin? Stuur me dan een berichtje met een foto en wat je er voor wil X  
David 35 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
JONGE MAN ZOEKT EEN ECHT OUDER KNUFFELBEERTJE
Hallo, Ik ben David, 35, bi, single, slank met een mooi, glad en wat gespierd lichaam. Ik ben een heel discrete, respectvolle, zachtaardige, gezonde en verzorgde man; ik rook/drink niet, heb geen piercings of tatoeages. Ik ben op zoek naar een echte knuffelbeer (kenmerken: 60+, dik, zachtaardig, lief, speels) met wie ik lekker kan spelen, spannende tijd beleven en die mij ook financieel kan/wil ondersteunen. Dit is een eerlijke oproep, dus reageer alleen als je een echte en deftige knuffelbeer. Ik zoek zeker geen snelle en eenmalige bevrediging, maar iets echter, dieper en vaster – een soort vriendschap. Ik hoor graag van jou. Groetjes, David  

JONGE MAN ZOEKT EEN ECHT OUDER KNUFFELBEERTJE
Daddy 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek kinky vrouw; in ruil 300 euro voor half uur
Wens een date met een jonge kinky en taboeloze jonge vrouw voor een spannende date/rollenspel van ongeveer een half uurtje en dit in ruil voor een vergoeding tot 300 euro. Je bent ruimdenkend, houdt van spanning. Je bent ook (een beetje) onderdanig en vindt het dan ook geen probleem om met een licht dominante daddy te daten. Geen extremen, eerder een erotisch spel met opdrachtjes en uitdagingen. Zin in spanning en tot 300 euro te verdienen in een half uurtje? Graag een bericht met je gegevens, een woordje uitleg over jezelf en een gewone (niet naakt dus) foto.  
Man 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoeke jonge dame(s) voor ongeremde sex
Vergoeding tot 350 euro per keer. Deze viriele man zoekt jonge dames tot ca 26 jaar die genieten van sex en daar ook voor uit durven te komen. Ik zoek type studentes, jonge moeders, die er attractief uitzien, slank zijn en mooie borsten hebben. Afspreken kan eenmalig of vast. Als je reageert stuur dan ook een foto mee, liefst waar je helemaal op staat. (gezicht mag onherkenbaar).  
Peter 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke jonge vrouw wil tot 200 euro voor softdate van 20-30 minuten
Is er hier een jonge vrouw die tijd en zin heeft in een softdate zonder neuken van 20-30 minuten en dit in ruil voor een vergoeding tot 200 euro? Snel en makkelijk verdiend, kan regelmatig indien gewenst. Date kan vandaag nog in de namiddag als je tijd hebt. Graag je voorstel en dan spreken we af.  
Ikke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw heeft zin in soft? Zonder intiem!
Welke jonge vrouw heeft zin in een soft date waarbij je je uitkleed voor mij en je je laat bekijken terwijl je met jezelf speelt? Dit in ruil voor een vergoeding. Meer moet zeker niet maar meer mag altijd... hoe meer hoe meer centjes voor jou... maar intiem hoeft zeker niet. Interesse gewekt? Stuur je gegevens, eerste voorstel en wanneer je kan. Afspreken kan op korte termijn gebeuren.  
Dirk 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lieve studente of jonge dame gezocht
Graag kom ik in contact met een studente of jonge dame voor een leuke en gezellige date. Graag iemand op regelmatige basis van 2 uurtjes en dit enkele keren per maand. Uiteraard te bespreken. Vergoeding 500 € per date. Graag reageren met een beschrijving van uzelf.  
Jan 51 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Gezocht vlaamse jongedame
wie heeft er zin en is vrij nu dinsdagnamiddag? Ik zoek een jongedame die omgeving Zottegem kan afspreken. Ik bereid hiervoor te betalen grtjs  
Mollige dame 31 jaar Antwerpen - Duffel
Mollige dame
Heel mollige jongedame van midden de dertig, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom. Ontvangen best op hotel. Meer info via mail.  
Rudi 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man 63j zoek leuke jonge dame +18 die een centje wil bijverdienen
Hoi ik man van 63j 180groot 85kg 17x5 van merksem. Wat ik zoek is een leuke zotte losse dame +18jdie het zie zitten om een sexdate te willen in mijn motorhome waar ik mij met verplaats? Daar tegenover geef ik je een vergoeding in samenspraak met je via mail of smsje of WhatsApp berichtje 04en99en60en83en35. Heb ik je aandacht getrokken met mijn advertentie hoor ik het graag?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10