Zoeken naar zijn vrouw

Uw zoekactie voor zijn vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Looking for you 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke geile Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hallo, ben jij een leuke spontane geile zeer Open-minded vrouw? Hou je van heerlijke geile sex en wens je daar ook voor betaald te worden? Kan jij ontvangen bij jou thuis in Aalst of hele korte regio? Regio Aalst, hofstade, Moorsel, baardegem, Affligem.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man en goed voorzien. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook verdere info wat zoal kan en niet en uiteraard meer info over je prijzen. 200% no fake en 200% discretie geboden en gevraagd.  
gisteren
Sven 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor pijpdate, 125 euro
Welke jonge vrouw biedt zich aan of wordt aangeboden voor een geile en kinky pijpdate? Kan bij jou, bij mij of cardate. Heb je een voorstel voor een geile blowjob dan geef ik je graag 125 euro... meer kan ook maar dat hangt van jou af. Stuur concrete info en concreet voorstel dan kunnen we snel afspreken.  
gisteren
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
gisteren
Pieter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw heeft tijd en zin? Geen intiem noodzakelijk.
Ben even op zoek naar een jonge vrouw die ruimdenkend is en wil daten met deze verzorgde man. Date kan een pijpdate zijn, of kan eventueel meer zijn maar dat hoeft niet en beslis jij zelf. Mooie vergoeding voor een lekker en concreet voorstel. Bij interesse graag je gegevens, voorstel en gevraagde vergoeding met indien mogelijk een gewone foto. Welke girl next door heeft er zin in?  
gisteren
Mr Indecent 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Bi man gezocht
Hoi, ik ben 38 jarige man in heterorelatie die zijn fantasie graag in werkelijkheid zou brengen. Aangezien er zoveel fakers zijn waarmee er niet af te spreken valt ben ik bereid om een financiële vergoeding te geven. Ben op zoek naar een man die kan ontvangen in regio Waasland en die mij men eerste facial kan geven. Niet teveel gepraat, korte en snelle date. Jij zegt de vergoeding en we daten. Koppel waarbij de vrouw of extra man toekijkt/ meedoet ook mogelijk. Vergoeding voor koppel tot 150 euro voor speeddate. Tot snel ?  
gisteren
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spontane date met stijlvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
gisteren
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Pijpdate
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in eeklo 70 euro klaarkomen in mond:) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
gisteren
Matthias 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Meisje gezocht die me haar borsten toont
Hallo, ik ben een 37 jarige goeduitziende man en op zoek naar een enthousiaste (jonge) vrouw die me haar borsten wilt tonen. In ruil mag je m'n besneden penis zien als je dat opwindend vindt :) Niet teveel poespas, gewoon afspreken en doen. Interesse? Contacteer voor meer info.  
gisteren
Fabian 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoek paydate voor deze namiddag.
Hoi onverwachts is er werk weggevallen deze namiddag. Ik had graag met een leuke vrouw (niet prof) afgesproken deze namiddag. Voorwaarde je kan ontvangen en je wil 150€ verdienen om samen te spelen. Geen extreme toestanden. Leeftijd speelt voor mij niet zoveel rol zolang we maar een leuke namiddag hebben. Liefst regio Roeselare of Kortrijk. Zelf ben 1,83m slank, blauwe ogen en goed voorzien en natuurlijk een hoge libido. Mss tot straks  
gisteren
geert 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar vrouw/meid
Hallo,ik zoek hier een vrouw die mij eens oraal wil verwennen eventueel in de auto of bij mij of jou thuis. Als je intresse hebt reageer met wat info. IK ben een slanke en verzorgde man.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10