Zoeken naar zoek na

Uw zoekactie voor zoek na leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Steven 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zoek jong koppeltje
Ik ben een ondernemer van 48j, slank en goed verzorgd. Ik heb een fantasie. Ik zoek een jong koppeltje waarvan v tss 18 en 30 j is. We spreken af op kamer of sauna en ik kijk hoe jullie de liefde bedrijven. Nadat hij in haar is klaargekomen neem ik het over en wil ik zijn zaad voelen in haar kutje en het mijne erbij voegen. Eventueel van in begin meedoen kan ook Bij interesse stuur mij een mailtje met wat jullie hiervoor willen.  
gisteren
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in eeklo! Tegen vergoeding :) alleen serieuze reacties van respectfulle mannen! Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Jvred 40 jaar Limburg - HASSELT
Intiem scheermeid gezocht, vergoeding
Ik ben een man uit Hasselt 40 jaar, zelf heb ik een beperking zoals je ziet. Zelf kan ik mij niet scheren en mijn hulp stopt ermee Daarom zoek ik een meid die mij om de week of aft te spreken wanneer… graag een vrouw van mijn leeftijd of jonger. Graag even voorstellen en een foto. Dit is een ernstige vraag… Alvast bedankt  

Intiem scheermeid gezocht, vergoeding
Anoniempje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Hey lieverds. Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een lieve zachte vlaamse grote verzorgde meid van 194 groot, voorzien van een c cup. En intiem kaal.(niet rookster). Ik zoek liefst iemand voor een vast contact waarbij we elkaar ook beter leren (ver)kennen. Geen extreme zaken, genegenheid zachtheid en een fijn gesprekje horen ook bij me. Ben je een deftige nette klassevolle man opzoek naar een oprechte lieve gfe? Dan ben je bij me aan het juiste adres.intiem met cd, pijpen kan zonder cd. Intiem met Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Geeft dit berichtje je intresse gewekt? Mail dan voor meer info. Geen marginale toestanden! Graag had ik ook een foto van je gezien... Zonder spreek in niet af. Mss tot snel Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk.  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo tegen vergoeding alleen voorstellen van respectfulle mannen!! geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Felix 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Facesitter met mooie voetjes gezocht
Ik zoek een dame met mooie ronde kont en zachte, mooie voetjes om tegen betaling op mijn gezicht te komen zitten en verwend te worden. Verder geen verwachtingen, maar extra's zijn welkom. Zelf ben ik een verzorgde man van 37 jaar, hoogopgeleid, veel ervaring. Jouw genot is mijn plezier. Foto's kunnen worden uitgewisseld per mail.  
Genieter 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
2 dames
Hallo, ik ben op zoek naar 2 dames om samen een date te hebben. Grtz xxx  
Arne 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: (ont)spannende date met stijlvolle dame ;)
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een ongedwongen (soft)erotische date te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Thom 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel (of vrouw) met weinig ervaring?
Ik zoek voor deze vrijdag (overdag of avond) een koppel (of vrouw) met weinig ervaring om een heerlijke date mee te beleven (waarbij de vrouw centraal staat). Zelf heb ik ook niet veel ervaring. Jullie ontvangen in een huiselijke sfeer of in een leuke hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles gebeurt veilig (met condoom). Ikzelf ben 1m82, slank en heb bruin haar. Graag ontvang ik een concreet voorstel met foto en de verwachte financiële vergoeding. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie een foto van mij terug. Spreekt de advertentie jullie aan, maar kunnen jullie vrijdag niet? Aarzel dan niet om toch te reageren. Samen vinden we dan wel een andere datum.  
Milan 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nieuwsgierig geworden? Laat dan zeker een berichtje na.
Herken je dit; Je bent al even single, geen zin in een relatie maar je hebt wel nood aan sexueel contact ? Dus omwille van deze reden zoek ik hier een vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Nieuwsgierig geworden? Laat dan zeker een berichtje na.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10