Zoeken naar zoekt die ene

Uw zoekactie voor zoekt die ene leverde 85 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ordinaire man 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw/koppel zoekt extra centjes... neuken hoeft niet
Ben een gewone man, zoals je kan zien al iets ouder, en zoek een date met een jonge ruimdenkende vrouw in ruil voor extra centjes. Neuken hoeft niet, gaat in de eerste plaats om een erotische date, een soort van rollenspel. Spel van teasen, bekijken, betasten,... beetje onderdanigheid. Interesse? Dan hoor ik graag waar je aan denkt na het lezen van deze advertentie.  
Koen 48 jaar Limburg - Lummen
Dame voor regelmatig
Gebonden man die thuis geen intimiteit meer beleefd zoekt dame om terug het genot te ontdekken. Discrete, zeer verzorgde en lieve man is op zoek om bij wederzijdse klik regelmatig af te spreken met dame om elkaar te verwennen. Hoe oud u bent is niet belangrijk, discreet is wel een must, geen extremen. Kan me wel verplaatsen, en er ligt uiteraard een vergoeding klaar. Zie je het zitten, dan krijg ik graag een reactie met info en indien mogelijk een foto.  
Dennis 54 jaar Antwerpen - Beerse
Zakenman zoekt oudere (65+) dame voor te beffen en vingeren.
Ik ben op zoek naar een dame boven de 65 jaar om te beffen en vingeren. Niveau gevraagd en geboden. Hou ouder hoe liever. Verder geen seksuele handelingen gevraagd. Eventueel op regelmatige basis. Kutje mag behaard zijn. IK zal mezelf masturberen. Mag ook een dame van een koppel zijn. Indien jullie als koppel zouden reageren behoord fucklicking ook tot de mogelijkheden. Enkel reageren met serieuze intenties.  
Jongeman 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman zoekt leuke dame.
Beste, Ik ben een jongeman van eind de 20, ik ben opzoek naar leuke enthousiaste en respectvolle dame. Tussen 20-40j uit OVL. Wil je af toe een spannende date beleven op discrete manier. Waar je kan genieten van wat je lekker vind. Voor deze date krijg je een leuke vergoeding van 250 euro. Dit zou meermaals kunnen laten doorgaan met leuke klik. De date kan van leuke kamer/sauna en welness/cardate… Jij bent een slanke/sportieve dame. Je reageert met leuke foto en wat uitleg over jouw. Heb je zin in leuk verzetje met een kleine vergoeding ben je aan juiste adres. Groetjes  

Jongeman zoekt leuke dame.
Pascal 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Niet onknappe man ontvangt graag een dame die wekelijks langskomt
Niet onknappe man 48j, mag gezien worden, slank, sportief en groot maar bovenal ultra verzorgd en netjes. Graag een leuke dame die in het leven staat (relatie of gehuwd geen bezwaar), maar slaapkamer een sletje van jewelste. "Geil met stijl". Uiteraard voorzie ik een fvg. Graag een uitgebreide voorstelling wie u bent, wat u zoekt en het waarom. Een fotoke doet wonderen. Dit krijgt u van mij op retour. Welke open dame durft mijn sletje te zijn? Shooot;P  
Spuiterke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heerlijke vriendschap zonder ....zorgen
Ben jij die jonge meid max 35j. Die wel wat extra centjes kan gebruiken. Is uw partner net als ik onvruchtbaar. Of ben jij singel vruchtbare vrouw die de preventie volledig aa de man toevertrouwt. Geniet jij van oraal verwend worden maar voel je ook graag een man diep in je poes. Is discretie, hygiene, soa vrij, eerlijkheid, tederheid, een babbel even belangrijk voor u als de sterilisatie van je sekspartner? Deze good looking welstellende man zoekt spanning en een uitdaging.  
Lucas 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zoekt meisje/dame die actief is id erotische sector voor een vaste relatie
Ik ben op zoek naar een meisje/dame die actief is in de erotische sector voor een normale relatie. Niveau gevraagd en geboden. Het is niet evident om als meisje dergelijke job te combineren met een normale relatie. Voor mij totaal geen probleem integendeel. Ik krijg een enorme kick van dergelijke relatie. Ben je een escort-dame, doe je privé ontvangst of gangbangs,...allemaal geen probleem. Je mag van mij deze job altijd blijven uitoefenen en ik zal je hierin voor de volle 100 % steunen. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Gelieve enkel te reageren als je deze advertentie goed begrijpt.  
Mr Bluesky 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Man zoekt zomerlief (*)
Toffe, slanke en verzorgde man, 55 j omgeving Gent, sportief en van goed niveau IQ en EQ zoekt eveneens (zeer) slanke en verzorgde jongedame voor regelmatige afspraakjes. Iets voor jou ? (*) Bij succes verlengbaar in seizoenen ;-)  

Man zoekt zomerlief (*)
Toon 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek man die me stevig en hard mondneukt voor ogen van vriendin. Geef 400eur
Verzorgde man zoekt man die me stevig en hard in de mond neemt terwijl vriendin toekijkt. Brutaal als straf. Geef 400eur  
Gus 36 jaar Antwerpen - Retie
Jongeman zoekt pijpdate.
Hallokes, zoek een leuke slank of normaal gebouwde dame die het ziet zitten om eens af te spreken voor een spannende pijpdate met respect en discretie. Bij jou of als een cardate in de ruime omgeving Arendonk/Mol/Turnhout et cetera. Leeftijd geen probleem dus zéér rijp ook welkom! Ben zelf netjes en verzorgd, 1.78 en frisse/dikke 19cm. Gus -x-.  

Jongeman zoekt pijpdate.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9