Zoeken naar bij mij thuis

Uw zoekactie voor bij mij thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
Lucas 26 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke date
Dag dames, ik ben zelf een verzorgde, slanke jongeman van 26. Ik ben opzoek naar een vrouw, liefst ouder als mezelf voor een spannende/leuke afspraakje bij mij thuis waar alles mogelijk is. Lichaamsbouw is niet zo belangrijk, slank tot mollig/volslank. Indien een klik kan het mss vaker. Elkaars wensen kunnen we altijd nog bespreken. Respect en hygiëne staan voorop! Hopend op een leuk berichtje, en wie weet...  

Leuke date
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen genieten?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien al?  

Naakt samen genieten?
Michel 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dames lees effe de adv heb een vraagje. Ik zoek niks ?
Als je als man een adv zet krijg je nooit een reactie. En de reacties die je krijg zijn ofwel fake of grappenmakers. Reageer je als man bij een vrouw dan krijg je nooit antwoord. Dames ligt dit aan ons? Of hoe gaat het bij jullie als jullie een adv zette. ? Wat zijn jullie ervaringen. Wie wilt er eens een mail sturen zodat we erover kunnen praten via mail zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook eens nieuwsgierig naar. Vaak zie ik adv van mannen met kinky wensen. Bestaan er ook vrouwen die kinky perverse fantasieën hebben. En zoja. Mischien durf je die nooit echt te realiseren. Maar zou je intresse hebben om via mail er eens over te praten. Welke vrouw zou eens haar kinky perverse fantasies durven vertellen. En alles wat je me verteld blijft tussen ons. Ik ben heel discreet wat je taboe ook is je mag ze mailen. Wie durft. Ik hoop op leuke dingen te lezen.  
Mike 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
Mischien heb ik vandaag geluk de dag dat ik jarig ben. Ik heb een fantasie. Tijdje geleden moest ik door een verloren weddenschap lingerie aandoen en deze foto. Maken. Maar erna merkte ik dat ik er enorm geil van werd. En sindsdien fantaseer ik erover dat een vrouw (meesteres ) mij haar lingerie aandoet en mij. Een getrouwde hetero man eens als haar slet behandeld. Dat ik jou slet ben en je me gebruikt voor jou genot. Wil ook eens door een strapon genomen worden. Wie maakt deze fantasie waar Welke vrouw durft dit aan of lijkt dit opwindend. Een koppel dat mij wilt gebruiken voor hun sexuele lusten mag ook reageren. Wie is serieus. Heb al zoveel fake reactie gehad. Afstand speelt geen rol en leeftijden ook niet. Bij klik kan vaker. Zoek wel discreet ben geen single man. Wie o wie maakt me verjaardag perfekt met een leuke reactie  

Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
Dirk 65 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot de bilspleet en aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam zonder gêne bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. ¨Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bij jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder.  
carl valcke 63 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0478178931
zoek dame voor regelmatige seks afspraken
Hallo dames ik ben Carl en zoek een dame voor regelmatige seks date liefst ongeschoren poes of grote driehoek en vrij liefst zonder condoom kan ontvangen bij interesse mag je bellen of sms op 0478178931 xxx  

zoek dame voor regelmatige seks afspraken
Hengst 48 jaar Antwerpen - Brasschaat
Hengst zoekt amazone voor geil contact.
Dag Dames, Deze 48 jarige hengst zoekt een leuke ruimdenkende dame voor fijn en ontspannend contact. Uiteraard gebeurt alles discreet, veilig en is het zeer belangrijk dat we er beide een goed gevoel bij hebben. Ik heb heerlijke handen die gek zijn op massages en zeer ervaren in zijn, verder ben ik zeer mondig. Ik bezit boven gemiddeld gereedschap dat nooit teleurstelt. Ik ben 1m83, slank gebouwd, heb blauwe ogen en ben steeds netjes verzorgd. Empathisch, zorgzaam, ruimdenkend, zeer grappig en zeer bescheiden zijn enkele van mijn goede karaktertrekken. Wat verwacht ik van jou? Dat je ruimdenkend bent, discreet en hygiëne voor jou ook belangrijk is. Opzoek naar een geil seksueel contact en verder zien we wel aan welke horizon onze rit eindigt. Dames die zich geroepen voelen, twijfel niet om me te contacteren. Hengst.  
Verlangen 49 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10